Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

X. Mogyi Triatlon Verseny: Faldum Gábor mindent vitt

20150621-mogyi-verseny-0810Nem panaszkodhattak az időjárásra a június 20-21-én Baján rendezett jubileumi – tizedik – Mogyi Triatlon Verseny résztvevői, hiszen sem magas vízállás és árvíz miatt nem kellett elhalasztani a versenyt (volt már ilyenre példa), sem pedig az előző viadalokon „megszokott” kánikula nem hátráltatta a sportolókat, hanem ideálisnak nevezhető időjárási körülmények között versenyezhettek. Az egyetlen dolog, ami miatt mégis lehetett némi ok a panaszra, az nem más, mint a kerékpáros pálya új – és emiatt szokatlan – útvonala, ugyanis az Árpád-téri körforgalom építési munkálatai miatt a rendezők kénytelenek voltak a Petőfi-sziget helyett az újvárosi lakótelep fő útjának egy részét is kijelölni a verseny kerékpáros útvonalának.

20150620-mogyi-verseny-691A kétnapos verseny első napján a sprinttávú triatlon országos bajnokságnak adott otthont Baja. Az elit nők versenye izgalmaktól mentesre sikeredett. A futam elején még volt némi esélylatolgatás, de már ott eldőlni látszott a magyar bajnoki cím sorsa, amikor a jó úszás után Horváth Zsanett tetemesnek nevezhető előnnyel indult kerékpározni. Még volt ugyan némi esély arra, hogy az utána iramodó Vanek Margit utolérheti, ám amikor kiderült, hogy a Budaörsi TK válogatott triatlonistája már a kerékpározás elején kénytelen volt feladni a versenyt, el is dőlt az aranyérem sorsa. Innentől kezdve értelmetlen volt számolgatni, s Horváth Zsanett, az Uniqa Team Újbuda versenyzője a várakozásoknak megfelelően fölényesen (több mint 1 perc előnnyel) lett Magyarország bajnoka. Az ezüstérmet az úszásnál kissé lemaradó, ám a kerékpározás és a futás során nagyon jól teljesítő Kovács Zsófia (Budaörsi TK) szerezte meg. Vanek Margit kényszerű kiválása miatt szabadon maradt egy dobogós hely, s ezt a lehetőséget a Bátorfi Agria KTK triatlonistája, Sebők Klaudia használta ki, így ő lett a bronzérmes.

20150621-mogyi-verseny-0910A férfiak futama izgalmasabb volt, ugyanis sem az úszás, sem pedig a kerékpározás során, de még a futás első körében sem tudott előnyhöz jutni senki. Amikor a kerékpározás végén Faldum Gábor az első három között indult futni, akkor nagyon sok bajai szurkoló – ismerve a mogyis triatlonista kimagasló futóteljesítményét – máris előre „odaadta” kedvencének a magyar bajnoki címet. A valóságban nem volt ennyire egyszerű Faldum Gábor dolga, mert bár a Mogyi SE kiválósága tényleg nagyon jó futásban, de a vele együtt az aranyérmért hajtó Tóth Tamás (Budaörsi TK) és Bicsák Bence (Pécs) is a jó futók közé tartozik. Végül tényleg valóra vált a bajai szurkolók jóslata: Faldum Gábor megnyerte a versenyt és magyar bajnoki címet szerzett. Említésre méltó, hogy a futás első körének végén Tóth Tamás a fordító helyett a cél felé vette az irányt, s mire ismét visszatért a pályára, értékes másodperceket veszített. Nagyon valószínű, hogy ekkor bukta el az ezüstérmet. A győztes Faldum Gábor (Mogyi SE) mögött előbb Bicsák Bence (PSN Zrt.), majd Tóth Tamás (Budaörsi TK) érkezett meg a célba.

20150621-mogyi-verseny-0998A X. Mogyi Triatlon Verseny második napján az újoncok, gyermekek, serdülők és amatőr férfiak futamai után került sor a népszerű Én-Te-Ő váltóversenyre, majd az elitek kieséses, pénzdíjas (555 ezer forint) és látványos szupersprint viadala zárta a bajai triatlonhétvégét. A nőknél Kovács Zsófia visszavágott az előző napi „vereségért” és győzni tudott, míg a férfiaknál duplázásra került sor, ugyanis a házigazdák kiválósága, Faldum Gábor (Mogyi SE) úgy döntött, hogy megmutatja mindenkinek, ki az úr a háznál és ismét diadalmaskodott. A hölgyek versenyében üdítő színfolt volt a tapasztalt versenyzők (Kovács Zsófia és Horváth Zsanett) mögött 3. helyezett – még csak ifjúsági korú – tiszaújvárosi Putnóczky Dorka teljesítménye.

Végezetül egy kis nosztalgiázás, ugyanis Bicsák Bence (PSN Zrt.) olyasmit tett a bajai szupersprint verseny harmadik futamában – azaz elképesztő futást produkálva a 8. helyről futott fel a 3. helyre -, ami jelen sorok íróját egy több, mint 10 évvel ezelőtti nagy teljesítményre emlékeztette: Szlovákiában, Trencsénteplicen (Trencianske Teplice) történt meg, hogy Koch Renáta (Mogyi SE) hátrányból indulva végigsprintelte a teljes futótávot és Európa-bajnok lett.

Lőrinczi Csaba

X. Mogyi Triatlon Verseny elit szupersprint, Baja.
2015-06-21

Eredmények (dobogósok):
Férfiak: 1. Faldum Gábor (Mogyi SE), 2. Tóth Tamás (Budaörsi TK), 3. Bicsák Bence (PSN Zrt.)
Nők: 1. Kovács Zsófia (Budaörsi TK), 2. Horváth Zsanett (Uniqa Team Újbuda), 3. Putnóczky Dorka (TVK-Mali)

X. Mogyi Triatlon Verseny sprinttávú triatlon országos bajnokság, Baja.
2015-06-20

Eredmények (dobogósok):

Férfiak:
1. Faldum Gábor (Mogyi SE) 55:28
2. Bicsák Bence (PSN Zrt.) 55:36
3. Tóth Tamás (Budaörsi TK) 55:56

Nők:
1. Horváth Zsanett (Uniqa Team Újbuda) 1:01:47
2. Kovács Zsófia (Budaörsi TK) 1:02:48
3. Sebők Klaudia (Dr. Bátorfi Agria KTK) 1:04:11

Linkajánlat:
további eredmények és teljes eredménylista
fotók a Mogyi SE Facebook oldalán

Fotók: Fodor Róbert, videók: Antal Tibor.