Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Premier League: Fekete Macskákat taníthatnak móresre a Vörös Ördögök

Manchesterben valószínűleg arra lesz válasz a pályán, hogy elegendő volt-e a Swansea elleni blama, avagy szükség van-e még egy buktára. Ezúttal a Sunderland ellen. A walesi focisták idegenben nyerhetnének, ám ehhez nem szeszélyeseknek kellene lenniük, hanem az előző fordulóbeli produkciót lenne érdemes nyújtaniuk. A vendégségbe látogató Szenteknek is vannak győzelmi esélyeik, viszont nem árt figyelniük nagyon a házigazda WBA-focistákra, hiszen akár még az is előfordulhat, hogy kellemetlen lesz számukra a kirándulás. Az angol focibajnokság 27. fordulójáról szóló előzetes első része következik.

West Ham United – Crystal Palace 2.04 3.38 3.74

Kezd a helyére kerülni a hazai gárda. Hiába szerepelt általában jól az idény során és tűnt úgy sokáig, hogy egy-két hellyel a nemzetközi szereplésre feljogosító helyezések mögött fog zárni, már a 8. helyen van a csapat. Természetesen még bőven van ideje előrébb kerülni a tabellán, ám az utóbbi öt győzelemmentes mérkőzés arról (is) árulkodik, hogy hullámvölgyben vannak a Kalapácsosok. Legutóbb egy hónappal ezelőtt, január végén nyert a csapat (egy kupameccsen), ideje lenne már egy újabb győzelemnek. Ugyan lehet ilyesmit kívánni hazai részről, ám nagyon valószínű, hogy Alan Pardew menedzser együttesének is lesz ehhez néhány keresetlen szava. Január hónapban olyan veretlenségi szériát produkált az addig lesajnált Crystal Palace, amit még Angliában is megsüvegelendőnek tartanak. Végül aztán még januárban, a hónap utolsó napján vetett véget a győzelmi sorozatnak az Everton, s azóta nagyon döcög a szekér. Annyit mégiscsak sikerült megvalósítani, hogy némileg eltávolodott a kiesőzónától és feljött a 13. helyre a Crystal Palace. Ez a röpke pihenő valószínűleg csak átmenetinek fog bizonyulni a kiesés elleni küzdelemben, ám egy idegenbeli győzelem (vagy döntetlen) az időszak meghosszabbítását jelentené. Nagy a valószínűsége annak, hogy mindkét csapat szerez gólt (1.83), ám úgy döntöttem, hogy mégsem erre tippelek, hanem kockáztatok egy keveset, s az tippelem, hogy kilábal a hullámvölgyből és győzni fog a hazai együttes (2.15). Hiányzók: Carroll, Cole és Amalfitano, illetve Thomas és Williams.

Burnley – Swansea 2.58 3.27 2.80

Nincs okuk az örömre az utóbbi hat mérkőzésen egyetlen győzelmet sem szerző és mindössze 2 pontot gyűjtő Burnley játékosainak, ám a túloldalon sincs túl sok ok a mosolygásra. Talán annyira mégiscsak igen, hogy a Manchester United ellen azért nyerni tudott a walesi alakulat. Üröm az örömben, hogy manapság már nem számít nagy fegyverténynek legyőzni a Vörös Ördögöket. Amíg Sir Alex Ferguson volt a manchesteriek edzője, még annak számított az ellenük szerzett győzelem. Továbbra is azt vallom, hogy nem üti meg az élvonal mércéjét a Burnley. Nyilván foggal-körömmel fog küzdeni a pénzügyileg rendkívül kedvező Premier League-ben való maradásért, de korántsem vagyok biztos abban, hogy ez sikerülni is fog a jelenleg is kiesőhelyen lévő alakulatnak. Ha biztos volnék abban, hogy a Swansea akár csak megközelítőleg olyan teljesítményt nyújtana, mint a ManUnited ellen tette, máris tippelném a vendégek győzelmét (2.90). Ám mivel megbízhatatlan a walesi csapat, maradok annál a tippnél, hogy mindkét csapat szerez gólt (1.83). Hiányzók: Long, Marney és Matthew Taylor, illetve Bartley.

Manchester United – Sunderland 1.35 4.91 9.70

Kiesőjelölt csapatot fogad hazai pályán a BL-selejtezőt érő helyen levő Manchester United. Elvileg győzni fog a házigazda együttes (1.36) és valószínűleg gyakorlatilag is ez lesz a forgatókönyv, bár arra sem árt emlékezni, hogy bőven voltak meglepő eredmények az angol élvonalbeli bajnokság mostani idényében (például legutóbb a kiesést jelentő helyekről menekülni próbáló Burnley játszott döntetlent az éllovas és bajnoki címre hajtó Chelsea otthonában, és így tovább, satöbbi, bőven volna még sorolnivaló). Carrick mellett Robin van Persie fog hiányozni a hazai csapatból, utóbbi hiánya pedig azt jelenti, hogy valószínűleg Rooney és Falcao lesz a MU két csatára. Mindössze csak Giaccherinit kell nélkülöznie az általam harmatgyengének tartott vendégcsapatnak. (A Burnley mellett a Sunderland a másik kiesőjelöltem.) Talán érdemes lenne bepróbálni azt a tippet, miszerint mindkét csapat szerez gólt (2.20), hiszen továbbra is bakikra képes a Manchester United védelme, ám úgy döntöttem, hogy a papírformára tippelek: 2,5 gól felett és győz a Manchester United (2.05). Ha van együttes, amelyiket ki lehet tömni gólokkal, akkor a Sunderland az. Amennyiben nem sikerül sok góllal hazazavarni a Fekete Macskákat, akkor megérdemelne egy újabb BL-mentes idényt a Manchester United.

Newcastle – Aston Villa 1.93 3.39 4.22

A házigazda Newcastle is kiábrándító mostanában, de ez hatványozottan igaz a vendég birminghami alakulatra. Úgy tűnik, hogy a bajnokság kezdetén bemutatott ígéretes szereplés nagyon rövid volt a Villánál, s az azóta tapasztalható – igencsak hosszadalmas – mélyrepülés már a csapat élvonalbeli tagságát fenyegeti. Az biztos, hogy amennyiben nem ébrednek fel Csipkerózsika-álmukból az Aston Villa focistái, akkor a következő idényben már a másodosztályú meccseken fogják kergetni a labdát. Akár még az idegenbeli győzelemre (4.50) is lehetne lehetőség, hiszen tekintélyes a Newcastle hiányzóinak listája (Siem de Jong, Tiote, Gutierrez, Colback, Aarons, Elliot, Dummett és Steven Taylor), míg a vendégektől csak Richardson, Herd és Kozak fog hiányozni, ám nem tippelek erre, mert már egyre kevésbé hiszek a szeszélyes Villában. A hazai gárda sincs olyan formában, hogy a győzelmét várjam (1.95), így arra tippelek, hogy mindkét csapat szerez gólt (2.00). A hazaiaktól elvárható legalább egy gól, a vendégjátékosoknál pedig talán már kezd derengeni a másodosztályú meccsek harcossága, s tesznek valamit a Championshipbeli szereplés elkerüléséért.

Stoke City – Hull City 1.93 3.37 4.26

Megtréfáltak néhányszor az utóbbi időben a vendég Tigrisek, én pedig most elégtételt veszek. Vagy nem. (Azaz nem elégtételt, hanem például szotyit veszek.) Hangsúlyozom: nem azért fogok a hazaiak győzelmére tippelni, mert nagyon biztos vagyok ebben (1.90), hanem azért, mert a Hull City ellen akarok tippelni. Amúgy szerintem nem estem bele nagyon a tévedésbe. Ugyan jó formában van a vendég Hull City, ám az a helyzet, hogy talán még ennél is jobb formában van a házigazda Stoke. Valószínű, hogy jobban tenném, ha a gólokra tippelnék, hiszen 16-17 a Stoke hazai mérlege és 11-19 a Hull idegenbeli mutatója. Mégsem teszem ezt, mert egyelőre még hiszek abban, hogy véget ér a Hull City mázlija, s legalább egy góllal jobbnak bizonyul a Stoke. Hiányzók: Odemwingie, Krkic, Shawcross és Muniesa, illetve Snodgrass, Chester és Rosenior.

West Brom – Southampton 3.37 3.19 2.28

Talán érdemes lenne bízni a vendégcsapat sima győzelmében (2.37), hiszen várhatóan Schneiderlin, Wanyama, Pelle, Elia, Tadic és Ward-Prowse is a kikötővárosiak kezdőcsapatában lesznek. Elsősorban azért nem teszem ezt, mert – ellenfeléhez hasonlóan – a hazai pályán játszó WBA is képes a győzelmet jelentő jó teljesítményre (3.40). Elnézve a csapatok kereteit, valamint a hiányzók névsorát (senki, illetve Mayuka és Jay Rodriguez) és a két csapat jelenlegi formáját, mégis inkább arra hajlok, hogy a vendég Szentekre tippeljek (X2, 1.33). Nem biztos, hogy jól teszem, hogy ezt teszem, ám az van, hogy momentán semmilyen érvet nem látok a Southampton ellen tippelni. A WBA melletti egyetlen érv (néha jól is tud játszani) tényleg csak arra elegendő, hogy ne 2, hanem X2 legyen a tippem.

West Ham United – Crystal Palace (győz a WHU) 2.15
Burnley – Swansea (mindkét csapat szerez gólt) 1.83
Manchester United – Sunderland (2,5 gól felett és győz a Manchester United) 2.05
Newcastle – Aston Villa (mindkét csapat szerez gólt) 2.00
West Brom – Southampton (X2, döntetlen vagy győz a Southampton) 1.33