Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Megtörhetetlen Mogyi

20150630-bjc-csarnok

Baja sportéletének majdnem ötven éve szerves része a dzsúdó. A helyi sportolók a hetvenes évek óta szállítják a hazai és nemzetközi sikereket, az utánpótláskorú versenyzők jelenleg is a legjobbak közé tartoznak.

A Mogyi Bajai Judo Club történetében az 1967-es alapítástól napjainkig Gyúró László hétdanos mester jelenti az összekötő kapcsot, nélküle a helyiek el sem tudják képzelni a cselgáncssportot. A bajai egyesületből öt évtized alatt több korosztályos válogatott és magyar bajnok került ki. Olimpiai résztvevő is nevelkedett náluk, Pekli Mária Barcelonában és Atlantában szerepelt.

„Elsősorban utánpótlás-nevelő egyesület a mienk, de mára már minden korosztályban büszkélkedhetünk versenyzőkkel. Jelenleg hozzávetőleg százötvenen sportolnak nálunk, és ez a szám egyre nő – tájékoztat Radics Attila edző. – Elértük, hogy már nem nagyon kell felvételt hirdetni, jó hírünk van Baján és környékén. Komoly megbecsülésnek örvendő edzőink testnevelő tanárok is egyben, ami megkönnyíti a helyzetünket. Sokat segít az is, hogy két helyi iskolában a dzsúdó a tanterv része.”

Radics Attila mellett négy edző – Andrási Barna, Hammer Erik, Gergity Roland és Kálmánczhelyi Ildikó – foglalkozik a fiatalokkal. A tréningek mellett tanfolyamokat tartanak az iskolákban, valamint nyárra napközit szerveznek a diákoknak. Rendszeres a nyári edzőtábor is, amely a maga nemében a legnagyobb Közép-Európában. Az ötszáz fős rendezvényre a hazai egyesületek mellett a környező országból is érkeznek fiatal versenyzők.

Jó körülmények között készülhetünk, a teremproblémáinkat az önkormányzat tíz éve megoldotta, háromszáz négyzetméternyi szőnyegen edzünk. Az eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük, elsősorban önerőből” – mondja Radics, majd hozzáteszi: igyekeznek helyben tartani a tehetségeiket, elejét véve az elvándorlásnak.

A jelenkor legígéretesebb bajai versenyzői közé tartozik Szigetvári Mercédesz, aki súlycsoportjában vezeti a legfrissebb kadet-világranglistát, és már a juniorok között is a 33. helyen áll. Rajta kívül Köller Milán, valamint az éppen sérüléséből lábadozó Végvári Martin is ért már el komoly nemzetközi sikereket.

Közülük egyébként Mercédesz naptára a legzsúfoltabb, hiszen ifjúsági Európa-bajnokságra utazik, majd az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál, s az ifjúsági világbajnokság következik a sorban. S a három viadalon három fényes érem a cél.

Forrás: http://www.utanpotlassport.hu/2015/06/28/megtorhetetlen-mogyi/