Menu

Arsenal – Everton

Tipp: 2,5 gól felett
Odds: 1.72
Fogadóiroda: bet365

Érdemes tudni, hogy – a Monaco elleni hazai bukta ide, oda vagy amoda – az Arsenal nem más, mint pillanatnyilag az angol élvonal legjobb formában levő csapata. Azt is jó tudni, hogy hazai pályán rendkívül jól teljesít a londoni gárda, s legutóbb tavaly novemberben (előtte pedig augusztusban) szenvedett vereséget a saját szurkolói előtt.

Mivel nem tűnnek pótolhatatlanoknak a hiányzók (Arteta, Ramsey, Debuchy és Diaby, illetve McGeady és Hibbert), adná magát a hazai győzelemre való tippelés, ám talán nem mellékes szem előtt tartani, hogy a gólokkal nem fukarkodó Arsenal az egyik mérkőző fél, míg a másik az újabban szintén gólgazdag mérkőzéseket játszó Everton. (A liverpooli gárda utóbbi három meccsének eredményei: 1-4, 2-2, 3-1.)

Olyan fogadás is jónak tűnik, hogy mindkét csapat szerez gólt (1.80), s olyan is, hogy két gólnál több lesz a meccsen és mindkét csapat szerez gólt (2.20), de végül úgy döntettem, hogy maradok ennél: 2,5 gól felett (1.72). Az Arsenal otthon: 12 mérkőzés, 8 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség, 28-11-es gólarány. Az Everton idegenben: 13 mérkőzés, 3 győzelem, 3 döntetlen, 7 vereség, 14-19-es gólarány.