Menu

Liverpool – Manchester City

Tipp: mindkét csapat szerez gólt
Odds: 1.57
Fogadóiroda: bet365

Izgalmasnak ígérkezik a mérkőzés. Már csak azért is, mert hazai pályán amúgy is erős és emellett nagyon jó formában van a Pool, ám ezt a két jelentős dolgot egyáltalán nem szabad figyelembe vennie a vendégcsapatnak, ugyanis számára csak és kizárólag a győzelem az elfogadható eredmény.

Van esély a vendéggyőzelemre, hiszen az összes játékos rendelkezésre áll a Manchester Cityben, miközben Gerrard, Henderson, Jose Enrique, Lucas Leiva, Sakho, Flanagan és Jones is hiányozni fog a hazai csapatból. Szintén a vendégsikert erősítheti az is, hogy a hét közepén Isztambulban játszott hosszabbításba és 11-esekbe torkollott meccset a Liverpool. Elképzelhető, hogy a fáradtság (utazás plusz február 26-i mérkőzés) nem tesz jót a házigazda együttes focistáinak.

Ettől függetlenül egyáltalán nem írom le a hazaiakat, mert – mint már említettem – nagyon jó formában vannak és impozáns az otthoni győzelmi sorozatuk (legutóbb tavaly novemberben kaptak ki bajnokin az Anfielden), s könnyűszerrel betalálhatnak a megnyíló és győzelemre játszó ManCity kapujába.
Ezt figyelembe véve, valamint az is, hogy a vendégeknek mindenképpen gólt kell szerezniük – hiszen anélkül nem győzhetnek -, az a tippem, hogy mindkét csapat szerez gólt (1.57).