Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Bajnokok Ligája: Suarez góllal üdvözölheti egykori csapatát

Azt nem lehet kijelenteni, hogy nem lesz szívás Amszterdamban, azt viszont igen, hogy ha nem szenved vereséget a katalán csapat, akkor lényegében továbbjutottnak lehet titulálni. Arra is van esély, hogy egykori csapata ellen szerezzen gólt a nemrégiben visszatért Suarez. Bár ugyan egyelőre úgy tűnik, azért utazik Münchenbe a római gárda, hogy kapjon egy újabb pofont, nagyon valószínű, hogy simogatással érhet fel egy esetleges újabb kudarc. Leginkább a Manchester City tehet erről, hiszen ezután jobbára már csak kapkodhat a veszett fejsze nyele után.

Ajax – Barcelona 8.75 5.13 1.34

Bármennyire is hihetetlen, mégis igaz a dolog: mindkét mérkőzését elbukta a katalán klub, amikor Luis Suarez is játszott. Mint ismeretes, nemrégiben tért vissza az eltiltásából az uruguayi focista, s ezzel összeállt a Neymar, Messi, Suarez csatártrió a Barcánál. Ugyan a korábbi hírekben gyakran félelmetesnek volt beállítva ez a támadósor, ám egyelőre az a valóság, hogy a két vesztes meccsen mindössze egyetlen gólocska a három sztárfocista termése. Ezen is lehet javítani az amszterdami találkozón. Természetesen sok minden máson is javíthat a vendégcsapat: a hanyatló formától kezdve a hangulatig (a nemrégiben még veretlen gárda már csak a 4. helyen áll a spanyol bajnokságban). Szerintem lesz lehetőség a javításra a hollandok elleni meccsen. Fischer, illetve Iniesta, Vermaelen, Mathieu és Sergi Roberto lesz kénytelen kihagyni az összecsapást, ez pedig azt jelenti a vendégeknél, hogy ismét védőként szerepelhet Mascherano, valamint azt, hogy Xavinak kell vállalnia az Iniesta hiánya miatt kieső munkát. Mivel nemcsak jó formában van mostanában a holland alakulat, hanem még a Barcelona amúgy is sebezhető védelme is felforgatott lesz, mindenképpen várok egy hazai gólt. Vendéggól is várható, hiszen a Neymar, Messi, Suarez csatártriónak előbb-utóbb tényleg illik elkezdenie a gólok termelését, ráadásul az motivációt jelenthet a Barcelona számára, hogy amennyiben nem szenved vereséget Hollandiában (azaz döntetlennel vagy vendégsikerrel zárul a találkozó), akkor lényegében már négy BL-forduló után továbbjutottnak lehet nevezni. Tipp: mindkét csapat szerez gólt (1.66). Esetleg még azt is meg lehet kockáztatni, hogy Suarez gólt szerez egykori klubjának (2.05).

Bayern – AS Roma 1.23 6.23 12.32

Mázlista nagyon a római csapat. Természetesen főleg amiatt, hogy az ólajtónál is nagyobbat bukott Moszkvában a ManCity, emiatt pedig a Bayern 7-1-es római győzelme nem jelent többet egy mindössze néhány napig tartó apróbb kellemetlenségnél. Milyen gyakran lehetett olvasni a kiütéses győzelem után, hogy nem csak a bajor sztárcsapat, hanem a kolozsvári CFR is győzni tudott Rómában? (Hat évvel ezelőtt 2-1-re nyertek az erdélyiek.) Gyakran említették ezt a buktát? Mostanában én sehol sem olvastam arról, hogy a kolozsváriak is nyerni tudtak Rómában, pedig az a bukta tényleg blama volt az olasz gárda számára. Egyébként nem csak a Bayern, hanem a Manchester United is verte már 7-1-re a római csapatot. Mi történt a mostani méretes bukta utáni napokban? Csak rövid ideig volt napirenden a dolog, s már régen nem erről szólnak a hírek. Sőt, mivel az olasz csapat is nagyarányú győzelmet aratott a CSZKA Moszkva ellen, még a gólkülönbségében sem történt jelentős kár. Továbbra is a 2. helyen van és ugyanannyira jók a továbbjutási esélyei, mint az ominózus 1-7-es vereség előtt voltak. Még a Bayern elleni újabb vereség is simán belefér a pakliba. Elegendő ugyanis egy pontot hoznia Moszkvából, majd pedig győznie hazai pályán a ManCity ellen. Ezek alapján mi várható Münchenben? Azt várom, hogy még ha nem is nyer annyira, mint Rómában tette, de mindenképpen győzni fog a Bayern, s ezzel a sikerrel bebiztosítja a továbbjutását. Mivel azt is várom, hogy gólt fognak szerezni a rómaiak (mégiscsak 7-1-re kaptak ki az előző meccsen, azaz illik megpróbálkozni a revanssal; ez ugyan nem fog sikerülni, de már önmagában a próbálkozás is értékelendő), valamint hazai győzelemre számítok, azt tippelem, hogy két gólnál több lesz a mérkőzésen és mindkét csapat szerez gólt (2.20).

Manchester City – CSZKA Moszkva 1.24 6.36 11.52

Nagyon nehéz helyzetbe sodorta magát az előző BL-meccsen a ManCity, amikor 2-0-ás vezetésről 2-2-es döntetlenre „ajándékozta” a meccset Moszkvában. Személy szerint úgy számolok mostantól az angol csapattal, mint amelyik elbukta a továbbjutást. Természetesen van még némi remény, de szerintem ez nem több holmi vágyálomnál. Várhatóan nem fogja feladni az angol gárda, hanem megpróbálja a lehetetlent, s abban bízik, hogy olyan hatalmas mázlija lesz, mint amilyen talán még soha senkinek nem volt. Ugyan még véletlenül sem nevezhető jónak a hazai csapat jelenlegi formája, de mostantól már tényleg nem szabad pontot veszítenie. Kedvezőbb helyzetben lehetne a ManCity, ha győzni tudott volna az előző fordulóban, hiszen ezután már csak mások jóindulatára van bízva, s nagyon valószínű, hogy ez csak a 3. hely megszerzéséhez lesz elegendő. Tipp: egy gólnál többet szerez a hazai csapat (1.28).

Paris SG – APOEL 1.19 6.88 15.10

Azzal számolok, hogy Ibrahimovic hiánya sem fogja megakadályozni a párizsiakat abban, hogy továbbra is veretlenek és csoportelsők maradjanak. Sőt, a nagyon valószínűsíthető hazai győzelem egyben a PSG továbbjutását is fogja jelenteni. Minden bizonnyal szintén továbbjutást érhet a döntetlen is, bár az igaz, hogy ebben az esetben nem szerdán, hanem csak később lehet ünnepelni. Nem sok esélyt adok a döntetlennek, hiszen egyrészt ez a ciprusi alakulat még csak nem is hasonlít a néhány évvel ezelőtti meglepetéscsapatra (sokkal gyengébb), másrészt pedig Ibra nélkül is bombaerős a párizsi együttes. A hiányzók névsora: Ibrahimovic és Verratti, illetve Kaká, Papafotis, Charalambides és Riise. Nem erőltetem túlzottan a tippelést, ugyanis egy kényelmes helyzetben levő francia csapat a házigazda. Előfordulhat, hogy Cavani és társai alaposan kitömik a ciprusiakat, ám az is simán bekövetkezhet, hogy nagy ívben tesznek rá a meccsre és „lesz, ami lesz” címszóval pihennek egy alaposat. Tipp: hazai győzelem (1.22).

Sporting – Schalke 2.00 3.50 3.69

Volt ugyan egy „ajándékpontja” a német csapatnak (ikszelt a Chelsea otthonában), de ezt már el is herdálta a következő mérkőzésen (otthon játszott döntetlent a Mariborral). Úgy vélem, hogy ez felelőtlen dolog volt, ugyanis jelenleg leginkább az mondható el a gelsenkircheni alakulatról, hogy közepes a formája, valamint az, hogy általában győz hazai pályán és elbukja az idegenbeli meccseit. Legutóbb például úgy nyerte meg – mázlival – 4-3-ra a Sporting elleni hazai mérkőzést, hogy 3-1-es vezetés után felhozta magára a portugál csapatot (3-3), s csak amiatt nem lett pontosztozkodás a mérkőzés vége, mert Choupo-Moting győztes gólt szerzett a hosszabbításban. Nem valószínű, hogy ismét a németek mellé áll a szerencse a hazai pályán jól teljesítő portugálok otthonában. Ha pedig azt is hozzáveszem ehhez, hogy jobbára el szokta bukni idegenbeli meccseit a Schalke, akkor adja magát nagyon a hazai győzelemre való tippelés (1.95). Mégsem erre voksolok, hanem a gólokra, ugyanis az a gyanúm, hogy dupla vagy semmit fognak játszani a németek, így pedig könnyen kialakulhat egy gólban gazdag találkozó: Tipp: 2,5 gól felett (1.80). Hiányzók: Mauricio, illetve Draxler, Farfan, Giefer és Kolasinac.

Ajax – Barcelona (mindkét csapat szerez gólt) 1.66
Ajax – Barcelona (Luis Suarez bármikor gólt szerez) 2.05
Bayern – AS Roma (2,5 gól felett és mindkét csapat szerez gólt) 2.20
Manchester City – CSZKA Moszkva (1,5 gól felett a Manchester City) 1.28
Paris SG – APOEL (győz a PSG) 1.22
Sporting – Schalke (2,5 gól felett) 1.80