Menu

BL: Juventus – Dortmund

Tipp: Juventus 1,5 gól fölött
Odds: 2.10
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10

Mindössze Kwadwo Asamoah, illetve Kevin Grosskreutz fognak hiányozni a csapatok keretéből. Van még három játékos a Juventusnál (Barzagli, Matri és Marrone), akiknek kérdéses a szerepeltetése, viszont nagyon valószínű, hogy az Atalanta elleni bajnoki győzelmet kihagyó – és pihenő – trió (Vidal, Evra és Lichtsteiner) ezúttal az olasz kezdőcsapatban lesz.

Annyit lehet mondani a német bajnokság őszi idényét végigbukdácsoló és a kiesési helyeket is meglátogató vendégcsapatról, hogy kezd magához térni. Legalábbis erre utal az a tény, hogy megnyerte utóbbi három bajnokiját és a 12. helyre jött fel a Bundesligában. Nem biztos, hogy a német bajnokságban érzékelhető dortmundi feltámadás nemzetközi szinten is működni fog, ezért – jobb híján – egyelőre csak a sötétségben lehet tapogatózni. Annyi biztos, hogy tavaly bármennyire is szerencsétlenkedett a bajnokságban a Dortmund, ennek az ellenkezőjét mutatta nemzetközi szerepléseikor, azaz nagyon meggyőző volt.

Szerintem most azt lenne jó tudni, hogy a láthatóan a Bundesligára koncentráló Borussia játékosai, mennyire képesek a nemzetközi meccsekre is felpörögni. Továbbra is nagyon jó a Dortmund kerete, ráadásul Grosskreutz kivételével az összes „nagyágyú” Jürgen Klopp edző rendelkezésére áll (tehát Reus, Aubameyang, Kagawa, Sahin, Gündogan, Mkhitaryan és a többiek is játszani fognak), ám azt gondolom, hogy nem érdemes csak a játékosok neve és egykori teljesítménye alapján megítélni a Dortmundot. Főleg azért nem, mert ugyanezekkel a focistákkal szerepelt nagyon rosszul és nagyon jól is az elmúlt időszakban a csapat.

A hazaiak góljaira tippelek, mégpedig arra, hogy egy gólnál többet fog szerezni a Juventus. Ugyanis nagyon valószínűnek tartom azt, hogy gólt fog szerezni a Dortmund (sok olyan játékosa van, akik képesek a gólszerzésre) és emiatt – azért, hogy megszerezze a győzelmet – legalább két gólra lesz szüksége a Juventusnak. Pillanatnyilag jobbnak tartom ellenfelénél a torinói házigazda alakulatot. Igaz, nem sokkal, ám annyival mindenképpen, hogy a legalább 2-1-es győzelemmel tartsa életben a továbbjutási esélyeit.

A bacskaisport.hu oldal célja a nagykorú, sportfogadást kedvelő látogatóinak való tanácsadás, információszolgáltatás, tehát az oldal nem üzemeltet sporfogadási szolgáltatást vagy bármilyen más jellegű szerencsejátékot. A tippek csak tájékoztató jellegűek, azokat mindenki csakis a saját felelősségére játszhatja meg. A bacskaisport.hu nem vállal felelősséget azon oldalak tartalmáért, amelyeknek elérhetősége marketing-, vagy egyéb céllal az oldalon megjelenik. | All predictions and picks are only informative. No guarantee of course.