Menu

Aston Villa – Sunderland

AstonVilla-SunderlandTipp: Aston Villa 1.5 gól felett
Odds: 2.00
Tét: 10

Hiányzók: Okore, Gardner, Crespo és Adama Traore, illetve Lens, Fletcher, Adam Johnson, Jones, Kaboul és Jordi Gomez. Két vereség után az e hét első felében játszott Ligakupa-meccsen sikerült 5 gólt szereznie és hosszabbításban továbbjutnia a hazai csapatnak, s ez az utóbbi siker talán elegendő volt a sorok rendezésére. Vagyis arra, hogy a birminghami alakulat képes legyen három pontot szerezni a Sunderland elleni bajnokin.

Három bajnoki után az élvonalbeli tabella utolsó előtti helyét foglalja el a még mindig nyeretlen vendégcsapat. Gólarány terén már mínusz 4-nél tart a Fekete Macskák csapata. A házigazda Aston Villa arra gyúr, hogy megszerezze első hazai győzelmét. Ugyan egyszer már játszott hazai környezetben, ám akkor 1-0-ra kikapott a Manchester United együttesétől, ezért most újfent megpróbálhatja begyűjteni az új szezon első hazai győzelmét.

Mivel ezúttal a szerintem könnyen verhető Sunderland lesz Tim Sherwood manager játékosainak ellenfele, ám a Villa-védelem hazai pályán is képes kapni gólt, azzal számolok, hogy mindenképpen egy gólnál többet kell szereznie a győzelemhez a hazai csapatnak. Amolyan 2-1-es vagy 3-1-es hazai sikerre számítok.

Tipp: Aston Villa 1.5 gól felett.