Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Tottenham – Arsenal: Ha nincs ló, jó a szamár is

Özil nem játszik a londoni derbin. Ismétlem: Özil nem játszik. És mivel három a magyar igazság, íme, harmadszorra is: Özil nem játszik. Nem azért ismételgetem ennyit, mert megakadt a lemez – ami amúgy igaz, hiszen már nem csak a bakelit, hanem a CD is ritkaság a háztartásban -, hanem azért, mert nagyon fontos labdarúgóról van szó.

Tottenham – Arsenal 2.90 3.29 2.42

Olyan meghatározó játékosról van szó, aki fazont szab a vendégek játékának, aki – ha pályán van – döntően befolyásolja az egész csapat teljesítményét. Érdemes tehát már az elején megjegyezni: Özil nélkül játszik az Arsenal. Nem az kérdés, hogy tud-e nélküle játszani az Arsenal (tud), hanem inkább az, hogy miképpen teljesítenek nélküle a társak.

Kaboul vajon kábult?

A hazaiaknál is van négy sérült (Capoue, Dawson, Lamela, Chiriches), s ezen kívül még további három játékosról – Walker, Adebayor, Dembele – terjesztik azt a hírt, hogy nem biztos a szerepeltetésük. A vendégeknél sem rövid a névsor: az említett Özilen kívül Walcott, Vermaelen, Ramsey és Diaby sem játszhat, de nem kizárt, hogy Sanogo, Gibbs és Bendtner sem. Jó hír viszont a Tottenhamnél, hogy Kaboul visszatért, s ha nem túlzottan kábult, akkor minden bizonnyal játszani is fog. Valószínű, hogy a sérülésből felépült Danny Rose sorsa is ez lesz. Tehát Lloris kapus előtt ez a két játékos lesz hátvéd, plusz – ha képes lesz a játékra és vállalja a terhelést – Walker és egy negyedik védő (valószínűleg Vertonghen). Nem nevezném bizalomgerjesztőnek a hátvédsort. Azért sem nevezném annak, mert egyáltalán nem bizalomgerjesztő. Természetesen jobb, mint a semmi, hiszen így legalább lesz még néhány ember, akiket ki kell kerülniük a vendégjátékosoknak.

Ha nincs ló, jó a szamár is

Wenger mester, a vendégek menedzsere valószínűleg jajgat Özil miatt, de szerintem nem viszi túlzásba a dolgot, ugyanis Cazorla pályára küldhető, s rá lehet bízni az irányítást. Az biztos, hogy nem lesz hálátlan a spanyol. Majdnem Rosickyt is megemlítettem, de nem hiszem, hogy a cseh játékos lesz az Ágyusok irányítója. Egyáltalán nem kizárt, hogy játszani fog ő is, ugyanis a középpálya többi részein is megállja a helyét, ráadásul még lehet számítani a klasszis megoldásaira. Igaz, hogy már nem annyira gyakran, mint fénykorában, de esetében megállja helyét a mondás: jó az öreg a háznál.

Nem csalás és nem ámítás

Monreal és Källström is játszhat, szóval Wengernek nem lehet oka a panaszkodásra. Hiányzik ugyan Özil, és a német válogatott focista, valamint az Arsenal esetében ezt szó szerint kell értelmezni (mármint a hiányzást), ám tény, hogy Özil nélkül is összerakható egy olyan Arsenal, amelyik képes nyerni a Tottenham otthonában. Ez van. Vagyis nem csalás és nem ámítás, hanem tény és valóság: vendéggyőzelmet várok a londoni városi rangadón.

Nem adja olcsón a bőrét

Elsősorban azért gondolkodok az Arsenal sikerében, mert jobban szüksége van a pontokra, mint a hazai együttesnek. Egészen konkrétan: a bajnoki címre pályázó együttesnek égetően szüksége van a három pontra. Borítékolható, hogy nagyon küzdeni fognak a játékosok. Ám az is borítékolható, hogy a Tottenham nem fogja olcsón adni az irháját. Túlságosan is jelentős mérkőzésről van szó, ez a találkozó ugyanis a legrangosabb londoni fociderbi, az angol főváros netovábbja. Ha nem létezne a még ennél is jelentősebb Manchester United – Liverpool rangadó, akkor a Tottenham – Arsenal összecsapás lenne a csúcsok csúcsa a focimániás Angliában. Ám az előző derbi annyira létezik, hogy pontosan ugyanebben a fordulóban rendezik meg, így az utóbbi derbi nem Angliában, hanem csak Londonban a legnagyobb.

Küzdelem életre-halálra

Mivel tényleg óriási presztízsmérkőzésről van szó, az Arsenal-győzelem tippembe belekalkulálom ezt is, s ezért X2-re változtatok (bet365 1.40). A biztonság kedvéért kétesélyre változtatom a sima vendéggyőzelmet, hiszen ha van focimeccs, amelyen – a pillanatnyi formától teljesen függetlenül – életre-halálra küzdenek a Tottenham focistái, akkor az nem más, mint az Arsenal elleni londoni rangadó. Érdemes megnézni a találkozót.

Tottenham – Arsenal, döntetlen vagy Arsenal győz 1.40