Menu

BL: Arsenal – Monaco

Tipp: győz az Arsenal
Odds: 1.50
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10

Vannak ugyan hiányzók a hazaiaknál (Arteta, Ramsey, Debuchy és Diaby), ám nekem még így is esélyesebbnek tűnnek a győzelemre, mint a vendégek. Elsősorban azért, mert Londonban lesz a mérkőzés, s házigazdaként nagyon-nagyon ritkán betlizik az Arsenal. Például a BL mostani kiírásában még nem tett ilyesmit. Emellett még bajnokit sem bukott otthon 2015-ben, legutóbb tavaly novemberben (azelőtt pedig augusztusban) szenvedett vereséget hazai pályán. Az sem mellékes dolog, hogy nagyon jó formában és 3 meccses győzelmi szériában van a londoni gárda. Welbeck és Giroud mellett leginkább Özil, Alexis Sanchez és Cazorla gondoskodhat a három pont megszerzéséről. Szintén említésre méltó, hogy Ospina kapus kisebb sérüléssel bajlódik, ezért minden bizonnyal a lengyel Szczesny lesz az Ágyúsok hálóőre.

Négy hiányzó van a vendégeknél (Ricardo Carvalho, Toulalan, Bakayoko, Raggi), s ugyan nem nevezhető rossznak a csapat formája, az a helyzet, hogy nem a francia bajnokság valamelyik együttese ellen kell helytállni idegenben. Bár jónak nevezhető a Monaco idegenbeli bajnoki mérlege (7-2-4, 14-12), ez csalóka is lehet, hiszen – mint már hangsúlyoztam – ezúttal angol csapat az ellenfél.

A hazaiak győzelmét tippelem. Elsősorban nyilván azért, mert hiszek a sikerükben. Nem tippelek gólokra, mert nem tartom kizártnak, hogy csakis a siker lesz fontos az Arsenal számára, s nem csak a többgólos, hanem az egygólos győzelem (1-0 vagy 2-1, stb.) is nagyon valószínűnek tűnik. Szerintem az lesz a legfontosabb dolog Arsene Wenger edző londoni csapata számára, hogy otthon tartsa a három pontot. Tipp: győz az Arsenal.

A bacskaisport.hu oldal célja a nagykorú, sportfogadást kedvelő látogatóinak való tanácsadás, információszolgáltatás, tehát az oldal nem üzemeltet sporfogadási szolgáltatást vagy bármilyen más jellegű szerencsejátékot. A tippek csak tájékoztató jellegűek, azokat mindenki csakis a saját felelősségére játszhatja meg. A bacskaisport.hu nem vállal felelősséget azon oldalak tartalmáért, amelyeknek elérhetősége marketing-, vagy egyéb céllal az oldalon megjelenik. | All predictions and picks are only informative. No guarantee of course.