Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Foci vb: Brazília – Németország

Tipp: Brazília
Odds: 2.75
Fogadóiroda: Paddy Power
Tét: 10

Már a világbajnokság előtt is ezt a párosítást tippeltem az egyik elődöntőnek. Akkor úgy tippeltem meg a párharc továbbjutóját, hogy mindkét oldalon a legjobb összeállítású csapatot feltételeztem. Nálam a vb előtt a házigazda Brazília volt a továbbjutó. Mostanra némileg változott a helyzet, hiszen tudható, hogy a csigolyatörést szenvedett Neymar és az eltiltott Thiago Silva sem fog pályára lépni a Brazília – Németország mérkőzésen.

Talán a kelleténél is többet gondolkoztam az utóbbi napokban, hogy mit tippeljek erre a találkozóra. Hiába vettem számításba minden – általam elképzelhetőnek tartott – lehetőséget, mert végül oda jutottam, ahonnan elindultam: teljesen háromesélyes a mérkőzés, s lehetetlennek tűnik megtippelni előre, hogy melyik csapat fog bejutni a világbajnokság döntőjébe.

Egy dolog viszont biztos: irtózatosan erős a német csapat. Eddig jobbára csak takaréklángon teljesített ezen a vb-n, így van még bőven tartaléka, és képes is emelni a fordulatszámon. Olyan focisták vannak Joachim Löw német szövetségi kapitány keretében, akik képesek erre a lépésre. Botorság lenne részemről ezt figyelmen kívül hagyni a tippeléskor. Úgy meg végképp nem, hogy tudom, valamennyi német játékos egészséges és Joachim Löw mester a pillanatnyilag legjobb csapatát küldheti a pályára. (Mustafi az egyetlen sérült, de már nem ez az első meccs, amikor nélküle állhat fel a német válogatott. Meg szerintem amúgy is pótolható lenne, nem valami nagy durranás a csávó.)

Valószínűleg minden focirajongó tudja, hogy két meghatározó játékos fog hiányozni a braziloktól: az eltiltását töltő csapatkapitány, Thiago Silva és a jelenlegi legjobb brazil labdarúgó, a csigolyatörést szenvedett Neymar. Előbbit minden bizonnyal a Németországban játszó Dante fogja helyettesíteni. Szerintem megfelelően fogja tenni. Azonos képességűnek tartom a két focistát. Mármint a játékuk alapján. Lehet, hogy a pályán kívüli dolgokban többre képes Thiago Silva (nem véletlen, hogy ő a csapatkapitány), de mivel esetében csak sima eltiltásról van szó, s nem a labdarúgással kapcsolatos összes tevékenységtől tiltották el, semmi sem gátolja abban, hogy a pályán kívül továbbra is a válogatott vezéregyénisége legyen.

Neymar pótlása némileg bonyolultabb. Legalábbis szerintem. Az csak egy aprócska dolog, hogy Oscar kezébe kerül a karmesteri pálca. (Eddig is ott volt, de Neymar teljesen elvonta a figyelmet.) Úgy vélem, hogy csakis abban az esetben sikerül feledtetni Neymar hiányát, ha a brazil válogatott összes mezőnyjátékosa tudásán felül fog teljesíteni a németek elleni meccsen. Kevés ugyan erre az esély, mert – mint már korábban is írtam – szerintem ez minden idők egyik leggyengébb brazil fociválogatottja, de egy kevéske esély mégiscsak van. Az viszont egyáltalán nem elhanyagolható.

Várható kezdőcsapatok:
Brazília:
Julio Cesar – Daniel Alves (Maicon), David Luiz, Dante, Marcelo, Luiz Gustavo, Fernandinho, Paulinho (Willian), Oscar, Hulk, Fred.
Németország: Neuer – Lahm, Boateng, Hummels, Höwedes, Schweinsteiger, Khedira, Kroos, Özil, Schürrle, Müller.

A németek mellett szóló észérvek ellenére miért tippelek mégis brazil győzelmet? Nos, először is a fő tippem a brazil továbbjutás, ám erre nem lehet tippelni a Guruban, tehát kénytelen vagyok kockáztatni. Csakis azért tippelek brazil győzelmet, mert – véleményem szerint – a brazil válogatott összes tagja nagyon jól fog játszani. Ha mégis akadozni fog a gépezet, akkor nem tartom kizártnak, hogy lejteni fog a hazai pálya: Marco Rodriguez mexikói játékvezető tudatában van annak, hogy a világbajnoki címek rekordere, az ötszörös világbajnok Brazília a házigazda.

Tipp: Brazília.