Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Bicsák Bence beszámolója a hollandiai Európa Kupáról

Bicsák Bence

Bicsák Bence

Bicsák Bence Európa Kupát nyert a hollandiai Holtenben rendezett triatlonverseny junior férfi futamában. A Mogyi SE triatlonistája 57 perc 35 másodperc alatt teljesítette a 750 m úszásból, 20 km kerékpározásból és 5 km futásból álló távot. Az aranyérmes Bicsák Bence mögött másodikként az osztrák Lukas Pertl (57:37), harmadikként pedig a norvég Gustav Iden (57:41) ért célba.

Bicsák Bence beszámolója: – Két héttel az EB után utaztam Hollandiába, Holtenbe, ahol junior Európa Kupát rendeztek. A nevezési listát látva megfordult a fejemben, hogy akár dobogós is lehetek, ha minden jól sikerül. El kellett űznöm ezt a gondolatot a fejemből, és csak a versenyre koncentrálni. Fáradtabbnak éreztem magam, mint az EB előtt, de nem éreztem magamon terhet. A bringapálya miatt izgultam kicsit, mert nem volt pályabejárás, és tudta, hogy nagyon technikás a pálya, sok veszélyes résszel és nagy lejtővel.
Tudtam, hogy ha jó helyre állok az úszás rajtnál, akkor nem kell sokat verekednem, s végre kamatozhatna az a rengeteg munka, amit idén az úszásra fordítottam. A verseny előtti két napon gyönyörű idő volt Hollandiában, ám a verseny rajtja előtt fél órával úgy elkezdett esni az eső, mintha dézsából öntötték volna. A lányoknak a mi futamunk előtt 20 perccel volt a rajtja, s nagyon izgultam, hogy a húgom elesik bringán. Szerencsére ez elvonta a figyelmem a saját félelmeimről. A rajt előtt – bemelegítés gyanánt – a Raining Men című slágerre futkároztunk a szakadó esőben Lehmann Bence barátommal.
A rajt tökéletesen sikerült. Végre sikerült úgy úsznom, ahogy valójában tudok! Négyen megszöktek bringán, s nekik maradt előnyük a futásra is. Mikor beértünk bringával a városba, a szakadó esőben minden kanyarban elesett valaki. Óriási téboly volt. Voltak nagyon bevállalós versenyzők is, ezért a második kör közepére kicsit leszakadtam az addigra 10 fősre csökkenő második bolyról, azonban egy emelkedőn sikerült visszakapaszkodnom. Óvatos maradtam a végére, gondoltam nem ér meg annyit a boly elején való leszállás, hogy esetleg elessek, és az egész szezonomnak annyi legyen. Így sikerült utolsónak leszállnom.
Nagy tempóval kezdtem el futni. Másfél kilométer után sikerült felzárkóznom, addigra a szökevény bolyból már csak egyvalaki maradt előttünk. Később őt is utolértük, akkor már a hatfős élmezőnyben futottam. Nem tudtam, hogy ez az eleje, úgy számoltam, hogy van még előttünk egy ember. Egy kilométerrel a vége előtt megindultam, senki nem tudott velem jönni. Mikor a célegyenesre fordultam, nem hittem el, hogy ott van a kifeszített célszalag. Fantasztikus érzés volt a célba érkezés. Miután beértem, csak lefeküdtem hanyatt és becsuktam a szemem. Ahogy esett rám az eső, egyszerűen leírhatatlan érzés volt. Ez a pillanat olyan volt, mintha megállt volna az idő, erre biztosan életem végéig emlékezni fogok. Az is csodálatos érzés volt, amikor nekem szólt a himnusz. Ez a verseny erőt ad nekem nemcsak a nyárra, de a következő évekre is. Boldog vagyok, hogy örömet okozhattam a családomnak, a barátaimnak, az edzőimnek és a triatlon szeretőinek.

Eredmények: http://www.triathlon.org/results/result/2014_holten_etu_triathlon_junior_european_cup/264977