Menu

Európa Kupa: Szigetvári Mercédesz aranyérmes

20150906-pozsony-europa-kupa

Szigetvári Mercédesz

Szigetvári Mercédesz

Európa Kupa, Pozsony (Szlovákia), 2015.09.06. Huszonhárom ország 212 versenyzője részvételével rendezték meg a hétvégén az Európa Kupa sorozat pozsonyi fordulóját, ahol Köller Milán, Knetig Emőke, Szigetvári Szilárd és Szigetvári Mercédesz képviselte bajai mogyisként a magyar színeket.

81 kg-ban, Milán az első fordulóban egy cseh ellen győzött, majd a nyolc közé jutásért svéd vetélytársától vereséget szenvedett és a vigaszágon folytathatta, ahol szlovák ellenfelét legyőzte, de a némettől kikapott, így hetedikként végzett.

+100 kg-ban Szigetvári Szilárd a nyolc közé kerülésért osztrák ellenfelét legyőzte. A következő fordulóban egy szlovén versenyzőtől kikapott és sajnos a vigaszágon is hasonlóan járt cseh vetélytársával szemben, így hetedikként zárta a versenyt.

57 kg-ban Knetig Emőke koszovói és francia ellenfelétől is minimális vereséget szenvedett és számára befejeződtek a küzdelmek.

+78 kg-ban Szigetvári Mercédesz a felnőtt mezőnyben magabiztos versenyzéssel lengyel és szlovák ellenfelét legyőzve aranyérmet szerzett.

Edző: Radics Attila