Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Manchester City – Watford

ManchesterCity-WatfordTipp: Manchester City 2.5 gól felett
Odds: 1.72
Tét: 10

Van egy olyan érzésem, hogy nem örömködnek Manchester égszínkék érzelmű részében. Túlzás nélkül állítható, hogy az általam (is) olykor csak Dubai Cityként emlegetett Manchester City a Bajnokok Ligája “halálcsoportjába” került az előző idényben döntős Juventus, valamint a Sevilla és a Borussia Mönchengladbach mellé. Ez az a csoport (D-csoport), amelyikben a négy európai topliga – angol, spanyol, német, olasz – egy-egy képviselője kapott helyet.

Minden bizonnyal ki lehet jelenteni, hogy várhatóan nem lesz könnyűnek nevezhető összecsapás ebben a kvartettben. Tehát – a többi csapathoz csoportbeli hasonlóan – a Manchester City is arra számíthat, hogy pokolian kemény BL-csoportköre lesz. Mivel az angol gárda hazája bajnokságában is aranyérmet óhajt szerezni, nagyon megerőltető terhelésre kell készülniük a manchesteri focistáknak. Majdnem kettős terhelést írtam, de gyorsan eszembe jutott, hogy a Premier League és a bajnokok Ligája mellett még az FA Kupa és a Ligakupa összecsapásain is helyt illik állnia a csapatnak.

A Manchester City BL-csoportköre még véletlenül sem lesz összehasonlítható a Chelsea tavalyi szereplésével, amikor – a nagyon szerencsés sorsolásnak köszönhetően – a londoni gárda gyakorlatilag pihenésre és kikapcsolódásra használhatta a BL-csoportkört. Most az van, hogy – előremenekülés gyanánt – Manchester Citynek lehetőleg minden bajnoki pontot be kell gyűjtenie és minél több gólt kell szereznie a Bajnokok Ligája rajtjáig. Erre azért van szükség, mert bármennyire is ügyelni fog arra, hogy minden fronton jól teljesítsen, óhatatlanul is fog néhány bajnoki pontot veszíteni a legváratlanabb helyeken. Előre kell menekülni, hogy legyen miből bukni az idény során és a bukta ne okozzon túl nagy gondot az angol bajnoki címért zajló küzdelemben.

Abban nagyon szerencsétlennek tartom a Watford együttesét, hogy most és nem pedig másfél-két hónap múlva kell megmérkőznie a Manchester Cityvel. Ha egy későbbi időpontban lenne a mérkőzés, talán esélye lehetne elérni egy jónak minősülő eredményt, ám a jelenlegi helyzetben, amikor arra van kényszerítve a hazai csapat, hogy győzzön és minél több gólt szerezzen, nem sok esélyt látok a vendégcsapat ficánkolására. Azt tippelem, hogy két gólnál többet fog szerezni a hazai együttes. Szerintem ez egyáltalán nem teljesíthetetlen dolog, hiszen a Manchester Citynél több olyan játékos is van, aki akár egymaga is képes három gólt szerezni egy meccsen (pl: Sergio Agüero, Raheem Sterling, Yaya Toure, David Silva, Samir Nasri). Az újonc Watfordról ezúttal csak annyit mondhatok, hogy megkönnyítheti a listavezető dolgát.

Hiányzók: Zabaleta, Bony és Fernando, illetve Britos, Ekstrand és Doyley.

Tipp: Manchester City 2.5 gól felett.