Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Japán vs bukmékerek: Süss fel nap

Eltévedtek a bukik. Méghozzá nagyon, gondolom én. Ha mégis a bukmékereknek lesz igazuk, akkorát bukok, mint az ólajtó, ám ha nálam az igazság, akkor megkeresem a kaszát. Ez esetben az sem lesz baj, ha azért nem találom, mert nincs, hiszen vásárolhatok egyet. Lesz miből. No, és természetesen elteszem emlékbe. Nem a vitrinbe, mert oda nem fér be, megfelelő helye lesz a spájzban is. Amikor néhanapján rápillantok, esetleg megkérdezik tőlem, hogy mi a fészkes fenéért van szükségem egy kaszára a városban, akkor eszembe jut/válaszolok, hogy nem a szénakészítéshez szükséges, hanem csak egy emlék a 2014-es labdarúgó világbajnokságról, amikor a Felkelő Nap országának focistáira fogadtam.

Kéjgázzal töltött lufik

Az a helyzet, hogy ajánlanak néhány fogadást a bukik (mármint Japán fociválogatottjára kínálnak néhányat, mert amúgy sokkal többet), s ezek közül néhányra úgy lecsapok, mint thaiföldi rendőrség a kéjgázzal töltött lufikra. Japán esetében a következőket (is) kínálja a bet365: csapat összesített gólok 3,5 felett 1.80, továbbjut a csoportból 2.00, a legjobb ázsiai csapat 2.10.

Irigylésre méltó helyzet

Ázsiából négy csapat kvalifikálta magát a vb-re: Ausztrália, Irán, Dél-Korea és Japán. Ausztrália a B-csoportban kapott helyett, s nagyon valószínű, hogy nem Chile, Hollandia és Spanyolország ellenében lesz a legjobb ázsiai csapat. Az F-csoportos Irán (ellenfelek: Bosznia-Hercegovina, Nigéria, Argentína) sincs irigylésre méltó helyzetben, de talán még a H-csoportban szereplő Dél-Korea sem (ellenfelek: Belgium, Oroszország, Algéria). Japán válogatottját a C-csoportba sorsolták (Kolumbia, Elefántcsontpart, Görögország), és – az előbbi együttesekkel ellentétben – szerintem minden esélye megvan arra, hogy a legjobb ázsiai csapat legyen. Amúgy is a legtöbb pontot szerezte az ázsiai selejtezőben és Ázsia bajnoka. Igaz, ezúttal nem ázsiai csapatok ellen fog játszani.

Kiadós adok-kapok

Úgy vélem, hogy nem csak arra esélyes Japán, hogy a legjobb ázsiai csapat legyen, hanem továbbjuthat csoportjából és háromnál több gólt szerezhet. Valószínű, hogy nem a görögök ellen fognak gólokban gazdag mérkőzést játszani, viszont Kolumbiát és Elefántcsontpart is belerángathatják egy kiadós adok-kapokba. Japán gólerős csatárai közül Okazaki 15 gólt szerzett a német Bundesliga legutóbbi idényében, Okubo pedig a J-League gólkirálya. Rajtuk kívül Honda (AC Milan), Kagawa (Manchester United), Haszebe (Nürnberg) és Kijotake (Nürnberg) is olyan focisták, akikre lehet számítani. Japán továbbjutásában a Belgiumban légióskodó kapus, Kawashima is jelentős szerepet vállalhat.