Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Bajnokok Ligája: Pofozógép fogadja a bajorokat

Ismét főszereplővé léphet elő a római csapat: az előző fordulóban is az volt, s ezúttal is az lehet. A párizsi rangadón akár a döntetlen is megfelelhet a pályára lépő játékosoknak, Gelsenkirchenben a hazai csapat sikere várható, Lisszabonban pedig azt teszi a Chelsea, amit akar. Azaz: ha óhajtja, akkor simán győzhet, ám ha szórakozik, akkor a döntetlen sem zárható ki. Fehéroroszországban javíthat a BATE, mármint persze csakis abban esetben, ha az előző fordulóban begyűjtött gombócok nem feküdték meg a játékosok gyomrát, s az újabban gólképtelen baszk alakulattól is várható már egy olyan meccs, amikor betalál a hálóba.

CSZKA Moszkva – Bayern 10.25 5.64 1.29

Akkorát bukott Olaszországban a moszkvai csapat, hogy lényegében a 3. helyért folyó küzdelemből is kiszállt. A római 5-1-es vereségig még lehetett arra gondolni, hogy addig harcolnak majd a továbbjutásért a többiek, hogy amolyan nevető harmadikként a CSZKA indulhat az Európa Ligában. Ez a forgatókönyv már csak nehezen jöhet létre, hiszen jelenleg nagyon úgy tűnik, hogy kijelölte az orosz gárda szerepét az AS Roma. Ez pedig a következő: az E-csoport pofozógépe lesz a CSZKA Moszkva. Az az oroszok szerencsétlensége, hogy a vendégcsapatnak muszáj győznie. Persze, megteheti a Bayern, hogy pontot vagy pontokat veszít, de ez esetben számolnia kell ennek következményeivel a következő meccseken. Ugyan nem tűnik valószínűnek, hogy a Bajnokok Ligája csoportkörében fog búcsúzni a Bayern, de az a helyzet, hogy néhány évvel ezelőtt ugyanennyire valószínűtlennek tűnt, hogy Európa legjobb 8 focicsapata közé jut a ciprusi APOEL. Nem volt valószínű, de mégis megtörtént. Száz szónak is egy a vége: ha nem akarnak maguknak nehézségeket a bajorok, akkor győzniük kell (1.25)

Manchester City – AS Roma 1.66 3.89 5.18

Jól indított a „halálcsoportban” a Roma, hiszen a moszkvai gárda 5-1-es legyőzésével nem csak begyűjtötte a kötelező három pontot, hanem gólarány terén is gondoskodott az előnyről. Ez jelentős lépéselőnynek számít, hiszen innentől kezdve a másik két aspiráns a továbbjutásra (Bayern, ManCity) már egyetlen pillanatig sem lazulhat el, hiszen mostantól teljesen nyílt és egyértelmű (számomra eddig is az volt), hogy három csapat pályázik a két továbbjutó helyre. A Roma első fordulóbeli fölényes győzelme azt jelenti a német és az angol csapatnak, hogy a hazai mérkőzéseiken kötelező minden pontot összeszedniük, s emellett idegenben sem érdemes túl sok pontot veszíteni. Eléggé egyértelmű a feladat a hazaiak számára a Manchester City – AS Roma mérkőzésen: mindhárom pontnak Angliában kell maradnia (1.62). Mivel van rá esély, hogy a nagy angol rohamozásban eredményes kontrát tud vezetni az olasz csapat, az a lehetőség sem zárható ki, hogy két gólnál több lesz a mérkőzésen (1.70).

Paris SG – Barcelona 3.43 3.41 2.13

Egyik csapat sem szakította meg magát az előző fordulóban, ráadásul mindkettő „hozta” az elvárt eredményt, azaz a PSG döntetlent játszott idegenben, míg a katalán gárda otthon tartotta a három pontot. Talán az 1-0-nál is nagyobb győzelmet arathatott volna hazai pályán a Barcelona, de az az igazság, hogy ebben a csoportban – ellentétben egy másikkal – nincs három reménykedő együttes a két továbbjutó helyre. Azaz reménykedni lehet (gondolok itt elsősorban az Ajaxra), de ébredés után nem árt alaposan megmosni a bilibe lógatott kezet. Az egymás elleni első meccsen sem kell megszakadniuk a feleknek: az újgazdag házigazda nyilván győzni óhajt, míg a katalán gárda leginkább arra gyúr, hogy ne kapjon ki, de az az igazság, hogy valószínűleg senkit sem zavarna túlzottan egy döntetlen (3.40). Egyértelmű, hogy hazai győzelemre számít a PSG (3.50), de természetesen az is reális, hogy a katalán csapat nyer (2.05). Mivel nincs jónak nevezhető tippem erre a találkozóra, jobb híján azt választom, hogy mindkét csapat szerez gólt (1.72). Esetleg még a DNB Barcelona is játszhatónak tűnik (1.50).

Schalke – Maribor 1.33 5.26 9.08

Mint majom a farkának, úgy örülhet a Londonban kapott ingyenpontnak a Schalke. Ezt leginkább azért teheti, mert így olyan helyről van pontja, ahonnan valószínűleg nem számított ilyesmire. Ezután már abban a tudatban játszhatnak a gelsenkircheni focisták, hogy van egy elherdálható pontjuk. Természetesen nem muszáj elpazarolniuk, ám ha úgy adódik majd, hogy nem várt helyen veszítenek pontot a későbbiekben, számukra még akkor sem dől össze a világ. Most az a teendőjük, hogy bezsebeljék a szlovénok elleni három pontot, s amennyiben ez a kötelezőnek tekintett feladat sikerrel jár, lehet készülni a portugál Sporting elleni rangadóra. Minden bizonnyal annak a párharcnak a nyertese lesz a csoport másik továbbjutója. (Az egyik ilyen helyet lefoglalta magának a Chelsea.) Szívós csapat a Maribor, s ezt azzal is bizonyította, hogy az előző fordulóban 80 percen át gól nélkül tartotta a Sportingot, majd pedig miután gólt kapott, 10 perc alatt volt képes az egyenlítésre. Szívós csapat tehát a szlovén gárda, de várhatóan csak hazai pályán okoz gondokat az ellenfeleinek, míg idegenben nem. Ezúttal pedig nem Mariborban, hanem Gelsenkirchenben lesz a meccs (1.30).

Sporting – Chelsea 5.07 3.72 1.70

Vártam én azt, hogy nagy ívben „tesz” a Bajnokok Ligája csoportszakaszára a Chelsea, de mégis reménykedtem abban, hogy nem a nyitófordulótól kezdve műveli ezt. Ám hiába bíztam abban, hogy a BL-t otthon kezdő Mourinho-csapat legalább a nyitómeccsen nem szórakozik saját szurkolói pénzével, bebizonyosodott, hogy ez irreális elvárás a portugál trénertől. Ezt az embert (Jose Mourinho) tényleg semmi és senki más nem érdekli saját magán kívül. Mivel ez a dolog már eddig is viszonylag köztudott volt, emellett pedig eldőlt az is, hogy a BL csoportköre tényleg csak pihenést jelent a Chelsea számára, feleslegesnek tartok bármiféle tippelgetést az angolok meccsei előtt. Azért tartom feleslegesnek, mert olyan sokkal jobb bármelyik csoportellenfelénél a Chelsea, hogy amennyiben komolyan venné a teendőit, akkor gólokkal verné mindegyiket. Csakis élő fogadásra ajánlom a Chelsea összes BL-csoportmeccsét, mert úgy talán lehet követni valamennyire a londoniak játszadozását. Bár az az igazság, hogy ez még élőben sem nagyon lehetséges, hiszen simán előfordulhat olyan helyzet, hogy 75 percnyi lazulás után olyan negyedóra következik, hogy a zuhanyozás megváltással ér majd fel az ellenfélnek. Várhatóan lutri lesz ezután a Chelsea meccseire fogadni, így a találkozó előtti tippem is csakis ebbe a kategóriában sorolható: győz a vendégcsapat (1.70).

A Sahtar – Porto, az APOEL – Ajax és a BATE – Bilbao összecsapásokról semmi lényeges mondanivalóm nincs. Valószínűsítem, hogy azért izgalmasabbak lesznek, mint a donyeckiek előző fordulóbeli bilbaói vendégjátéka (0-0), és talán még az sem zárható ki, hogy valamennyi meccsen mindegyik csapat gólt szerez (1.83, 1.80, 1.91).

CSZKA Moszkva – Bayern, győz a Bayern 1.25
Manchester City – AS Roma, győz a Manchester City 1.62
Paris SG – Barcelona, mindkét csapat szerez gólt 1.72
Schalke – Maribor, győz a Schalke 1.30
Sporting – Chelsea, győz a Chelsea 1.70
BATE – Bilbao, mindkét csapat szerez gólt 1.91