Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Manchester United – Chelsea: Régebben rangadó volt

Ugyan rangadónak nevezik ezt az összecsapást, de az az igazság, hogy néhány évvel ezelőtt volt csak igazán az. Most is rangadónak nevezik ezt a párosítást, ám nem több, mint egy átlagon felüli érdeklődésű talalkozó. Ennyi és semmivel sem több. Szerintem nem érdemes nagy jelentőségűnek nevezni egy olyan mérkőzést, ahol az egyik fél egy újjáépülő és félkész gárda, a másik fél pedig jelenleg a focivilág egyik legerősebb alakulata. Az eddigieken lehet vitatkozni (szurkolói szimpátia vagy unszimpátia, esetleg vérmérséklet szerint), egy dolog viszont teljesen biztos: Vörös Ördögök fogadják a Premier League 1. helyezettjét az Old Traffordon.

Manchester United – Chelsea 2.86 3.42 2.45

Arra tippelek, hogy mindkét csapat szerez gólt (1.66). Valószínűleg az a tipp is jó lehet, miszerint két gól felett lesz a mérkőzésen és győz a Chelsea (3.75), de az a helyzet, hogy ezt érdemes meggondolni. Szerintem nem is azon kell gondolkozni, hogy nyertes vagy vesztes lehet a tipp (véleményem: nyertes), hanem azon, hogy nagyon kiszámíthatatlan az angol élvonalbeli pontvadászat. Ha a ManUnited nagyon gyakran bakizó és könnyen átjátszható védelmére gondolok, akkor gond nélkül sikeres lehet a tipp, viszont amikor arra gondolok, hogy ha sok gólta tippelek, akkor kevés gól lesz, ha pedig kevés gólra voksolok, akkor sok gól lesz a PL-meccsen, amikor hazai győzelemre szavazok, akkor a vendégek nyernek, amikor pedig vendégsikert várok, akkor a hazaiak aratnak győzelmet, akkor elkezdek össze-vissza elmélkedni a lehetséges tippeken, s olykor annyira túlbonyolítom a dolgot, hogy végül magamnak okozok felesleges időtöltést. Eldöntöttem, hogy ezúttal az egyszerűséget választom, s mindössze két tippem lesz a meccsre: az első – a nagyobb tétes – arról szól, hogy mindkét csapat szerez gólt (1.66), míg a második – a kisebbik összegű tét, az amolyan buliszelvény – az lesz, hogy 2,5 gól felett és győz a Chelsea (3.75).

Harmatos a hazai védelem

Nincs sok hiányzó. Még pontosabb, ha úgy fogalmozok, hogy kevés hiányzó van. Mindössze Rooney és Azpilicueta lesz kénytelen kihagyni az összecsapást. Borítékolható, hogy az angol csatár hiányában Van Persie és Falcao lesz a hazai gárda két támadója. Mögöttük egyértelmű számomra Blind helye, de nagyon valószínű, hogy a kisebb problémával bajlódó Di Maria is kezdő lesz, akárcsak Ander Herrera is. Ugyanezt már nem mondhatom el Fellainiről, ugyanis hiába egyre jobb a formája, még nagyon messze van attól, amire igazán képes. Úgy vélem, hogy amennyiben variálni fog a MU holland menedzsere, akkor ő lehet az „áldozat”. De Gea helye biztosnak tűnik a kapuban, ám a hazaiak védelmének összeállítására mindössze annyit tippelek, hogy pályán lesz Rojo. Szerintem bármilyen variáció lehetséges a ManUnited védelmében, hiszen kimagaslóan a csapat leggyengébb részéről van szó. Annyira veszélyes saját kapujára a MU védelme, hogy – bevallom már most – nagyon csodálkozni fogok azon, ha nem szerez legalább egy gólt a Chelsea (1.25). Arra gondolni sem merek, hogy nem szerez gólt a vendégcsapat (3.75).

Hiteltelen Mourinho

Nagyon kevés változás lesz a vendégeknél. Legalábbis az eddig megszokottakhoz képest. Mivel két csatár, Diego Costa és Remy játékát is kétségesnek nevezik a vendégek, elképzelhető, hogy Drogba lesz a kezdőcsapatban. Emlékeztetek, hogy Mourinho a vendégek menedzsere, így tehát nem érdemes túl komolyan venni a dolgot, hiszen ennél nagyobb füllentések sem hazugságnak, hanem figyelemelterelésnek számítanak a portugálnál. Szóval senki se lepődjön meg nagyon, ha – cáfolva a híreket – Diego Costa a Chelsea kezdőjének tagjaként fut majd ki a pályára. Ennyi változás lehet a Kékeknél. Mivel már említettem a két tippemet, ezért ennyi a zárszó: túl jó a Chelsea, hogy ne győzzön (2.45).

Keretek és bírók:
Manchester United: Amos, De Gea, Johnstone, Lindegaard, Blackett, Blind, Jones, Rafael, Rojo, Shaw, Smalling, Vermijl, Anderson, Di Maria, Fellaini, Fletcher, Herrera, James, Januzaj, Mata, Young, Falcao, W. Keane, Van Persie, Wilson.
Chelsea: Cech, Courtois, Schwarzer, Ake, Azpilicueta, Cahill, Christensen, Filipe, Ivanovic, Terry, Zouma, Fabregas, Hazard, Matic, Mikel, Oscar, Ramires, Salah, Willian, Costa, Drogba, Schürrle.
Játékvezető: Phil Dowd. Asszisztensek: G. Beswick, D. Cann. Tartalék: C. Foy.

Manchester United – Chelsea (mindkét csapat szerez gólt) 1.66
Manchester United – Chelsea (2,5 gól felett és győz a Chelsea) 3.75