Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Premier League: Városi rangadót rendeznek Londonban

Londonban városi rangadót rendeznek a Tottenham és a West Ham United részvételével, míg a liverpooli csapatok közül az otthon játszó Evertonnak van esélye a győzelemre, míg a vendégként pályára lépő FC Liverpool focistái a jó formájuk mellett abban is bízhatnak, hogy kapott gólt estén is képesek lehetnek az egyenlítésre. Az angol focibajnokság 26. fordulójáról szóló előzetes utolsó része következik.

Tottenham – West Ham United 1.79 3.73 4.51

Újabb londoni mérkőzést rendeznek. Izgalmasnak ígérkezik a találkozó, hiszen a házigazda Spurs továbbra is iparkodik megszerezni egy BL- vagy EL-indulást jogot adó helyezést, ám a vendég Kalapácsosok is reménykednek még a nemzetközi szereplést érő helyezés elérésében. Sem sérült, sem pedig eltiltott focista nincs a hazaiaknál, míg a vendégektől három csatár (Carroll, Amalfitano és a Katarból igazolt brazil Nene) fog hiányozni. Nincs könnyű helyzetben Sam Allardyce, a vendégek menedzsere, mert a három hiányzón kívül Diafra Sakho, Kouyate, Jarvis, Collins és Reid szerepeltetése is kétséges. Előszeretettel győznek egymás otthonában a csapatok, legalábbis – apró megszakításokkal – általában ezt tették az elmúlt években. Ha folytatódik a dolog, akkor a West Ham United fog nyerni (4.75), ugyanis legutóbb a Tottenham győzött ellenfele otthonában. Végülis nem elképzelhetlen a dolog (mármint a WHU győzelme), hiszen már volt egy meglepő eredmény ebben a fordulóban (a kiesőjelölt Burnley pontot rabolt a bajnokesélyes Chelsea otthonából), és semmi akadálya nincs annak, hogy ne legyen még egy hasonló eredmény. Mindezek ellenére valószínűbbnek tartom a hazai pályán játszó és pillanatnyilag jobb erőkből álló Tottenham győzelmét (1.80). Szerintem nem érdemes gólzáporra számítani, hanem inkább nyögvenyelős, 1-2 gólos hazai sikerre: 2-1-re vagy 1-0-ra. Bízom az előbbiben, vagyis abban, hogy egy gólnál többet szerez a Tottenham (1.72), ezért – a hazai győzelem mellett – ez is tippem. Sőt, még akár az is valószínű, hogy a döntetlenre is fogok tenni (3.80) némi aprót a mérkőzés napján. Csak úgy, a biztonság kedvéért.

Everton – Leicester 1.81 3.53 4.70

Menekülni próbál a kiesőzónából a Leicesterhez hasonló sorsú Burnley (szombaton döntetlent játszott a listavezető Chelsea otthonában), s ez ellen kellene tennie valamit 5 pontos hátrányban levő és jelenleg sereghajtó Leicester Citynek. Van erre némi esély, hiszen az Everton is hullámvölgyben van, ám az a helyzet, hogy a vendégcsapat is hasonló helyzetben van. Ennek ellenére bepróbálhatónak tűnik a döntetlen (3.60). Ugyan kevésbe tűnik esélyesnek a dolog, de annyi esélye mindenképpen van, mint amennyi a Burnley idegenbeli meccsére volt. Egyértelmű, hogy a találkozó előtt a házigazdák győzelmére számítanak a bukik (bet365 1.83), még annak ellenére is, hogy Pienaar, Barry, Osman és Hibbert is hiányozni fog a házigazda liverpooli együttesből. Úgy látszik, hogy Kasper Schmeichel hiánya (a vendégek első számú kapusa) többet jelenthet a hazaiak számára, mint a távolmaradók. Én a hazaiak sikerére voksolok, és mivel – többek között – Lukaku, Lennon, Barkley és Mirallas révén nem csak gólt, hanem akár gólokat is szerezhetnek, a győzelem mellett arra is tippelek, hogy egy gólnál többet szerez az Everton (1.90).

Southampton – Liverpool 2.48 3.28 2.94

Nem csak azért ígérkezik jónak a mérkőzés, mert az 5. helyezett gárda fogadja a 7. helyen levő vendégegyüttest, s elsősorban talán nem is azért, mert mindkét csapat pályázik valamelyik nemzetközi szereplést biztosító helyezésre, hanem leginkább azért, mert mindkét gárda nagyon jó formában van. Mindkét csapat dobogós e tekintetben: a Liverpool pillanatnyilag a liga legjobbja, a Southampton pedig a 3. helyezett együttes. Elsőre valószínűleg nehezen hihető ez az adat a bajnokságot döcögősen kezdő vendégcsapatról, ám az a helyzet, hogy utóbbi 17 mérkőzésén csak egyetlen egyszer szenvedett vereséget a Liverpool, s akkor is csak hosszabbításos Ligakupa-meccsen bírt nyerni ellene 1-0-ra a Chelsea. A két csapat hiányzói közül (Alderweireld, Mayuka, Bertrand és Jay Rodriguez, illetve Gerrard, Lucas Leiva és Jones) leginkább Alderweireld és Gerrard emelhető ki, ám az az igazság, hogy a hazaiaknál van megközelítőleg hasonló szintű focista a pótlásra, míg a vendégek már huzamosabb ideje úgy próbálnak játszani, hogy nemsokára el kell búcsúzniuk a csapatkapitányuktól. Mint az előzőekben közölt adatokból is érzékelhető, Gerrard nélkül is tud jól szerepelni a Liverpool. Egyik gárda győzelmére sem fogadok (2.50, illetve 3.00), ugyanis szerintem bármilyen végkimenetel lehetséges a jelenleg teljesen azonos képességű csapatok mérkőzésén, s valószínű, hogy csak a pillanatnyi forma és a szerencse fog dönteni valamelyikük javára. Már persze csakis abban az esetben, ha dönteni akar. Arra tippelek, hogy mindkét csapat szerez gólt (1.80), majd hátradőlök, s elgondolkozok azon, hogy tippeljek-e az 1-1-es eredményre is (6.50), avagy inkább hanyagoljam a továbbiakat.

Tottenham – West Ham United (győz a Tottenham) 1.80
Tottenham – West Ham United (1,5 gól felett a Tottenham) 1.72
Everton – Leicester (győz az Everton) 1.83
Everton – Leicester (1,5 gól felett az Everton) 1.90
Southampton – Liverpool (mindkét csapat szerez gólt) 1.80