Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Premier League: Moyes utáni korszak kezdődik Manchesterben

Bár egyértelműen a vasárnapi Liverpool-Chelsea találkozó lesz a Premier League 36. fordulójának legfontosabbika, hiszen nagy valószínűség szerint az angol bajnoki címről fog dönteni, azért szombaton is lesznek érdekesnek ígérkező meccsek. Például a southamptoni összecsapáson az lehet érdekfeszítő, hogy Mauricio Pochettino edző mennyire tudja motiválttá tenni a nagyon nyugis tempót felvett játékosokat, de nem biztos, hogy bármelyik összecsapás fontosabb lehet a manchesterinél: David Moyest kirúgták a hazaiak vezetői, így egy legendás focista, Ryan Giggs mutatkozik be a kispadon.

Southampton – Everton 2.75 3.40 2.52

Esélyes a vendégsiker (Sportingbet 2.55), hiszen a házigazda Szentek túlzottan elkényelmesedtek, a vendég Stollverkosok pedig továbbra is pályáznak a BL-selejtezőt érő 4. helyezésre. Igaz, hogy jelenleg a 5. helyen állnak, ám mindössze egyetlen ponttal szorulnak az Arsenal mögé, s ugyan leginkább már csak a londoniak esetleges bukásában bízhatnak, de még van remény. A hazaiak annyira elkényelmesedtek, hogy nagyon, s mivel tökéletes helyzetben vannak (8. hely, 49 pont), teljesen kiszámíthatatlanná váltak. Egyáltalán nem rossz a csapat, de az összes játékos lazára vette a figurát. Valószínűleg túlzottan is. Az a helyzet, hogy már fordulók óta nincs motiváció Southamptonban, s így nagyon nehéz megtippelni, hogy mi a szeszélyessé vált csapat terve. Mauricio Pochettino esélyes edzőjelölt a Manchester United kispadjára (szerintem), s így talán abban lehet bízni, hogy fenéken billenti a lazsálókat, hogy ismét mutassanak valami értékelhetőt. Gaston Ramirez, Kelvin Davis, Yoshida és Rodriguez, illetve Mirallas, Distin, Gibson, Pienaar, Arouna Kone, Oviedo és Lacina Traore fog hiányozni a csapatokból, s elvileg gólváltás után (Ladbrokes 1.67) fog győzni az Everton, azaz két gólnál több lehet a mérkőzésen (Ladbrokes 1.88). Mivel bajnoki hajrá van, nem viszem túlzásba a dolgot, és csak arra tippelek, hogy egy gólnál több lesz (BetVictor 1.29).

Fulham – Hull City 2.29 3.32 3.17

Úgy vélem, hogy az utolsó előtti helyen lévő hazai csapat továbbra is próbál majd elkerülni a kiesést jelentő pozícióból. Az is erősíti ezt a feltételezést, hogy Felix Magath az együttes trénere. Mitroglou és Duff, illetve McShane és Brady hagyja ki a meccset, amelynél azt várom, hogy – a rengeteg közül – egy-két helyzetet értékesíteni fog a hazai gárda, s megnyeri a meccset (BetVictor 2.38). Arra is érdemes figyelni, hogy a vendég Hull sincs megnyugtató helyzetben, tehát neki is jól jönne 1 vagy 3 pont. Esélyesebb vélem a hazaiakat, de a vendégek érdekeltsége miatt kétesélyesre tippelem a találkozót (1X Unibet 1.36). Azért nem tippelek egy gólnál többet, mert kevés találatra számítok. Nem kizárt, hogy csak egy gól lesz a meccsen, s azzal győz a Fulham (2,5 gól alatt, bet365 1.80).

Stoke City – Tottenham 3.08 3.35 2.32

Huth és Etherington, illetve Vertonghen, Walker, Dawson, Capoue és Lamela nélkül rendezik meg a bajnoki összecsapást. Mindkét gárda kényelmes helyzetben van (6. hely Tottenham, 10. hely Stoke City), s nem tartom kizártnak, hogy a hazai gárda legyőzi a csalódott londoni együttest (Unibet 3.25). Hiába erősítette meg keretét a Spurs, mert úgy tűnik, hogy nem végez nemzetközi szereplésre feljogosító helyen, s csak fölösleges pénzkidobás volt a bajnokság előtti nyomulás. Egy másik jó indok miatt is lehet a hazai győzelemre tippelni: utóbbi 6 hazai meccse közül 5-öt megnyert, egyet pedig döntetlennel zárt a Stoke. Szóval mostanában nem kapott ki saját szurkolói előtt. Ha folytatja jó hazai sorozatát, akkor a leeresztett Spurst is meg tudja verni, ám ezúttal is csak a biztonságosabbnak tűnő megoldásra tippelek: egy gólnál több lesz a mérkőzésen (BetVictor 1.36).

Swansea – Aston Villa 1.67 3.70 5.51

Valószínűsíthető a hazai győzelem (Paddy Power 1.73). Nem azért, mert jó formában van a walesi gárda, hanem inkább azért, mert pocsék a vendégcsapat. Utóbbi négy bajnokiját elbukta a Villa, s ha így folytatja, akkor a másodosztályban folytathatja a következő idényben. Egyik csapat sincs megnyugtató helyzetben, mindkettő kieshet még, s emiatt nehéz tippelni a végkimenetelre. Ha a vendégcsapat nem tér magához, akkor garantált a hazai győzelem, ám az is előfordulhat, hogy szárnyra kap az Aston Villa, és nagyon könnyedén átgázol a walesi alakulaton (bet365 6.00). Bartley és Chico, illetve Benteke, Kozak, Okore, N’Zogbia, Gardner és Herd neve szerepel a mérkőzést kihagyók listáján. Bony játszani fog, s úgy gondolom, hogy van esély a gólszerzésére (bet365 2.20), de Shelvey góljára sem rossz a kínált odds: 3.00. Ez az a találkozó, ahol mindenképpen a gólok irányában érdemes elmozdulni. Valószínűleg több is lesz, de maradok a megszokottnál: egy gólnál több lesz a mérkőzésen (BetVictor 1.36).

West Brom – West Ham 1.89 3.57 4.12

Találkoznak a rövidítések: WBA kontra WHU. Nem számítok nagy durranásra, ugyanis mindkét gárda rossz formában van. Hiányzó sincs sok (Gera és Ridgewell, illetve Borriello), így rájuk sem lesz fogható a gyenge teljesítmény. Nem vagyok biztos abban, hogy győzni tud a hazai csapat (BetVictor 1.95), s inkább azt gondolom, hogy mindkét csapat szerez gólt (Ladbrokes 1.67). Azt sem tartom valószínűnek, hogy valamelyik gárda megszerzi a győzelmet. Kézenfekvő tipp a döntetlen (bet365 3.75), de inkább arra tippelek, hogy egy gólnál több lesz a mérkőzésen (BetVictor 1.25).

Manchester United – Norwich 1.36 4.94 8.43

Moyes lapátra kerülése szárnyakat adhat a hazai csapatnak. Nem feltétlenül Giggs tréneri képességei kerülhetnek az előtérbe, ám nagyon valószínű, hogy több góllal fog győzni a hazai csapat. Edzőváltáskor gyakran szokott ilyen lenni, s úgy vélem, hogy a MU sem kivétel ez alól. Robin van Persie és Rafael, valamint Yobo maródi, s arra tippelek, hogy a hazaiak neves gólvágójának hiányzása sem fogja megakadályozni a Kanárik kiütéses vereséget. Ugyan érdemesnek tűnik a hazaiak hendikepes győzelmével próbálkozni (-1 gól: BetVictor 3.30, -2 gól: Tipico 7.50), ám maradok annál a fogadásnál, hogy egy gólnál többet szereznek a hazaiak (bet365 1.40).

Southampton – Everton (1,5 gól felett) BetVictor 1.29
Fulham – Hull City (1X, Fulham győz vagy döntetlen) Unibet 1.36
Stoke City – Tottenham (1,5 gól felett) BetVictor 1.36
Swansea – Aston Villa (1,5 gól felett) BetVictor 1.36
Swansea – Aston Villa (1X, Swansea győz vagy döntetlen) Tipico 1.16
West Brom – West Ham (1,5 gól felett) BetVictor 1.25
Manchester United – Norwich (Manchester United 1,5 gól felett) 1.40
Manchester United – Norwich (Manchester United hendikep -1 gól) BetVictor 3.30