Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Az én Hollandiám (4.)

Elborzadtan ültem a tévé előtt. Nem akartam elhinni, hogy megtörtént mindaz, amit láttam. Teljesen elképedve ültem a fotelben és reményvesztett idiótaként motyogtam el számtalanszor: „- Nem, nem és nem, ez nem lehet igaz!” Ugyan baromira rossz érzés volt, de kénytelen voltam elkönyelni magamnak, hogy márpedig minden igaz: a 2010-es labdarúgó világbajnokság döntőjében látott durva és szabálytalan csapat nem más, mint Hollandia.

Illúziókeltés gyanánt először még abban reménykedtem, hogy ismét a focipályára szabadult dél-amerikai favágókat látom, hogy visszatért a régebbi idők Argentínája. Ám hiába próbáltam átverni saját magam. Hamar be kellett ismernem, hogy csak Spanyolország és Hollandia fociválogatottja tartózkodik a pályán, s azok a megvetésre méltó játékosok pedig hollandok.

A dél-afrikai vb-döntőt követően „Mars vissza a gyökerekhez” címmel írtam emlékeztetőt:

Legyőzte mesterét a tanítvány

„Kérem vissza az én Hollandiámat! Ez a holland csapat, amelyik a 2010-es világbajnokság döntőjében szerepelt, mindent játszott, csak focit nem. Holland focit pedig végképp nem játszott.

A tanítvány legyőzte mesterét. A tanítvány megmutatta mesterének, hogy miképpen is kellene játszania. A tanítvány játszotta a focit, a mester pedig nem bírta elviselni azt, amit látott a tanítványától. A mester olyasmit produkált, amit focinak még a legnagyobb jóindulattal sem lehet nevezni. A mester szégyellje magát!

Az addig okés, hogy a játékvezető nem állt a helyzet magaslatán és vb-döntőhöz méltatlan színvonalon bíráskodott. Ám Hollandiának nem a játékvezetőben kell keresnie a hibát. Tetszett volna focizni! Tetszett volna nem szabálytalankodni, hanem a labdarúgásnak nevezett sportágban megmutatni azt, amit tudtok. Hahó! Ez nem harcművészeti világbajnokság döntője volt, hanem a foci-vb döntőjében szerepeltetek.

Kíbernarancs lett a Mechanikus Narancsból

Azt még elnéztem nektek, hogy a labdát szépen megjátszó, hajszálpontosan passzoló, minden idegszállal gólra törő Mechanikus Narancsból az ellenfeleket hibára késztető és a megingásokat sebészi pontossággal kihasználó Kíbernaranccsá változtatok át. Gondoltam, hogy ha a világbajnoki címért ezt kell játszanotok, hát akkor csináljátok ezt a fajta játékot, de nyerjetek végre világbajnoki címet Hollandiának. És nekem. Nem mondanám, hogy tetszett ez a játékotok, (egyáltalán nem tetszett), de mivel eredményesen és sportszerűen tettétek a dolgotokat, elnéztem nektek. Egye fene, ha ez kell a világbajnoki címhez, ám legyen.

Ám azt már nem nézem el, hogy durvák vagytok. Azt már nem bocsáthatom meg nektek, hogy sportszerűtlenek vagytok. Ez a csapat nem Hollandia! Ti azt mutattátok meg a döntőben, amit soha többé nem szeretnék látni tőletek.

Ezerszer inkább legyetek ismét a foci bohémjei. Ezerszer inkább haljatok bele ismét a foci szépségébe. Inkább játsszatok két-három csodálatos meccset egy világversenyen, majd essetek ki a francba, de soha többé ne mutassátok azt, amit a Spanyolország elleni döntőben láthattam tőletek.”

Mindent elrontott

Nem változott a véleményem: soha többé nem kell Bert van Marwijk. Átváltoztatott a felismerhetetlenségig egy szerethető és látványos focit játszó csapatot. Rossz volt az irány. Nagyon rossz.