Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Liverpool – Chelsea: Ki nevet a végén?

Várható volt az, ami a hétközi BL-csoportmeccseken bekövetkezett: azaz egyik együttes menedzsere sem kezdett el feleslegesen hősködni, hanem továbbra is a realitás talaján maradt mindkét szakember. Ez azt jelenti a hazaiaknál, hogy Brendan Rodgers menedzser gyorsan belátta, hogy nem érdemes megküzdenie a Real Madriddal, hanem örülnie kell annak is, hogy csapata lesz a BL-csoport másik továbbjutója, míg Jose Mourinho továbbra is a fontos angol bajnokik előtti regenerálódásra használja a „kötelező” BL-csoportmeccseket.

Liverpool – Chelsea 3.38 3.38 2.18

Rodgers csak néhány nem éppen kedvező megjegyzést elengedve a füle mellett teheti meg azt, amit kollégája könnyedén és kötöttségek nélkül megtehet. Persze, ehhez az is kell, hogy legyenek, akik képtelenek belátni: Gerrard, Balotelli, Henderson mellőzése és Lallana, Borini, Markovics szerepeltetése helyettük, nagyobb hiánynak tűnhet, mint Courtois helyett Cech, Diego Costa helyett Drogba vagy éppenséggel Oscar helyett Willian játéka. Sokaknak talán fel sem tűnt, hogy több cserejátékos is szerepet kapott a londoniak Maribor elleni BL-meccsén, s a focidrukkerek jobbára csak a Gary Cahill helyén játszó Zoumát könyvelték el ebbe a kategóriába. Szerintem érthető is nagyon a dolog, hiszen azok a szurkolók, aki úgy nőttek fel, hogy közben éveken keresztül Drogba volt a Chelsea első számú csatára, és annyira hozzászoktak ahhoz, hogy kezdőjátékos az elefántcsontparti labdarúgó, nyilván nem fognak egyik napról a másikra váltani és azonnal úgy gondolkodni, hogy elteltek az évek, s az immár 36 éves sztárfocista már nem több, mint egy cserejátékos a sok közül.

Hatalmas a formabeli különbség

Mi várható a mérkőzésen? Annyi meglepő eredmény volt már eddig is az angol élvonalban (megjegyzem: általam érdekesnek vélt eredmények), hogy már a legsemmitmondóbb találkozó végkimenetelének előrejelzése is nagy kihívásnak tűnik. Ám mivel ez az összecsapás nem semmitmondó, érdemes próbálkozni. Flanagan, Jose Enrique, Sakho és Suso, illetve Obi Mikel lesz kénytelen kihagyni a találkozót. Némileg jókedvre derítheti a hazaiak szurkolóit az a hír, miszerint Sturridge nemsokára visszatérhet a pályára. Már nem a gyógyulás van előtérben, hanem az, hogy még nincs formában a hosszú kihagyás miatt. Akkora formabeli különbség van a vendégcsapat javára, hogy észszerűnek tűnik a győzelmére tippelni (2.30), ám az utóbbi időszak érdekes angol élvonalbeli eredményei mégis másra ösztönöznek. Kizárólag ezen számomra furcsa dolgok miatt ez a tippem: mindkét csapat szerez gólt (1.66). Emellett lesz egy másik fogadásom is, kisebb téttel: két gólnál több lesz a mérkőzésen és mindkét csapat szerez gólt (2.20). Nagyon valószínű, hogy a gólváltást követően valamelyik gárda a saját javára fogja eldönteni a találkozót.

Keretek:
Liverpool: Jones, Mignolet, Johnson, Jose Enrique, Lovren, Manquillo, Moreno, Skrtel, Toure, Allen, Can, Coutinho, Gerrard, Henderson, Lallana, Lucas, Markovic, Suso, Balotelli, Borini, Lambert, Sterling.
Chelsea: Cech, Courtois, Schwarzer, Ake, Azpilicueta, Cahill, Christensen, Filipe Luis, Ivanovic, Terry, Zouma, Fabregas, Hazard, Matic, Mikel, Oscar, Ramires, Salah, Willian, Diego Costa, Drogba, Remy, Schürrle.

Liverpool – Chelsea (mindkét csapat szerez gólt) 1.66
Liverpool – Chelsea (2,5 gól felett és mindkét csapat szerez gólt) 2.20