Menu

Wolfsburg – Schalke

Wolfsburg-SchalkeTipp: Wolfsburg
Odds: 2.00
Tét: 10

Úgy tűnik, hogy véget ért a Kevin De Bruyne-saga. A hírek szerint az angol élvonalbeli Manchester Cityben folytatja pályafutását a belga játékos. Ha ez tényleg így van, akkor nagyon valószínű, hogy Caligiuri játszik majd helyette a Farkasoknál.

Hiányzók: Benaglio, Perisic, Felipe Lopes és Kevin De Bruyne, illetve Boateng, Santana, Höwedes, Uchida, Nastasic és Giefer.

Számomra egyáltalán nem meglepő módon hazai győzelemre tippelek. Leginkább azért teszem ezt, mert hiszek abban, hogy a Wolfsburg otthon le tudja győzni a gelsenkircheni együttest. Az igaz, hogy nincs rossz formában a Schalke, de az a helyzet, hogy a Wolfsburg is jó formában van. Továbbra is erős a hazai gárda védelme, s bizony a támadójátékra sem lehet panaszkodni, hiszen Dost, Kruse és társaik kreativítása nem ismer akadályokat.

Nem árt megjegyezni, hogy az augusztus eleji Szuperkupa-döntőben még a Bayern Münchent is legyőzte a Wolfi. Mivel idén újra játszhat a Bajnokok Ligájában a csapat, érdemesnek tűnik begyűjteni minden lehetséges pontot a kettős terhelés kezdetéig. Már csak azért is, mert számítani lehet arra, hogy emiatt váratlan helyeken fog pontokat hullajtani a Wolfsburg. Nem számítok egyszerű meccsre, s biztos, hogy jól teljesítenek majd Huntelaarék, de mindenképpen képesnek tartom arra a hazai csapatot, hogy megszerezze a győzelmet.

Tipp: Wolfsburg.