Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Bicsák Bence beszámolója az ausztriai Európa-bajnokságról

Bicsák Bence

Bicsák Bence

Bicsák Bence 5. helyezett lett a június második felében az ausztriai Kitzbühelben rendezett triatlon junior férfi futamában. A Mogyi SE triatlonistája 58 perc 22 másodperc alatt teljesítette a távot. Az Európa-bajnoki címet a francia Raphael Montoya szerezte meg 57:43-as időeredménnyel, az ezüstérmes a spanyol 2 Antonio Serrat Seoane lett (57:47), míg a bronzérmet a francia Maxime Hueber-moosbrugger érdemelte ki (57:53). Az előbbi három versenyzőn kívül csak a német Lasse Lührs (58:16) ért célba a magyar triatlonista előtt. Bicsák Bence junior EB-5. helye a Mogyi SE legjobb nemzetközi eredménye a férfiak mezőnyében.

Bicsák Bence beszámolója: – Idén úgy szerettem volna felkészülni a versenyszezonra, hogy az EB-re kerüljek a legjobb formámba. Szerencsére nem voltam sem beteg, sem sérült, s a felkészülésem sikeres volt. Mivel a verseny előtt nem volt konkrét célom, azt határoztam el, hogy bringán mindenképp benne kell lennem az első bolyban. Kipihentem álltam rajthoz, eléggé izgultam, tudtam, hogy sok múlik az úszáson. Sokat gondolkoztam a rajtpozíciómon, végül sikerült meghoznom a lehető legrosszabb döntést: középre mentem abban a reményben, hogy be tudok állni egy jó lábvízre. Ez egyáltalán nem sikerült, így a rajt után mindenki elém került, s az első bójáig (amely 330 méterre volt) folyamatosan verekedtem. Sikerült kiúsznom a baloldalra, így legbelső íven vehettem a bójákat. Huszonkilencediknek jöttem ki a vízből, ami a tavalyi úszásomhoz képest nem rossz, de minden magyar fiú jóval előttem ért partot. A bringára felszállva tudtam, hogy csak akkor van esélyem felérni, ha minden erőmet beleadva nyomom a pedálokat. Hatalmas erőfeszítések (egy lejtőn 73 km/h-s sebességgel mentem) és végsőkig kicentizett kanyarok árán végül 3 kilométer után sikerült felzárkóznom. Innentől kezdve már csak az volt a célom, hogy kipihenjem magam a futásra. Ez azonban sok időbe tellett és még legalább 10 km-en keresztül kapkodtam a levegőért. A kerékpározás végén megpróbáltam előre menni, de ez túl hamar sikerült, nem tudtam megtartani jó pozíciómat, a boly hátsó harmadában szálltam le. Futás elején megpróbáltam ráállni Montoyára (a későbbi győztesre), de iszonyú iramban futott, csak 500 métert bírtam vele. Az első négy versenyző elfutott, őket egy holland srác követte, majd következtem én és nagyjából még 6 versenyző. Az utolsó kilométerre találtam még valahol erőt, sikerült felfutnom a hollandra, majd ki is szakítani, így végül az ötödik helyen sikerült célba érnem. Hihetetlen örömöt éreztem, mindent kihoztam magamból és a versenyből. Nagyon örültem annak, hogy Szatmári Levi is bejött 12-nek, így ő is jöhet a nyár végi világbajnokságra, Kanadába.

Eredménylista: http://www.triathlon.org/results/result/2014_kitzbuehel_etu_triathlon_european_championships/264374
Honlap: http://www.ec-kitzbuehel-2014.com/en