Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Premier League: Mint tyúk a takonyra

Vasárnap lesz az angol élvonalbeli focibajnokság aktuális idényének nagy napja. Kétszeresen is érdekes a Premier League 36. fordulójának vasárnapi játéknapja: a Liverpool – Chelsea mérkőzésen az angol bajnoki cím, míg a Sunderland – Cardiff összecsapáson a kiesés elkerülése a tét. Két úgynevezett „hatpontos” találkozót rendeznek az angol bajnokságban. Ha a Liverpool nem szenved vereséget hazai pályán, akkor az angol labdarúgás történetének egyik legsikeresebb csapata közel negyedszázad után lesz ismét angol bajnok. Amennyiben ez fog történni, akkor a liverpooliak nagyon hálásak lehetnek a kiesés elöl menekülő Sunderlandnek, mert néhány nap alatt hidegre tette a másik két bajnokjelöltet. Ezúttal könnyűnek tűnő vizsga előtt állnak a Fekete Macskák.

Sunderland – Cardiff 1.90 3.58 4.07

Nagyon reménykednek a Sunderland-drukkerek. Jelenleg még sereghajtó a csapat, de a vendégségbe érkező – és a tabellán közvetlenül előtte álló – Cardiff legyőzésével nem csak az angol élvonal utolsó helyének, hanem a kiesést jelentő helyezéseknek is búcsút inthet a csapat. Talán elmondani is felesleges, hogy ez mennyire fontos dolog mindössze három mérkőzéssel a bajnokság vége előtt. Ezen a „hatpontos” kiesési rangadón PL-részvételt nyerhet a következő idényre a Sunderland. Az a csapat, amelyik az előző két idegenbeli mérkőzésen döntetlent játszott a Manchester Cityvel, majd pedig legyőzte a Chelsea-t – azaz néhány nap alatt két bajnokaspiránst fosztott meg az angol bajnoki címtől -, most hazai pályán játszhat egy vele azonos játékerőt képviselő ellenféllel. Azt már megtapasztaltuk, hogy a Fekete Macskák sikeresen vették a nagynak tűnő akadályokat, s most azt is megtudhatjuk, hogy mennyire okoz problémát a velük azonos szintén lévő Cardiff. Steven Fletcher, Westwood és Ki Sung Yueng, illetve Hudson és Noone kénytelen kihagyni a fontos mérkőzést. Azzal számolok, hogy úgy esnek majd egymásnak a felek, mint tyúk a takonynak. Nagyon valószínű a gólváltás (Ladbrokes 1.75), ám ehelyett inkább arra tippelek, hogy egy gólnál több lesz a mérkőzésen (BetVictor 1.30). Ez biztosabbnak tűnik. Mint ahogy a kétesély is (1X Tipico 1.25).

Crystal Palace – Manchester City 7.45 4.64 1.42

Amennyiben az e találkozó előtti rangadón a hazai pályán játszó Liverpool legyőzi londoni ellenfelét, akkor a Manchester City elkönyvelheti a buktát: nem lesz bajnok. Nehéz megjósolni, hogy ez a kudarc milyen reakciót vált ki a játékosokból. Benne van a pakliban, hogy magasról tesznek a további mérkőzésekre és a vártnál könnyedébben fog győzni a Crystal Palace (BetVictor 8.00), de az is előfordulhat, hogy a dac miatt taxiórának nézik majd a londoniakat (Ladbrokes 1.45). Hazai részről senki sem hiányzik, míg a vendégektől csak Yaya Toure és Nastasic hagyja ki az összecsapást. Teljesen fölöslegesnek tartom azon töprengeni szombaton, hogy a vasárnapi Pool-Chelsea meccs után milyen állapotban lesz a City-játékosok. A mérkőzés előtt arra tippelek, hogy egy gólnál több lesz (Unibet 1.20), a továbbiakban pedig csak élőben érdemes fogadni.

Sunderland – Cardiff (1,5 gól felett) BetVictor 1.30
Sunderland – Cardiff (1X, győz a Sunderland vagy döntetlen) Tipico 1.25
Crystal Palace – Manchester City (1,5 gól felett) Unibet 1.20