Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Manchester United – Olympiakosz: Dávid kontra Góliát

Van-e még lejjebb? Ugyan ez a BL-meccs csak részleges választ fog adni az angolokkal kapcsolatos kérdésre, de arra mindenképpen jó lesz, hogy látni lehessen, milyen irányba halad a Manchester United. Ellentétben a szigetországiakkal, a görög együttesnél nincs ok az aggodalomra: ismét bajnok lett a csapat, van önbizalma, jó formában van, s kétgólos előnyből indul neki a párharc második felvonásának.

Manchester United – Olympiakosz 1.48 4.47 6.47

Van némi hasonlóság a Chelsea-Galatasaray mérkőzéssel. Annak a találkozónak a beharangozójában írtam, hogy a Bajnokok Ligája olyan magasságaiba érkeztünk meg, ahol már hatalmas pénzösszegről szól a történet, és szerintem csak abban az esetben fog továbbmenni a Galata, ha kegyetlenül elporolja az angol csapatot Londonban. Nos, a Manchester United – Olympiakosz mérkőzés esetében is hasonló a helyzet. Nem teljesen ugyanaz, hanem csak hasonló. Elsősorban amiatt, hogy a Galatasaray 1-1-es döntetlen után indult neki a visszavágónak, míg az Olympiakosz 2-0-ás győzelem után fogja ezt megtenni. Az sem a törökök mellett szólt, hogy a Chelsea jó passzban van és nagyon érdekelt a továbbjutásban. Cserébe viszont a görögök mellett szól, hogy az angol ellenfél nincs jónak nevezhető formában. Ezen a mérkőzésen – a Chelsea-Galatasarayhoz képest – sokkal több esélye van arra Dávidnak, hogy legyőzze Góliátot.

Melyik a legjobb?

Hiányzók: Mata, illetve Ibagaza és Olaitan. Kérdéses a szerepeltetésük: Javier Hernandez, Evans (vádlisérülés), Smalling (térdsérülés), illetve Saviola, Siovas és Ivan Marcano. A névsor láttán elmondható, hogy a hazai együttes a legjobb összeállításában szerepelhet, így próbálhatja meg ledolgozni a 2 gólos hátrányt és kiharcolni a továbbjutást. Az már más kérdés, hogy a De Gea – Rafael, Rio Ferdinand, Evra, Vidic, Carrick, Fellaini, Januzaj, Rooney, Valencia, van Persie összeállításban játszó csapat jónak számít-e. Nálam Kagawa a nagy hiányzó, de szerintem már ő is rájött, hogy a pénzen kívül nem volt ok arra, hogy Manchesterbe szerződjön.

Rekordbajnok játszik Manchesterben

Az Olympiakosz köszöni szépen, jól van, már csak azért is, mert a napokban kezdhette el ünnepelni a 41. görög bajnoki címét. Nem elírás a bajnoki címek száma: a negyvenegyedik bajnoki aranyérmét ünnepli a csapat. Az sem jó előjel az angolok számára, hogy nagyon rápihent a visszavágóra az Olympiakosz. Annyira, hogy még azt is megengedhette magának, hogy elveszítse bajnoki veretlenségét (március elejéig nem szenvedett bajnoki vereséget a csapat), de még azt is megtehette, hogy ne csak a városi rivális Panathinaikosztól, hanem a másik ősi ellenfélnek számító PAOK-tól is kikapjon. Egy dolog biztos: nagyon készült a számára fontos manchesteri összecsapásra.

Megérzés a láthatáron

Nagyon adja magát az a tipp, miszerint a vendégek gólt szereznek (bet365 1.61), hiszen ez mindkét csapat számára létfontosságú, természetesen más-más előjellel. Egy Olympiakosz-gól hatalmas továbbjutási esélyt jelenthet a görögök számára, és BL-buktát a Manchester Unitednek. A hazai együttes védelmének szezonbeli teljesítményére emlékezve, azt kell mondanom (írnom), hogy van esély a görög gólra. Mégis az angolok továbbjutását tippelem. Azt gondolom, hogy legalább két gólt szereznek a rendes játékidőben (1.57), de talán hármat is (2.75). Nem tudom túlzottan megmagyarázni, hogy miért tippelek az angolokra. Megérzés. A két csapat múltja és eredményessége miatt voksolok az angolokra. Előfordulhat, hogy nem tűnik alaposnak a magyarázat, viszont ez a helyzet: bízom bennük. Egyelőre még bízom bennük.

Tipp: Manchester United – Olympiakosz, a Manchester United 1,5 gól felett 1.57