Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Premier League: Eljön az igazság pillanata vagy tovább folytatódik a hajsza?

Győzelmi kényszerben van a Manchester City. Már csak azért is győzelmi kényszerben van, mert az esetleges pontvesztésével egybekötött Chelsea-győzelem minden bizonnyal azt jelentené, hogy Manuel Pellegrini menedzser együttese a talán már csak a manchesteri szurkolók számára létező aprócska reményt is elbukja a bajnoki cím felé vezető úton. Emellett az a helyzet, hogy a párizsi BL-küldetést sikeresen teljesítő Chelsea háza táján jó a hangulat és gyengécske újonccsapat ellenében kell otthon tartani a három pontot. Az angol focibajnokság 26. fordulójáról szóló előzetes első része következik.

Chelsea – Burnley 1.20 6.79 14.92

Továbbra is tartja 7 pontos előnyét a Chelsea, s mivel az utolsó előtti helyezettel mérkőzik meg a bajnokesélyes londoni gárda, nem valószínű a pontvesztése. Ha mégis ez történne, azaz pontot (7.50) vagy pontokat (17.00) fog szerezni a Burnley, akkor minden bizonnyal jogosan lehet említeni a meglepetést. Már csak azért is nagyon valószínű a Chelsea győzelme, mert egyedül csak John Obi Mikel fog hiányozni Jose Mourinho menedzser csapatából. Tehát nem csak az van, hogy nincs egyazon súlycsoportban az ellenfelével a londoni együttes, hanem még jelentős kimaradója sincs. Azaz amennyiben a pillanatnyilag legjobb csapatát szándékozik pályára küldeni a házigazdák portugál menedzsere, akkor gond nélkül megteheti. Az előbbiekben felsoroltakon túl még a jó hangulat is házigazdák győzelme mellett szól. Nem lehet gond a hangulattal, hiszen teljesítette párizsi küldetését a Chelsea, azaz nem szenvedett vereséget a PSG otthonában játszott BL-meccsen. Ward, Long, Marney és Matthew Taylor fog hiányozni a vendégcsapatból, ám közülük is csak Marney hiányzását lehet jelentősnek nevezni. Nem meglepő módon az angol bajnoki címért (és a BL-győzelemért) küzdő Chelsea sikerét várom és még a pontszerzésre is esélytelennek tartom a kiesőjelölt vendégcsapatot. Ugyan nem tartom valószínűnek, hogy a szükségesnél jobban fog hajtani a londoni, ám annyira gyenge az ellenfele, hogy nem zárható ki, hogy – a hazai győzelem mellett (1.20) – akár még Mourinho edző tanítványainak akarata ellenére is összejön az a tipp, miszerint három gólnál több lesz a mérkőzésen és győz a Chelsea (2.50).

Crystal Palace – Arsenal 4.58 3.60 1.81

Londoni városi rangadónak ad otthont a Selhurst Park. Adott esetben nem panaszkodhat utazási fáradalmakra a szintén londoni Arsenal, hiszen még az angol fővárost sem kell elhagynia azért, hogy lejátszhassa a soron következő bajnoki mérkőzését. Hazai pályán a megfelelőnél kissé rosszabb a 13. helyezett Sasok mérlege (3-3-6, 13-17), s az sem adhat okot az örömködésre, hogy az összes pontra szüksége van a vendégcsapatnak. Bár nincs jelentősnek nevezhető hiányzója a házigazda együttesnek (sem Jerome Thomas, sem Lee Chung Yong nem nevezhető annak), az is további gondot jelenthet, hogy csak Arteta, Oxlade-Chamberlain, Debuchy és Diaby fog hiányozni a vendég Ágyúsoktól. Ezzel az is lehet mondani, hogy vannak jelentősnek nevezhető hiányzók a vendégeknél, és ebben a formában teljesen jogos is lehet az észrevétel, ám érdemes gyorsan hozzátenni ehhez, hogy annyira hosszú az Arsenal kispadja, hogy a felsorolt hiányzók távolléte nem szabadna problémát jelentenie. Már csak azért is így van ez, mert nagyon ütőképes csapatot küldhet pályára Arsene Wenger menedzser, s – többek között – például Cazorla, Özil, Alexis Sanchez, Walcott és Giroud is játszhat az Arsenal győzelméért. Mivel az összes pont begyűjtésére készülnek a vendégek, bízom bennük, s abban, hogy – ha nehezen is – sikerül megszerezniük a győzelmet (1.80). Nem tartom indokoltnak a gólokra való fogadást, mert – bár az általában gólgazdag meccseket játszó Arsenal az egyik fél – az egygólos győzelem is megfelelő a vendégcsapatnak, s ez lehet a 2,5 gólon aluli 0-1, de akár a 2,5 gólon felüli 1-2 is.

Swansea – Manchester United 3.93 3.43 1.99

Volt néhány – számomra – kevésbé elfogadható teljesítménye az utóbbi időszakban a házigazda walesi együttesnek. Ennek ellenére továbbra is alkalmasnak tartom arra a csapatot, hogy minden különösebb gond nélkül végezzen a középmezőnyben. Azt még megértem, hogy a hazai pályán játszó Swansea 5-0-ra képes kikapni a Chelsea-től, de azt már nem annyira, hogy a másodosztályú Blackburn Rovers is elpáholja alaposan, mint ahogyan a Sunderland elleni hazai pontvesztést, valamint a WBA elleni sima buktát sem tudom hova tenni. Mindkét oldalon csak egy-egy hiányzó van (Bartley, illetve Carrick). Szívesen tippelném a Swansea győzelmét (4.00), ám a walesi gárda fentebb említett megbízhatatlansága miatt simán megtörténhet, hogy minden különösebb erőlködés nélkül fog nyerni a Manchester United (2.00). Mivel mindkét együttes elöl is, hátul is gólképes, azt tippelem, hogy mindkét csapat szerez gólt (1.80). Ha nem figyelnek oda nagyon a felek, talán még a döntetlen is összejöhet (3.60).

Manchester City – Newcastle 1.28 5.75 11.02

Most is – valamint a hazaiak összes mérkőzésén a bajnokság végéig – érvényes az, amit a Hull City elleni hazai döntetlen után jeleztem: amennyiben továbbra is reménykedik a bajnoki cím megszerzésében a Manchester City, akkor már nem tehet mást, csak azt, hogy pontveszteség nélkül nyeri meg az összes hátralevő bajnoki mérkőzését. Ez a dolog mindenképpen terhet jelent a hazaiak számára és teljesen tökmindegy, hogy a focisták díjazzák vagy nem díjazzák a dolgot, mert érdemes belenyugodniuk, hogy ez a realitás. Számukra már nem a kívánságműsor van napirendben, hanem az, hogy belenyugszanak abba, hogy elbukták a bajnoki címet vagy az utolsó utáni pillanatig is küzdenek érte. Már csak ez az egyetlen lehetőség maradt: vagy megszoknak, vagy megszöknek. Ennyi, kész, vége. Hazai részről egyedül csak Milner lesz kénytelen kihagyni a meccset, a másik oldalon viszont Gutierrez, Tiote, Cabella, Siem de Jong, Aarons, Elliot, Dummett és Steven Taylor sem játszhat. Tekintettel a győzelmi kényszerben levő ManCityre, valamint a hiányzóktól sújtott vendégcsapatra, hazai győzelmet tippelek (1.28). Még bízok a házigazda együttesben. Legalábbis annyira igen, hogy egyelőre a sikerét tippeljem.

További mérkőzések: Hull City – QPR 2.05 3.29 3.89, Sunderland – West Brom 2.62 3.11 2.88, Aston Villa – Stoke City 2.62 3.14 2.87.

Chelsea – Burnley (győz a Chelsea) 1.20
Chelsea – Burnley (3,5 gól felett és győz a Chelsea) 2.50
Crystal Palace – Arsenal (győz az Arsenal) 1.80
Swansea – Manchester United (mindkét csapat szerez gólt) 1.80
Manchester City – Newcastle (győz a Manchester City) 1.28