Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Bajnokok Ligája: Dávid kontra Góliát

Szentpéterváron mutathatja meg a Zenit, hogy milyenek voltak azok az idők, amikor a Bayern München is pofonokért utazott Oroszországba. Ezúttal a Monaco lehet a szenvedő fél. Belgiumban sem lehet sok jóra számítani, hiszen BL-fokozatba kapcsolt Jürgen Klopp Dortmundja. A madridi rangadó is izgalmasnak ígérkezik, s még az is megeshet, hogy a Zebrák eltiporják a Matracosokat. Szófiában Dávid meccsel Góliát ellen, a Leverkusen hazai pályán javíthat, a törökök pedig egy sérültekkel teli csapathoz utaznak Londonba.

Zenit – Monaco 1.68 3.67 5.40

Idegenbeli győzelmével még az eddigieknél is jobban meggyőzött a Zenit. Egyelőre úgy tűnik, hogy nem véletlenül, hanem jogosan írtam a BL-kezdés előtti beharangozóban (és ajánlottam a bet365 2.50-es szorzóját), hogy már eddig is jó focisták alkották a szentpétervári csapatot, s ezt erősítették meg a Zenit vezetői. Hulk már az 5. percben megkezdte a gólgyártást az előző fordulóban, majd Witsel 22. percben szerzett gólja jelentette a kegyelemdöfést a Benfica-kapus Artur Moraes kiállítása miatt megfogyatkozott hazai csapatnak. Lépéselőnybe került vetélytársaival szemben a Zenit, de ez csakis akkor ér valamit, ha a Monaco elleni otthoni meccs pontjait is begyűjti Andre Villas-Boas edző együttese. Nincs túl nehéz feladata, hiszen a Monaco továbbra is gödörben van, legutóbb otthon kapott ki a Nizzától a francia bajnokságban. Tény, hogy megnyerte előző fordulóbeli BL-meccsét a hercegség csapata, de ezt csak annak köszönhette, hogy irtózatosan pocsék napot fogott ki a Bayer Leverkusen. A Zenit -Monaco összecsapás nem szólhat(na) másról, mint a hazaiak meggyőző sikeréről, s amennyiben nem szórakozza el a meccset az orosz gárda, hanem azzal fog törődni, hogy az első győzelem után a másodikat is megszerezze, akkor már csak az lehet a kérdés, hogy milyen gólkülönbséggel győz a Zenit: 1.70 a sima siker szorzója, míg a hendikep -1 gól 2.60, illetve a hendikep -2 gól 5.50 a bet365-nél. Nem várok vendéggólt, s egyelőre nem a hazai győzelmen, hanem csak annak a mértékén tanakodom (2-0 vagy 3-0).

Anderlecht – Dortmund 5.42 3.99 1.61

Majdnem egy kevésbé várt győzelemmel kezdett a belga csapat (csak a hosszabbításban egyenlített a hazai pályán játszó Galatasaray), ezzel pedig – szerintem – jó úton halad, hogy beteljesítse a reményeket. Nem jó jel az Anderlecht számára, hogy egyre inkább úgy tűnik, Jürgen Klopp edző Borussia Dortmundja megbékélt a német bajnokságbeli sorsával. Vagyis azzal, hogy ebben az idényben sem lehet/lesz bajnok (mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt), így a Bundesliga helyett a Bajnokok Ligájában való minél jobb szereplésre összpontosít. Bizonyára jól tudják a focirajongók, hogy legutóbb mi történt, amikor így döntött Klopp: BL-döntőt játszott a Dortmund. Erről – mármint a BL fontosságáról – tanúskodik az is, hogy míg a Bundesligában igencsak nyögvenyelősen teljesít a Borussia, addig a BL-ben úgy lecsapta az Arsenalt, mint a taxiórát. Amennyiben Klopp ugyanolyan sorsot szán az Anderlechtnek, mint amilyet az Arsenalnak, akkor egyértelmű a mérkőzés végkimenetele, hiszen túl nagy a két csapat közötti tudásbeli különbség ahhoz, hogy ne a Dortmund győzzön (1.62). Hiányzók: N’Sakala és Nuytinck, illetve Reus, Sahin, Mkhitaryan és Kirch.

Arsenal – Galatasaray 1.50 4.34 6.33

Vereséggel kezdett az Arsenal, ez pedig azt jelenti, hogy ezúttal mindenképpen nyernie kell. Nem tűnik nehéznek a feladata, hiszen az a Galatasaray lesz a vendége, amelyik nagyot szenvedett a hazai döntetlenért az előző fordulóban. Némileg meglepő volt a törökök szenvedése, ugyanis a D-csoport leggyengébbjének számító Anderlecht látogatott a Boszporusz-parti városba. Nincs túl jó formában a vendégcsapat, így simán rámennék a hazai győzelemre, de az a helyzet, hogy rengeteg a sérült Arsene Wenger menedzser keretében, így inkább a gólok felé tűnik érdemesnek puhatolózni. Hiányzók: Giroud, Walcott, Debuchy, Ramsey, Arteta, Sanogo, Nacho Monreal és Gnabry, illetve senki. Első látásra úgy tűnik, hogy két gólnál több lesz a mérkőzésen (1.73), s akár még az is előfordulhat, hogy mindkét csapat szerez gólt (1.80), de mégis vállalok némi rizikót: 2,5 gól felett és győz az Arsenal (2.30).

Atletico Madrid – Juventus 2.16 3.26 3.56

Talán még a legelvakultabb Juve-szurkolók sem számítottak arra, hogy Allegri edző lesz az, aki olasz rekorddal lepi meg őket, s öt bajnoki után 5 győzelemmel és nulla kapott góllal lesz a Serie A éllovasa a Juventus. Arra már inkább számítani lehetett, ami a spanyol csapatnál történt: a néhány meghatározó játékosától megfosztott Atletico gyengén kezdte az idény, de már látszik, hogy egyre jobban magára talál és az előző idényhez megközelítően fog teljesíteni. Egyik csapatnak sem lesz meghatározó hiányzója: a hazaiaknál egyetlen focista sem maródi, míg a vendégeknél Barzagli és Marrone szerepel a sérültek listáján. Talán Barzagli hiányzása nevezhető jelentősebbnek, de mivel van megfelelő játékos a pótlására, érte sem kell könnyezni. Hazai győzelmet tippelnék (2.20), de visszatart ettől az Atletico nehézkes idénykezdete és az olasz csapat félelmetesen jó formában van. Maradok annyiban, hogy mindkét csapat szerez gólt (2.10), aztán pedig majd csak nyer valamelyik, mert ha nem, akkor döntetlen lesz (3.30).

Ludogorets – Real Madrid 12.94 7.09 1.20

Hiába BL-újonc a Ludogorets Razgrad, mégsem lesz telt ház Szófiában. Azért nem, mert a bolgár csapat szurkolói rendetlenkedtek a Steaua elleni BL-selejtezőben, ezt pedig szektorbezárással „jutalmazta” az UEFA. Köszönhetően a Liverpool újjáépítésnek majdnem pontszerzéssel startolt a BL-ben a bolgár kiscsapat, de 2-1-es veresége ellenére is azt lehet mondani, hogy derekasan helytállt Angliában. Ezúttal a B-csoport másik sztárcsapata ellen léphet pályára a Ludogorets. Mivel akkora a tudásbeli különbség a címvédő és 10-szeres BL-győztes Real Madrid, valamint a néhány évvel ezelőtt még a bolgár IV. osztályban szereplő házigazda között, mint Ludwig van Beethoven és egy ifjú zenetanonc között, nem érdemes leragadni a vendégsikernél (1.20). Jobbnak tűnik a gólok felé mozdulni, hiszen a hazai csapatnak az égvilágon semmi veszítenivalója nincs (minden bizonnyal akkor is kikap, ha bunkerfocit játszva a saját 16-osa elé tömörül, s akkor is ha ész nélkül rohamozza a madridi kaput), míg a vendégcsapat egyre inkább magára talál és rengeteg gólt szerez mostanában. Nem meglepő módon azt tippelem, hogy három gólnál több lesz a mérkőzésen és győz a Real Madrid (2.05).

A Basel – Liverpool mérkőzésen a kiszámíthatatlanul teljesítő angolok jelenthetik a rizikófaktort, itt talán a mindkét csapat szerez gólt tűnik jó megoldásnak (1.57). A Bayer Leverkusen – Benfica összecsapásra hazai győzelmet tippelek, már csak azért is, mert a lehangoló kezdés után javíthat a német gárda (1.91). A Malmö FF – Olympiakosz találkozón bármi megtörténhet, talán még az 1X sem zárható ki (1.80).

Zenit – Monaco (hendikep -1 gólról győz a Zenit) 2.60
Anderlecht – Dortmund (győz a Dortmund) 1.62
Arsenal – Galatasaray (2,5 gól felett és győz az Arsenal) 2.30
Atletico Madrid – Juventus (mindkét csapat szerez gólt) 2.10
Ludogorets – Real Madrid (3,5 gól felett és győz a Real Madrid) 2.05
Bayer Leverkusen – Benfica (győz a Bayer Leverkusen) 1.91