Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

BL: Juventus – Dortmund

Tipp: Juventus 1,5 gól fölött
Odds: 2.10
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10

Mindössze Kwadwo Asamoah, illetve Kevin Grosskreutz fognak hiányozni a csapatok keretéből. Van még három játékos a Juventusnál (Barzagli, Matri és Marrone), akiknek kérdéses a szerepeltetése, viszont nagyon valószínű, hogy az Atalanta elleni bajnoki győzelmet kihagyó – és pihenő – trió (Vidal, Evra és Lichtsteiner) ezúttal az olasz kezdőcsapatban lesz.

Annyit lehet mondani a német bajnokság őszi idényét végigbukdácsoló és a kiesési helyeket is meglátogató vendégcsapatról, hogy kezd magához térni. Legalábbis erre utal az a tény, hogy megnyerte utóbbi három bajnokiját és a 12. helyre jött fel a Bundesligában. Nem biztos, hogy a német bajnokságban érzékelhető dortmundi feltámadás nemzetközi szinten is működni fog, ezért – jobb híján – egyelőre csak a sötétségben lehet tapogatózni. Annyi biztos, hogy tavaly bármennyire is szerencsétlenkedett a bajnokságban a Dortmund, ennek az ellenkezőjét mutatta nemzetközi szerepléseikor, azaz nagyon meggyőző volt.

Szerintem most azt lenne jó tudni, hogy a láthatóan a Bundesligára koncentráló Borussia játékosai, mennyire képesek a nemzetközi meccsekre is felpörögni. Továbbra is nagyon jó a Dortmund kerete, ráadásul Grosskreutz kivételével az összes „nagyágyú” Jürgen Klopp edző rendelkezésére áll (tehát Reus, Aubameyang, Kagawa, Sahin, Gündogan, Mkhitaryan és a többiek is játszani fognak), ám azt gondolom, hogy nem érdemes csak a játékosok neve és egykori teljesítménye alapján megítélni a Dortmundot. Főleg azért nem, mert ugyanezekkel a focistákkal szerepelt nagyon rosszul és nagyon jól is az elmúlt időszakban a csapat.

A hazaiak góljaira tippelek, mégpedig arra, hogy egy gólnál többet fog szerezni a Juventus. Ugyanis nagyon valószínűnek tartom azt, hogy gólt fog szerezni a Dortmund (sok olyan játékosa van, akik képesek a gólszerzésre) és emiatt – azért, hogy megszerezze a győzelmet – legalább két gólra lesz szüksége a Juventusnak. Pillanatnyilag jobbnak tartom ellenfelénél a torinói házigazda alakulatot. Igaz, nem sokkal, ám annyival mindenképpen, hogy a legalább 2-1-es győzelemmel tartsa életben a továbbjutási esélyeit.

A bacskaisport.hu oldal célja a nagykorú, sportfogadást kedvelő látogatóinak való tanácsadás, információszolgáltatás, tehát az oldal nem üzemeltet sporfogadási szolgáltatást vagy bármilyen más jellegű szerencsejátékot. A tippek csak tájékoztató jellegűek, azokat mindenki csakis a saját felelősségére játszhatja meg. A bacskaisport.hu nem vállal felelősséget azon oldalak tartalmáért, amelyeknek elérhetősége marketing-, vagy egyéb céllal az oldalon megjelenik. | All predictions and picks are only informative. No guarantee of course.