Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Bajai bokszbravúrok a Bocskain

20140209-bocskai2-1Két bajai sportoló nyert érmet az ország egyik legrangosabb bokszviadalán, az 58. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen. A február 5-8. között Debrecenben rendezett tornán három kontinens 21 nemzetének 143 ökölvívója vett részt. A magyar válogatott csaknem teljes létszámban volt jelen,mindössze egy igazolt hiányzója volt. A messze földön híres bokszviadalról Gálos Tamás bajai edző beszámolt be.

– Két ezüstéremmel zárták első felnőtt világversenyüket a Gálos-testvérek – kezdte Gálos Tamás, a bajai Felsővárosi Ökölvívó SE edzője. Tették mindezt egy rendkívül erős nemzetközi versenyen, nem akármilyen teljesítményt nyújtva az 56 és 60 kg-os súlycsoportban.

Kötelező orvosi vizsgálattal és mérlegeléssel telt az első nap délelőttje. Ezután következett a sorsolás, ahol kiderült, hogy Gálos Viktor súlycsoportjában 11-en fognak küzdeni az érmekért, míg Gálos Rolandnál telt ház van, azaz 16 sportoló lép szorítóba. Viktor erőnyerő volt az első napon, Roland viszont ringbe szállt, méghozzá a moldáv Plotnic Veacseslav ellen. Az első menetben számolni kellett Rolira, ám a második és a harmadik menet sima Gálos-győzelmet hozott. Ez azt jelentette, hogy a bajai Felsővárosi Ökölvívó SE bokszolója továbbjutott a következő fordulóba.

A második napon már mindketten bokszoltak, s mivel a nagy létszám miatt két ring volt, azon rimánkodtunk ne egy időben bokszoljanak. Imáink meghallgatásra találtak. Viktor rendkívül jó teljesítményt mutatott a belorusz Sapon Dzimity ellen, győztesen hagyta el a ringet. Roland következett. Az egyiptomi Bedir Hassan Mohamed várt rá, ám az összecsapás végén nem örülhetett, ugyanis a magyar bokszoló fölényes győzelmet aratott.

A harmadik napon volt a Viktor által legjobban várt mérkőzés. Egy olyan magyar fiú ellen bokszolt, akit már a magyar bajnokságon is legyőzött, ám ennek ellenére – valami okból kifolyólag – mindig a háttérbe szorult. Ezúttal is Gálos Viktor diadalmaskodott. Tudatos bokszot mutatva egyhangú pontozással verte ellenfelét, a salgótarjáni Szőrös Márkot. Ez nem igazán tetszett ellenfelünknek és stábjának: szerintük „csalók” a döntéshozók, s bizonyára mind az öt külföldi bíró tévedett. Mi nem foglalkozunk ilyesmivel. Számunkra az a lényeges, hogy Gálos Viktor gyönyörű boksszal jutott tovább, és nagyon bízunk abban, hogy ezzel az újabb sikerrel végre elnyerte a szövetség és a Dél-Alföldi Ökölvívó Régió vezérkarának bizalmát.

Viktor után Roland következett, aki egy borzasztóan erős litván versenyző, Skurdelis Edgorhs ellen küzdött. Gálos Roland nem csak hatalmas győzelmet, hanem nagy közönségsikert is aratott. Ezzel a győzelemmel ugyan a döntőbe jutott, de sajnos hamar kiderült, hogy számára befejeződött a Bocskai István Emlékverseny. A litván bokszoló elleni összecsapás második menetétől kezdve hatalmas fájdalom jelentkezett a bal kézfejében, s a kézsérülés miatt nem tudott bokszolni a döntőben. Be kellett érnie az ezüstéremmel, pedig jó ellenféllel, a kétszeres olimpikon Varga Miklóssal küzdhetett volna meg, akinek szerintem nagy gondot okozott volna. Így történhetett meg, hogy bár mindkét Gálos-testvér döntőbe jutott, csak az egyik bokszolt a fináléban.

Az 56 kg-osok súlycsoportjában a bajai Gálos Viktor és a kazah Ordabayev Yerzham küzdött meg az aranyérmért. Az összecsapás elején még jól tartotta magát Viktor, de a nagyon erős kazah fiú lassan felőrölte, végül pedig a bajai sportoló pontozásos vereséget szenvedett.

Nem vagyok elégedetlen, hiszen – a vereség ellenére – van mivel büszkélkedni. Két ezüstérmet nyertünk a Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen. Két csodálatosan szép érmet nyertünk!

Bízok abban, hogy a magyar ökölvívás égboltján két új bokszoló csilloghat a közeljövőben: Gálos Viktor és Gálos Roland. Természetesen sok függ majd attól is, hogy „jóakaróink” milyen akadályokat gördítenek majd elénk, s lesznek-e olyan segítők, akik szponzorálják a fiúkat, és – nem utolsósorban – lesz-e elegendő kitartás a sportolókban. Néha előfordul, hogy csalódok ebben a rohanó és személytelen világban. Főleg akkor, amikor megtapasztalom, hogy nem mindig a jók kerülnek a megfelelő helyre. Ám most amondó vagyok, hogy ne szaladjunk előre, hanem ünnepeljük meg a nagyon szép ezüstérmeket. Köszönöm a Mogyi Kft., a bajai önkormányzat és a Magyar Ökölvívó Szakszövetség segítségét – zárja beszámolóját Gálos Tamás.

20140209-bocskai2-2

20140209-bocskai2-3

20140209-bocskai2-4

20140209-bocskai2-5

20140209-bocskai2-6