Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

X. Mogyi Triatlon Verseny: Tisztelt Bajaiak!

Faldum-Gabor-1

Június 20-án, szombaton, és június 21-én, vasárnap, Magyarország sprinttávú triatlon országos bajnokságának ad otthont Baja.

A triatlon úszásból, kerékpározásból és futásból álló sportág. A három versenyszámot egymás után, pihenés nélkül kell teljesíteni, és a versenyidőbe a számok közötti átöltözés ideje (az úgynevezett depóidő) is beleszámít. A Mogyi Triatlon Versenyen, vagyis a bajai OB-n az olimpiai sportág triatlon négy távja közül az elsőn, azaz a sprinttávon rendeznek futamokat. Ezen távon a következők a versenyszámok: 750 méter úszás, 20 kilométer kerékpározás, 5 km futás.

Flander-extememan-nagyatad-2014

Egy triatlonverseny remek lehetőséget jelent az azt rendező településnek az ingyenreklámra. Arra, hogy nagy nyilvánosság előtt mutassa be turisztikai adottságait. A Mogyi Triatlon Versenynek is az az egyik fontos célja, hogy rengeteg emberrel ismertesse és szerettesse meg Baját. A triatlon szabadtéri jellegéből adódóan és mivel – mint bárhol máshol – a rendezők meg akarják mutatni a település (ez esetben Baja város) szépségeit országnak-világnak, a belvárosban és annak környékén zajlanak a futamok. Emiatt a verseny idején és útvonalán lezárások várhatók.

Bár az a rendezők szándéka, hogy minél többet mutassak meg Baja város szépségeiből és ezt úgy tegyék, hogy minél kevesebb fennakadást okozzanak a városlakók megszokott életvitelében, mégis elképzelhető, hogy a jubileumi X. Mogyi Triatlon Verseny a lezárások tekintetében is más lesz, mint a többi. Az Árpád-téri körforgalomnál zajló építési munkálatok miatt a rendezők kénytelenek voltak változtatni a kerékpáros útvonalon, s a versenyzés szempontjából megközelíthetetlen Petőfi-sziget helyett az újvárosi lakótelep egy részére tenni át a helyszínt.

A verseny ideje alatt a Bajcsy-Zsilinszky utca Halászpart és Horgász utca közötti szakasza lesz zárva a triatlon országos bajnokság versenyzői számára. Tehát adott esetben autóval csak a Horgász u. – Ybl sétány – Kodály u. – Oltványi u. útvonalon lesz megközelíthető az újvárosi lakótelep eleje. A Völgy utcában lakó autósok számára az a legcélszerűbb, ha a Vásárhelyi Pál utcában parkolnak ezen a hétvégén. És természetesen kérjék a rendezők segítségét a kijutásnál.

Az esetleges kellemetlenségért cserébe érdemes arra gondolni, hogy egy évben csak egyszer van triatlonverseny Baján. Ez a hétvége is azok egyike, amikor Baja város szépségeit lehet bemutatni az idelátogató embereknek. Ez az a hétvége, amikor érdemes kilátogatni a versenyre és szurkolni a mogyisoknak. Ez az az alkalom, amikor egy olimpiai sportág országos bajnokságának ad otthont Baja. Ez az a hétvége, amikor a sportrajongók élőben láthatják versenyezni azokat a sportolókat, akiket jobbára csak a fényképeken vagy a TV-ben láthatnak, s akikről leginkább csak olvashatnak.

Most például – többek között – élőben lehet látni versenyezni Faldum Gábort. Róla nem csak azt érdemes tudni, hogy a házigazda Mogyi SE sportolója és magyar válogatott triatlonista, hanem azt is, hogy néhány nappal ezelőtt az Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban zajló I. Európa Játékokon képviselte Magyarországot, valamint azt is érdemes tudni, hogy a Mogyi SE sportolója esélyes a jövő nyáron Rióban rendezendő olimpián való indulásra. Amennyiben ez sikerülni fog, az azt fogja jelenteni, hogy hosszú idő után ismét egy bajai sportegyesületben nevelkedett és bajai színekben versenyző sportoló fogja képviselni az olimpián Baját.

Szintén lehet majd látni versenyezni Flander Mártont is. Ó is a Mogyi SE triatlonistája, s érdemes tudni róla, hogy egy héttel ezelőtt megvédte magyar bajnoki címét a triatlon egyik hosszabb távjában, de emellett ő a jelenlegi Ironman magyar bajnok és tavaly korcsoportos ezüstérmet szerzett a legendás Hawaii Ironman világbajnokságon.

Tisztelt Bajaiak! Látogassanak ki ezen a hétvégén a jubileumi X. Mogyi Triatlon Versenyre és szurkoljanak a mogyisoknak, a Magyarország legszűkebb elitmezőnyéhez tartozó bajai triatlonistáknak!

20150619-plakat-1

20150619-plakat-2