Menu

Újra lecsaptak a Farkasok

20150324-galos-1

Gálos Tamás edző beszámolója: „A Mogyi Felsővárosi Ökölvívó SE versenyzője, Gálos Viktor jó Farkashoz méltóan az első helyen végzett a Nagyberkiben rendezett nemzetközi Szalacska Kupán. Sajnos az elődöntőben sajátos harcmodorban küzdő Holcinger Alex (Vasas) kétszer is megharapta a bajai fiút. Értetlenül álltunk az eset előtt, ugyanis bírói mulasztás történt, hiszen szándékos szabálytalanság miatt már az első harapásnál le kellett volna léptetni az ellenfelet. Nos, nem hiába „farkasvér” folyik ereinkben: Viktor nem harapott vissza, hanem hatalmas verésben részesítette a harapós kedvében levő budapesti versenyzőt. Aki ezek után – valószínűleg – nem csak harapni, de enni sem tudott pár napig. Pedig Viktor kesztyűs kézzel bánt vele. Iskolaboksszal és egyhangú pontozással nyert a bajai bokszoló.

A második nap szintén a Vasas egyik felnőtt magyar bajnokával, Sinkó Zoltánnal döntőzhetett. Az első menet kissé óvatos tapogató bunyót eredményezett. Mindkét versenyző túlságosan tisztelte ellenfelét. A második és a harmadik menet már parádés, hatalmas küzdelmet hozott. Ezekből az összecsapásokból mindig Gálos jött ki jobban . Végig irányított és az ő akarata valósult meg a ringben. Nemcsak győzelmet aratott, hanem a bírák és a szakmai vezetők a torna legtechnikásabb felnőtt versenyzőjének is megszavazták.

A verseny után megkezdtük nagy és hosszú menetelésünket a kvalifikációs versenyek indulási jogáért. Március 16-tól június végéig edzőtábor az olimpiai faluban, és versenyek lesznek Azerbajdzsánban, Horvátországban , Spanyolországban, Albániában, Litvániában, valamints kisebb versenyek a környező országokban és hazánkban.
A felkészülést a sportkórház olimpiai rendelőjében kezdtük. ahol január után most is felmérték a bajai fiúk állóképességét. A teszt kiválóan sikerült, futásuk már a 22 szint felett van, melyet az atléták futnak, savasodásuk kitolódott, vérképük kiváló.

Embert próbáló időszak következik, de az olimpiai részvétel lehetősége motivál. A vér kötelez!

20150324-galos-2

20150324-galos-3

20150324-galos-4

20150324-galos-5

20150324-galos-6

20150324-galos-7

20150324-galos-8

20150324-galos-9