Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Spanyol ezüstérmet nyert Bajai Péter

20140212-bajaipeter-spanyol-03 Bajai Péter egy ezüstérmet és egy 4. helyezést szerzett a spanyolországi csapatversenyek hétvégéjén. A korábbi években a francia élvonalbeli US Vendome csapatában légióskodó mogyis triatlonista és edző nem csak külföldi csapatot, hanem országot is váltott: ezután az egyik barátja által alapított csapatban, a Valenciától 40 kilométerre északra fekvő Canet de Berenguer város Tricanet de Berenguer nevű klubjában fog légióskodni. Az új csapat bemutatkozása kiválóra sikeredett, hiszen a szombati Király Kupán – a magyarországi klubcsapat OB spanyol megfelelője – a Ramon Ejeda, Bajai Péter, Pedro Reig, Omar Tayara, Angel Salamanca, Alejandro Canas összeállítású csapat második lett, majd a vasárnapi spanyol váltó OB-n a 4. helyen végzett.

Bajai Péter beszámolója: – Kezdjük a legelejéről. Ramon Ejeda barátommal már több évvel ezelőtt beszélünk arról, hogy jó lenne egy csapatban versenyezni és így több versenyen találkozni. Erre egészen az idei évig kellett várnunk, amikoris alapított egy saját klubot Canet de Berenguerben (Valenciától nem messze), ez a Tricanet de Berenguer, melynek az első és eddig egyetlen külföldi igazolása vagyok. Az új csapat első igazi bemutatkozása volt a hétvégén: a klubcsapat országos bajnokság, illetve a triatlon váltó OB. A jó időzítésnek megfelelően pont Canet de Berenguerben rendezték, így hazai hangulatban versenyezhettünk ismerős pályán. Szombaton rendezték a klubcsapat országos bajnokságot, ami csak annyiban különbözik a magyarországi lebonyolítástól, hogy Spanyolországban 6 fős lehet egy csapat és a legjobb 4 versenyző eredménye számít.

Délután 2-kor volt az első rajt, majd percenként – egészen 17.10-ig – követték egymást a csapatok, onnantól pedig 2 percenként indultak a tavalyi évről kiemelt csapatok, az utolsó 18.40-kor. Rengeteg csapat indult a versenyen. Mi – új csapat lévén – 16.10-kor rajtoltunk. Úszás a tengerben, bringa a városból kivezető úton, sok körforgalommal és fordítóval tarkítva, futás pedig a tengerparti sétányon. Az volt a korai indulásunk hátránya, hogy ekkor még nem a legerősebb csapatok versenyeztek, így sokat kellett előznünk, ami a szűk bringapályán nem volt éppen egyszerű. Beérkezésünkkor több perc előnnyel átvettük a vezetést, de ez persze nem jelentett sokat. Hét perccel utánunk rajtolt a papíron talán legesélyesebbnek tartott, Fernando Alarzával felálló csapat, így nem kellett sokat várnunk, hogy tudjuk hova rakni az eredményünket. Harmincnégy másodperccel vertek meg minket, ami azért bizakodásra adott okot és jött a várakozás. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy közben kissé felerősödött a szél és a hullámok is nagyobbak lettek a tengerben (de erre már ki emlékszik), ami kis előnyt jelentett nekünk, és szerencsére semelyik csapat nem veszélyeztette igazán az időnket, így a Tricanet de Berenguer történetének első klubcsapat országos bajnokságán – azaz Copa del Rey-én – másodikak lettünk. Szép eredmény.

Másnap váltó OB volt (mellékesen megjegyzem: nem is olyan rossz lebonyolítási rendszer ez, hogy egy hétvégén összehozzák a csapatversenyeket): 3 fő, szupersprint táv. Nekem jutott az első etap és a feladat, hogy hozzam a váltást az elejével. Egy tengeri befutásos rajt sosem egyszerű, nagy szélben rendezetlen hullámok közt pláne nem, és amikor az első bója úgy 70 méterre van, akkor viszont borzasztó. Na, ahhoz a bójához akart odaérni elsőkét úgy körülbelül 70-80 ember. Ez előrevetítette azt is, hogy nem úszás, hanem inkább 300 m küzdés volt az első szám. Természetesen azért nagy meglepetés nem történt: Fernando Alarza egy kis előny tudott kiépíteni másodmagával, én pedig a 7 fős második sorban voltam, s – nem túl nagy egyetértésben – üldöztük őket. Jól sikerült depózás után, 2 km futás következett. Nem voltam túl gyors, a 6. hely környékén váltottam, de ez elég volt ahhoz, hogy második emberünk, Pedro Reig simán hozza az úszást (másodikként ért partot) és a vezető csapat után már egy 4 fős bolyban kerékpározzon. A kicsit elrontott depózása után, kb. 20 másodperces hátrányt adott át Ramonnak az első csapatot üldöző kettőssel szemben. Ezt kellett volna egyedül ledolgoznia Ramonnak, ami nem volt könnyű feladat, és nem is jött össze, így maradt a 4. hely, és összességében egy ismét sikeres hétvége.

LINKAJÁNLAT:
EREDMÉNYEK: COPA DEL REY DE TRIATLÓN
EREDMÉNYEK: CAMPEONATO DE ESPAÑA DE TRIATLÓN POR RELEVOS

20140212-bajaipeter-spanyol-01

20140212-bajaipeter-spanyol-02

20140212-bajaipeter-spanyol-04

20140212-bajaipeter-spanyol-05