Menu

BL: Manchester City – Barcelona

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.57
Fogadóiroda: bet365
Tét: 10

Mindkét együttesnél van egy-egy hiányzó (Yaya Toure, illetve Vermaelen), s ebben a tekintetben egyértelműen a vendégeknél van az előny. Ők a legjobbjaikkal lépnek pályára, s azt játszhatják, amit nagyon jól tudnak, vagyis semmi sem akadályozhatja a barcelonaiakat abban, hogy addig birtokolják a labdát, amíg akarják, s addig gurigázzanak, amíg szükségesnek látják. Amikor unják már a dolgot (ha egyáltalán megunják), akkor Messi, Suarez és/vagy Neymar áll rendelkezésre az akció befejezésére. Yaya Toure hiányában valószínűnek látszik a hazaiaknál, hogy David Silva fog játszani a középpályás sor közepén, a helyén pedig Nasri szerepelhet.

Szerintem leginkább az befolyásolhatja a mérkőzés eredményét, hogy mennyire vonja el a figyelmet a bajnoki aranyéremért való versenyfutás a Manchester Citytől, s mennyire bírják a kétfrontos terhelést a játékosok. Mindkét együttestől várok gólt, ám egyik sikerére sem tartom érdemesnek tippelni, ugyanis a döntetlen is megfelelő lehet a küzdő feleknek. Természetesen főleg a vendégeknek.

A hazaiak számára egyértelmű a gólszerzés fontossága, hiszen amennyiben nem szereznek gól vagy gólokat, akkor valószínűleg búcsúzni fognak a Bajnokok Ligájától. A vendégeknél is egyszerűnek tűnik a helyzet: jót tehet továbbjutásnak, ha gólt tudnak szerezni Manchesterben, s a Malaga elleni bajnoki buktát is feledtetniük kellene. Azért is, mert azon a meccsen még gólt sem bírtak szerezni hazai pályán. Most megtehetik ezt idegenben. Az a tippem, hogy mindkét csapat szerez gólt.

A bacskaisport.hu oldal célja a nagykorú, sportfogadást kedvelő látogatóinak való tanácsadás, információszolgáltatás, tehát az oldal nem üzemeltet sporfogadási szolgáltatást vagy bármilyen más jellegű szerencsejátékot. A tippek csak tájékoztató jellegűek, azokat mindenki csakis a saját felelősségére játszhatja meg. A bacskaisport.hu nem vállal felelősséget azon oldalak tartalmáért, amelyeknek elérhetősége marketing-, vagy egyéb céllal az oldalon megjelenik. | All predictions and picks are only informative. No guarantee of course.