Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Chelsea – Galatasaray: Hazatér a tékozló fiú

Mindegyik játékosára számíthat a Chelsea menedzsere. Azért pedig különösen boldog lehet Jose Mourinho, hogy a 20 éves Marco van Ginkel is felépült a mintegy 6 hónapja tartó térdsérüléséből. Mint ismeretes, a tavaly nyáron igazolt holland tehetség horrorisztikus balesetet szenvedett egy Ligakupa-mérkőzésen. Egyetlen focista nem játszhat, Mohamed Salah, de ez tudható volt, hiszen az egyiptomi légióst nem is nevezhették a londoniak (ebben az idényben már szerepelt BL-meccsen). Nem valószínű, hogy van Ginkel játszani is fog, sőt inkább az a valószínű, hogy nem, de a Vitesse-től igazolt játékos esetében ezúttal bőven elég annyi hír, hogy nemsokára ismét focizhat.

Chelsea – Galatasaray 1.39 4.75 8.34

Valószínűsíthető, hogy ez a harc lesz a végső az isztambuliak számára. Mármint a 2013-2014-es Bajnokok Ligája-szezonban lesz a végső. Elsősorban nem azért gondolom ezt, mert mindenki egészséges a hazaiaknál, ugyanis azt híresztelik, hogy David Luiz és Ashley Cole mégsem teljesen, s kétséges a két játékos szerepeltetése. (Gyanítom, hogy ez amolyan elterelő hadművelet lehet, mint amilyen a törököknél is van. Ők Muslera kapus és Semih Kaya esetében titokzatoskodnak.) Főleg azért gondolom ezt, mert olyan magasságaiba érkeztünk meg, ahol már hatalmas pénzösszegről szól a történet. Szerintem csak abban az esetben fog továbbmenni a Galata, ha kegyetlenül elporolja az angol csapatot. Londonban. A küzdősportokban is csak akkor van esélye a kihívónak, ha nagyon alaposan elveri a címvédőt.

Végállomás, kiszállás, Muslera

Nem jelentősek ugyan, de vannak hiányzók a törököknél: Aydin Yilmaz, Iscan és Colak. Van ám egy apróságnak tűnő akármicsoda, amire érdemes figyelni: Iscan – Muslerához hasonlóan – kapus. Ebben a szezonban csak Muslera és ő védett a Galatasarayban. Az uruguayi hálóőr 4 mérkőzésen hiányzott, ekkor védett Iscan. Szóval az a helyzet, hogy a törökök cserekapusa nem fog játszani, míg az első számú kapusról maguk a törökök terjesztik a hírt, miszerint bizonytalan a szerepeltetése. Ha mégis igaz a dolog, amit egyáltalán nem hiszek el, akkor azt jelenti, hogy egy nulla perces szezonbeli mutatóval rendelkező kapus fogja védeni a törökök együttes kapuját. Látta valaki mostanában tetőtől talpig gipszben Muslerát? Nem? Én sem. Ha mégis van, aki látta, akkor kérem, hogy linkeljen egy internetes címet, ahol megnézhetem a fotót. Rövidre zárom a témát: nagyon valószínű, hogy Muslera játszani fog.

Sutba vágott tippelés

Miért tippelek biztosan az angolokra? Az első számú indokot már leírtam: ez már az a szint, ahol a „kispályások” nem rúgnak labdába. Nem azt mondom, hogy nem győzhet a Galatasaray (bet365 9.00), mert igenis győzhet, hanem azt állítom, hogy nagyon kevés esélye van erre. Ha nyerni szándékozik a török gárda, akkor kimagaslóan és lehengerlően jobbnak kell lennie a házigazdánál. (Nem az.) Leginkább a 2-0-ás hazai sikerben gondolkodtam, de mivel Drogba ellenfélként szerepel abban a stadionban, ahol legszebb sikereit érte el, nem zárható ki a gólszerzése sem. Borítékolható, hogy jobban meg fogják tapsolni, mint amennyire a csapattársait összesen. Szóval az elefántcsontparti sztár miatt kénytelen voltam elvetni azt az opciót, miszerint nem szereznek gólt a törökök, de a 2,5 gól fölötti és alatti tippet is Drogba miatt dobtam ki. Maradtam tehát a hazai győzelemnél (Paddy Power 1.44), de ezen belül is arra tippelek, hogy egy gólnál többet szereznek a londoniak (1.50). Azért, mert Drogba is betalálhat, s az bizony nem lesz Chelsea-gól.

Chelsea – Galatasaray, a Chelsea góljai 1,5 fölött