Menu

Barcelona – PSG

Tipp: Barcelona 2,5 gól felett
Odds: 2.20
Fogadóiroda: bet365

Ibrahimovic eltiltás miatt nem lehetett jelen a párizsi mérkőzésen, Thiago Silva pedig cserére kényszerült a mérkőzés első részében (a 21. percben), így akár azt is lehet mondani hogy a két legfontosabb focistáját nélkülöző PSG bukott hazai pályán 3-1-re a múlt héten. Örömhír a párizsiak számára, hogy Ibrahimovic ezúttal már ott lehet a csatársorban. Thiago Silva játékára egyelőre még nem lehet számítani.

Jó csapattal léphetnek pályára a katalánok, hiszen csak Vermaelen az egyetlen hiányzó. Iniesta mellőzése is valószínűnek tűnik, bár mostanában annyira formán kívül van a csávó, hogy talán még a pályán sem tűnne fel a jelenléte.

A hazaiak gólszerzésére fogadok. Mégpedig arra, hogy két gólnál többet szereznek Suarezék. Kissé kockázatos a tipp, hiszen abban az esetben, ha a PSG nem fogja tudni azt játszani, amit várok tőle, akár két gól is elegendő lehet a Barcának. Ez van, szerintem ezúttal megéri kockáztatni. A vendégcsapatnak támadnia kell, folyamatosan mennie kell előre, hiszen ezt kívánja meg az előző meccs buktája, így a Barcelona focistái a maguk előnyére fordíthatják az üres területet.

A gólok szempontjából ez természetesen csakis abban az esetben lehet jó a tippem számára, ha a katalánok nem fognak kifelé passzolni a kapu torkából, hanem méltoztatnak majd gólokat szerezni. Remélem, ezúttal így fognak tenni. A Cavani, Ibrahimovic és Lucas Moura alkotta PSG-csatársor valószínűleg össze fog hozni egy gólt, talán kettőt is, s ha így lesz, akkor már nem pihenhet babérjain a Barca, hanem gólokat kell szereznie. Legalább hármat.