Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Arsenal – Bayern: Ribery sem pótolhatatlan

Bayern-Munchen-003Van elegendő puska a fegyverraktárban? A mérkőzés végére kiderült, így meccs előtt csak gyanítható, hogy az Ágyúsoknak nem csak a gyalogságra, hanem mesterlövészekre és páncélos hadosztályokra is szükségük lesz, ha le akarják győzni a Bajnokok Ligája címvédőjét.

Arsenal – Bayern 4.80 3.77 1.72

Nem lehetetlen a feladat, de valószínűleg még egy csúcsformában lévő Arsenalnak is csak nagyon nagy nehézségek árán győzne a bajorok ellen. A jelenlegi Arsenal pedig sok mindennek nevezhető, de kimagaslóan jó formában lévő együttesnek aligha. Nem azt akarom ezzel kifejezni, hogy gyenge (avagy rossz) lenne a londoni csapat, hiszen ez nem így van, de az viszont igen, hogy láttam már jobban is játszani az angliai gárdát. Mármint az utóbbi időszakban mutatottnál is láttam jobban teljesíteni az Arsenalt.

Megint padlót fognak?

Nagy nyomás van a londoni csapaton. Bajnoki címért küzd az angol bajnokságban (jelenleg a 2. helyen áll), de az angol kupát sem adta fel (már a negyeddöntőben van), most pedig a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében mérkőzik meg Európa legerősebb klubcsapatával. Arsene Wenger edző jó képességű játékosok közül válogathat, de a rendelkezésére álló keret nem annyira „mély”, mint amilyenre szüksége volna. Próbálja tehermentesíteni és pihentetni a játékosait, már amennyire ezt a sűrű program engedélyezi neki, de ez nem mindig sikerül. Ilyen esetekben pedig (olykor) katasztrofálisak a következmények. Legutóbb a február 8-i liverpooli látogatatáson volt rövidzárlatos az Arsenal: a 20. percben már 4-0-ra vezetett a Liverpool, s úgy törölte fel az akkori listavezetővel a padlót, ahogyan még egy hatodosztályú csapattal sem szokta.

Nem a bajorok fognak rohangálni

Walcott, Ramsey, Arteta, Vermaelen és Diaby hagyja ki a bajorok elleni meccset. A hazai játékosok nyilván felszívják magukat az összecsapásra, s minden lehetőséget meg fognak ragadni a gólszerzésre, ám kérdés, hogy milyen erőállapotban vannak, s meddig bírják a rohanást. Mert az biztos, hogy futkorászni fognak a labda után. Tudván azt, hogy Guardiola az ellenfél edzője, nála pedig a labdatartás talán még a gólszerzésnél is fontosabb, már most borítékolható, hogy nem a német együttes játékosai fognak mérgezett egerekként rohangálni a zöld gyepen.

Ribery sem pótolhatatlan

Ribery lesz a Bayern egyetlen fontos hiányzója, mert ugyan igaz, hogy Shaqiri és Badstuber sem lesz a pályán, de utóbbiakról még véletlenül sem lehet kijelenteni, hogy pótolhatatlanok. Előbbi nem több, mint egy jó csere a Bayernben (aki egy másik együttesben tuti kezdő lenne), utóbbi pedig már olyan régen játszott a csapatban, hogy teljesen megszokottá vált a hiánya. Ribery sem pótolhatatlan. Nagyon fontos láncszeme a bajor gépezetnek, de korántsem pótolhatatlan focista. Mi fog történni a francia hiányában? Valószínűsíthető, hogy Robben jobbról átmegy balszélsőnek (vagyis a jól megszokott, eredeti posztján fog játszani), jobbszélsőként pedig Thomas Müller fog szerepelni. Azaz: Ribery nélkül sem lesz gyengébb a Bayern.

Kispadról a mennybe

Elcsépeltnek tűnik azt hangoztatni, hogy – egy-két kivételtől eltekintve – a Bayern cserecsapata bármelyik együttes ellen győzelmi eséllyel léphet pályára, de most tényleg aktuális a mondás. Szerintem ezen a meccsen döntő lehet a két gárda kispadján pihenő focisták közötti minőségbeli különbség. Várható, hogy a vendégcsapat játékosai a labdabirtoklásra és a gyors kontrákra fognak építeni. Futtatni és fárasztani kell a hazai játékosokat, majd pedig Guardiola edző olyan pihent játékost küld pályára az utolsó 20-30 percre (Thiago Alcantara, Mario Götze, stb.), aki eldöntheti a mérkőzés sorsát.

Vendégsikert tippelek

Mivel a hazai csapatnak mindenképpen szüksége van legalább egy találatra, valószínűsítem, hogy mindkét csapat szerez gólt (bet365 1.67), de bármennyire is angliai csapat az Arsenal, az eszem azt diktálja, hogy a bajorok győzelmére tippeljek: az óvatosabbak számára jó választás a kétesély (X2 FortunaWin 1.21), de szerintem a sima Bayern-győzelem (bet365 1.75) is teljesen reális. Ez a londoni gárda nem fogja megállítani a bajor gyorsvonatot.

Arsenal – Bayern, döntetlen vagy Bayern FortunaWin 1.21