Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Bajnokok Ligája: Szórakozhatnak a spanyolok

Abban az esetben, ha könnyelműsködni fog a portugál vendégcsapat, lehet némi esélye a svájci gárdának. Nem biztos, hogy ez elő fog fordulni, ugyanis ez már a Bajnokok Ligája kieséses szakasza, nem pedig a lazsálásra olykor okot adó csoportkör. Gelsenkirchenben olyasmivel próbálkozhat a Schalke, ami még az újonc Maribor ellen sem sikerült. Azaz a győzelemmel. Viszont arra is illik ügyelnie, hogy nehogy úgy járjon, mint ahogyan tavaly februárban, amikor nemes egyszerűséggel átgázolt rajta a Németországba látogató királyi gárda.

Basel – FC Porto 3.15 3.22 2.34

Jól sáfárkodott lehetőségével a svájci csapat: kihasználta a gyengén szereplő Liverpool mélyrepülését, s bejutott a Bajnokok Ligája kieséses szakaszába. Ezzel azt is biztosította, hogy – mint ahogyan az utóbbi években majdnem mindig – ezúttal is legyen meglepetéscsapat a nyolcaddöntőben. Bár ez a Basel már nem az a Basel, amelyik régebben Európa néhány neves csapatát oktatta ki Svájcban, talán mégiscsak van némi esélye a továbbiakban. Ehhez – mármint az esély életben tartásához – feltétlenül győznie kellene hazai pályán (3.30). Követendő példa is van, hiszen például három évvel ezelőtt ciprusi csapat szerepelt a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Most még csak a nyolcaddöntőnél tartunk, tehát elvileg volna hová menetelni. Az már egy másik dolog, hogy nem hiszek a svájciak további remeklésében. Úgy vélem, hogy ennyi volt, szép volt,, elég volt, ám eljött a búcsú időpontja. Természetesen ez azon is fog múlni, hogy a portugál csapat mennyire mennyire veszi komolyan a meccset. Mivel ez nem csoportmeccsek fázisa (ahol – egy-két találkozó erejéig – még megengedhető a könnyelműség), hanem a kieséses szakasz (ahol már minden gól számít), nem meglepő módon az ellenfelénél lényegesen jobb erőkből álló FC Porto továbbjutását várom.

Támadó szellemű vendégek

Egyetlen hiányzó lesz a hazaiaknál (a hátvéd Fabian Schär), míg a portugáloknál az összes játékos egészséges és harcra kész. Fogadásnak – többek között – az is jó lehet, hogy mindkét csapat szerez gólt (1.90), hiszen csakis akkor lehet némi esélye a svájci alakulatnak, ha gólt szerez hazai pályán. Az az opció is jónak tűnik, miszerint egy gólnál többet szerez a Porto (2.50), ugyanis várhatóan Jackson Martinez, Brahimi és Quaresma is kezdő lesz a támadó szellemű portóiaknál. A vendéggyőzelem sem tűnik rossz választásnak (2.40), mint ahogyan az sem, hogy két gólnál több lesz a mérkőzésen és mindkét csapat szerez gólt (2.62). Ez utóbbi az egyik tippem, míg a másik pedig az, hogy egy gólnál többet szerez a Porto. Csakis azért nem fogadok a vendégek sikerére, mert bár ezt várom (1-2 a tippem az eredményre), nem tartom kizártnak, hogy „elkapja a gépszíj” a svájciakat, s ennek láttán – további hajtás helyett – megelégszenek a 2-2-es döntetlennel a vendégek.

Schalke – Real Madrid 7.58 4.97 1.39

Nem az Atletico lesz a Real ellenfele, ezért nagy esély van a vendéggyőzelemre. Szerintem nem érdemes azzal foglalkozni, hogy a Bundesliga 4. helyén álló házigazda komolyan vehető ellenfele lehet a spanyoloknak. Nincs egy súlycsoportban a két együttes. A BL-csoportkörben jobbára csak sziesztázó Chelsea már az 5-0-ás gelsenkircheni mészárlással megmutatta, hogy mit jelent a németek hazai pályája akkor, amikor fajsúlyos ellenféllel találkozik a Schalke. Amondó vagyok, hogy a Real Madrid akár már az első mérkőzésen lerendezheti a párharcot. Mindkét oldalon vannak hiányzók, ráadásul az esetek többségében jelentősnek is nevezhető távolmaradók: Draxler, Goretzka, Farfan, Obasi, Fährmann és Kolasinac, illetve Sergio Ramos, Modric, James Rodriguez, Khedira és Fabio Coentrao. Klaas-Jan Huntelaar kisebb sérüléssel bajlódik, s az ő hiányzása sem zárható ki, ám úgy tippelek, hogy felépül a kezdő sípszóig és játszani fog a holland válogatott csatár. Más csapat minden bizonnyal megérezné és valószínűleg meg is szenvedné az olyan focisták hiányzását, mint akiket nélkülözni kényszerül a spanyol alakulat (az a gyanúm, hogy a Chelsea és a Bayern kivételével a világ összes focicsapata ide sorolható), de a Real nem. Ez lehet a középpályás sor: Isco, Kroos, Illarramendi; s ez pedig a támadó alakzat: Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale.

Ahogy a csillag megy az égen

Szerintem hatalmas meglepetés lenne a németek győzelme (7.50), de talán még a döntetlen is ide sorolható (5.00). Az lesz a végeredmény, amit a spanyolok akarnak. Ha nem látják szükségesnek a hajtást, akkor egy-két gól előnnyel is megelégedhetnek, ám előfordulhat az is, 4-5 gólt fognak szerezni. Nyilván csakis azért, hogy érezze a törődést a Schalke. Nekem az a gyanúm, hogy az utóbbit választják a vendégek. Zárásként csak annyit említek meg, hogy a két csapat tavaly is találkozott egymással a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában. Akkor 6-1-re győzött idegenben a Real Madrid, majd a sétagaloppnak nevezhető visszavágón megelégedett a 3-1-es győzelemmel.

Basel – FC Porto (1,5 gól felett az FC Porto) 2.50
Basel – FC Porto (2,5 gól felett és mindkét csapat szerez gólt) 2.62
Schalke – Real Madrid (győz a Real Madrid) 1.44
Schalke – Real Madrid (2,5 gól felett a Real Madrid) 2.25