Menu

BL: Bayer Leverkusen – Atletico Madrid

Tipp: Atletico Madrid 1,5 gól fölött
Odds: 2.62
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10

Nincs irigylésre méltó helyzetben a házigazda német csapat. Nagy a valószínűsége, hogy a közelmúlt buktáinak van hatásuk a hangulatra: február 14-én úgy bukta el a Wolfsburg elleni hazai bajnokiját a Leverkusen, hogy – miután 0-3-ról állt talpra – a 93. percben kapott gól miatt szenvedett vereséget, majd ezt követően úgy játszott idegenben döntetlent az Augsburggal és nem sikerült felkapaszkodnia a BL-selejtezőn való indulásra feljogosító 4. helyre (persze, némi szerencse is szükségeltett volna a dologhoz), hogy a hazaiak kapusa fosztotta meg a győzelemtől a 94. percben.

Ezzel szemben jó lehet a hangulat a vendégeknél, ahol kiválóra sikeredett a főpróba: 3-0-ás győzelem az Almeria ellen. Természetesen a Bundesliga élmezőnyében levő ellenfelet nem érdemes összehasonlítani a spanyol bajnokság kiesőzónájában tartozó együttessel, ám az már jelent valamit, hogy egyetlen hiányzó sincs a vendégeknél. Ezzel szemben a leverkuseni Kruse és Toprak lesznek kénytelenek kihagyni a találkozót.

Többek között Calhanoglu, Heung-Min Son és Drmic is pályán lesznek a hazaiaknál, ám a vendégoldalon talán még ennél is jobb a kínálat (Mandzukic, Griezmann, Arda Turan, Mario Suarez, Godin, Miranda, stb.). Nem szándékozok gólokra tippelni, de – ki tudja? – talán mégis érdemes lenne ezt tennem. Ugyan benne van a levegőben a 2,5 gól felett lehetősége, ám szerintem az is benne van, hogy annyira összezár a vendégcsapat, hogy képtelen lesz gólt szerezni a Leverkusen. Ez esetben kevésbé valószínűnek tartom a három gólt, hiszen kettő is bőven elegendő a spanyol csapatnak. Így az van, hogy over/under felett azt választom, hogy egy gólnál többet szerez az Atletico Madrid.

A bacskaisport.hu oldal célja a nagykorú, sportfogadást kedvelő látogatóinak való tanácsadás, információszolgáltatás, tehát az oldal nem üzemeltet sporfogadási szolgáltatást vagy bármilyen más jellegű szerencsejátékot. A tippek csak tájékoztató jellegűek, azokat mindenki csakis a saját felelősségére játszhatja meg. A bacskaisport.hu nem vállal felelősséget azon oldalak tartalmáért, amelyeknek elérhetősége marketing-, vagy egyéb céllal az oldalon megjelenik. | All predictions and picks are only informative. No guarantee of course.