Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Flander Márton: Roth árnyékában 2.

20150629-eXtremeMan113-Kaposvar-Flander-5

Flander Márton: – Ahogy ígértem, megint jelentkezem, immár Rothból. Elég kalandos körülmények között élek itt kinn, de nagyon tetszik a dolog. Kezdem azonban inkább azzal, hogy is kerültem ki ide, majdnem 1000 km-re.

Szerdán kora reggel indultam, hogy a becslésem szerint kb. 9 órás autóutat még a délután folyamán befejezhessem. Ez azért volt fontos, hogy még egy kis átmozgató kocogásra is maradjon idő a lábaim felrázásra. Az utazás maga, nem volt egy túl izgalmas esemény, mivel szerencsére szinte végig autópályán jöhettem. A tavalyi frankfurti utunkat jellemző nyári munkálatok szerencsére befejeződtek, így csak néha-néha kellett egy kisebb építkezés miatt lassítani. Aztán a legizgalmasabb rész már itt Rothban következett, amikor is meg kellett találnom Lenti Anitáékat, akik egész kinn létem alatt vendégül látnak, emellett pedig mindenben segítenek.
Végül ez is megvolt, és még egy laza 10 km-es futás is belefért a napba, ami meglepően jól esett a majdnem 1000 km levezetése után. Már tavaly is eldobtam az agyam Frankfurt közelében a német környezet rendezettségétől, de idén még tovább kellett keresnem az állam a földön, mert olyan helyeken futhattam, hogy komolyan fájt a szívem, amikor meg kellett állni (valószínűleg vasárnap azért nem így lesz majd).
20150711-Flander-Roth-1-1-1
A szerda tehát az utazásé volt, míg a csütörtök a várva várt doppingellenőrzésé. Még a reggel folyamán összefutottunk Molnár Gerivel, aki szintén magányos harcosként érkezett a helyszínre, ezért nagy örömmel csatlakozott hozzánk a nap hátralevő részét tarkító programok látogatására. Minek sietni elképzeléssel 9 körül érkeztünk a vérvételhez megadott helyre, ahol már szépen gyűlt a nem kis neveket felsorakoztató profi sor. A papírmunka kitöltésével sajnos csak a dolog kényelmesebb felén voltam túl, a neheze még vissza volt. Aki jobban ismer tudja, hogy a vérvétel sosem tartozott az erősségeim közé, de nagy örömömre, csakúgy mint triatlonban, ebben is fejlődést mutattam az elmúlt időszakban. Egészen eddig.

Szerencsére észrevettem, hogy nagyon unatkozik a vérvételt végző személyzet, ezért gondoltam felrázom kicsit a hangulatot. Én viszont egy ideig nézegettem a különféle plakátokat a falon (mivel a helyszín a helyi kultúrpalota volt), majd egyszer csak egy egészen más műsor ment, amiből arra ébredtem, hogy négyen emelnek a karjaimnál és a lábamnál fogva és visznek hátra a bőrkanapéra. Tuti, hogy oda még a tavalyi bajnok, Timo Bracht sem ülhetett le. Gondolom a sok EPO miatt 🙂 , de olyan sűrű volt a vérem, hogy szegény néni minden erőlködése ellenére is alig volt valami a kémcső aljában. Lényegében ezért is nyomta a tűt egyre jobban a karomba, majdnem addig, hogy már az asztal lapján koppant. Ez is hozzájárult szerintem ahhoz, amihez. Szóval megvolt a kis mutatványom, amit azért nem mindegyik vérvételt végző értékelt 10/10-re. Az egyik hölgy még 20 perccel később is olyan ijedt arcot vágott amikor rám nézett, mintha azt mondták volna neki, hogy egy személyben kell kifizetnie az összes Quaestor-károsult pénzét.

Szerencsére hamar összeszedtem magam, és mondtam a társaságnak, hogy vasárnap nem teszem meg nekik ezt a szívességet a versenypályán, majd jó hangulatban távoztunk. Innen egyből az expóra mentünk, ahol felvettük a rajtcsomagjainkat. Volt benne minden szép, de főleg hasznos dolog. A lényeg, hogy lesz majd mit mutogatni az unokáknak a felásandó hobbikerten kívül is. Ezután egy laza kis ebéd, majd töprengés, hogy mi legyen a délutánra tervezett bringázással, mivel az időjárás elég szeszélyes volt egész nap. Ennek köszönhetően a korábbra betervezett kerékpározás helyett úszás és futás lett a délutáni program, majd autóval mentünk egy kört a kerékpáros pályán, és David elmondta mikor mire kell figyelnem, hogy a 4.30-as kerékpáros idő meglegyen. Nagyon hasznos volt, de azért éreztem, hogy ez a pálya az itt tekert idők ellenére nem adja könnyen magát.

Vacsira egy isteni „rizotto a la Anita” következett, és a tele hasunk lejárása miatt még végigsétáltuk a futópálya utolsó, óvárosi részét (bárcsak már ott tartanék vasárnap). A sétából hazaérve új szomszédokat is kaptunk Péter Attiláék személyében, így garantált volt a lefekvés előtti jó hangulat.
20150707-Flander-Roth-2
Ma reggel viszonylag korán keltünk, mert a szervezők péntek és szombat reggelre biztosítottak a versenyzők számára pár órát a Duna-Majna csatornában való úszásra. Ez egy nagyon szép gesztus volt tőlük, mert ki szeretne a nagyon forgalmas csatornában egy uszály lábvizén úszkálni, pláne nem foggal a horgonyba kapaszkodva vízisíelni egyet. A csatorna vize kellemes volt, de mivel 100%, hogy vasárnap neoprénes úszás lesz, így én is abban gyakoroltam egy kicsit. Az úszópálya nem túl bonyolult egyébként, de ahogy George baba a Blöffben mondta, a gyengébbek kedvéért elmondom, hogy néz ki (mivel lerajzolni itt nem tudom).

A rajt után a csatorna lehetőségeit maximálisan kihasználva a jobb oldalon úszunk X métert, majd hátraarc, és a másik oldalon vissza X+Y métert (át egy híd alatt), majd ismét fordító és Y méter után kimászás. Azért brutális volt látni a hídról (ami alatt a versenyen majd átúszunk), hogy a keskeny csatornában nyüzsögnek az emberek. Ilyen pillanatokban mindig elérzékenyülök kicsit, hogy mennyi ember osztozik velem ebben a nem éppen hétköznapi megszállottságban.

Ezt követően reggeli, majd a délelőtt további programja a Davidtól kapott telekerék beapplikálása volt a bringámba, amihez egy expós szerelő segítségét is igénybe vettük a tökéletesebb végeredmény érdekében. És tényleg, a végeredmény nem csak vizuálisan előnyös, hanem a délutáni tekerésem közben éreztem, hogy kellő sebességnél a kerék kicsit segíti az előrehaladást. Szóval alakulnak a dolgaim, de nem szeretnék semmit elkiabálni.

A lényeg, hogy Anita és David mindent megtesznek azért, hogy vasárnap Rothban egy minél gyorsabb versenyt futhassak. A segítőkészségük mértéke miatt, pedig nem szeretnék nekik csalódást okozni. Holnap már a verseny előtti hajrában vagyunk, de azért szeretnék még egy utolsó életjelet adni magamról az újabb nagy kalandom előtt.

Addig is maradok tisztelettel,

Marci

• Forrás: http://keszthelytriathlon.hu/keszthely-triathlon/2015-07-11/roth-arnyekaban-2
Challange Roth: a verseny honlapja
Challange Roth: élő közvetítés