Menu

Southampton – Norwich

Southampton-NorwichTipp: Southampton
Odds: 2.05
Tét: 10

Számomra (is) eléggé egyértelmű, hogy kiábrándítóan indult a szezon a házigazda Szentek számára. Három bajnoki forduló után nincs még győzelmük és a tabella alján, a kiesőjelöltek között ücsörögnek. Emellett már a nemzetközi porondtól is búcsúzott a Southampton. Méghozzá úgy, hogy a nálánál jóval alacsonyabban jegyzett dán Midtjylland verte ki az Európa Ligából. Mondjuk, ez a kiesés nem nevezhető meghökkentő dolognak, viszont az már nagy bajt jelent, hogy a bajnokságban is csapnivalóan szerepel a dél-angliai alakulat.

Arra tippelek, hogy a még nyeretlen hazaiak ebben a fordulóban meg fogják szerezni első győzelmüket. Nagyon úgy tűnik, hogy ez nem lesz könnyű feladat Ronald Koeman menedzser csapata számára, hiszen annyira pocsék a Southampton formája, hogy nagyon. Ám bízom abban, hogy ez nem tarthat a végtelenségig. Jobbára az átlagosnál jobb focisták alkotják a hazaiak keretét, s úgy vagyok vele, hogy csak azért van mostanában a vártnál lényegesen gyengébb szereplés, mert valami apróság miatt nem akar összeállni a csapat, egyelőre még nem úgy működik a gépezet, ahogyan működhetne és a szokásosnál is balszerencsésebb a csapat. Remélem, hogy előbb-utóbb megszakad ez a pechszéria (lehetőleg még e hét végén).

Pellé, Tadics, Mane, Wanyama, Ward-Prowse és társaik számára az jelenthet némi reményt, hogy az utóbbi mérkőzései közül kivétel nélkül mindegyiken kapott gólt a Norwich. Amennyiben ezután is folytatódik ez a hagyomány, akkor a hazaiak számára csak az lesz a feladat, hogy mielőbb kecmeregjenek kifelé a gödörből, lőjenek gólokat és szerezzék meg első győzelmüket ebben a bajnoki idényben.

Hiányzók: Clasie, Forster és Gardos, illetve Mulumbu, Lafferty és Grabban.

Tipp: Southampton.