Menu

Galatasaray – FC Astana

Galatasaray-FCAstanaTipp: 3.5 gól felett
Odds: 2.75

Számomra ugyan némileg meglepő volt a Bajnokok Ligájában újonc kazahok várakozásomon felüli helytállása a csoportmeccseken, de legalább így utólag elmondhatom, hogy nem teljesen érdemtelen a dolog. Az asztanai gárda sokat dolgozott azért, hogy elkerülje a pofozógép szerepét, s be kell valljam magamnak, hogy ezt jól csinálta, s így számomra nem marad más, csak az, hogy ezután is értetlenkedjek azon, hogy mit keres egy közép-ázsiai csapat az európaiak számára rendezett sporteseményen. Mindössze egyszer szenvedtek nagyobb arányú vereséget a kazahok (4-0 az Atletico ellen), de még ez a bukta sem mondható annyira vészesnek, hogy reménytelen esetnek lehessen nevezni az asztanai alakulatot.

Tippek a Logibet rendszerben:
Tippek | Tippmesterek | Regisztráció | Logibet főoldal

Ezúttal abban reménykedek, hogy az utolsó meccsen talán mégis összejön a nagy bukta az eddig magát túl jól tartó FC Astana számára. A csoport utolsó helyezése már viszonylag biztosnak tűnik, s ugyan tény, hogy még van némi esély az előrelépésre a Galata otthonában, de ehelyett inkább azzal foglalkozok, hogy eddig még az otthon játszó töröknek sem jött ki a lépés ebben a BL-idényben.

A vendégeknél mindenki egészséges, s a hazaiaknál is csupán csak Hamit Altintop és Carole lesz a két hiányzó. Első ránézésre nem tűnik gólgazdagnak ez a meccs, s az az igazság, hogy számomra még második ránézésre sem az, ám mégis a háromnál több gólra fogadok. Azért erre, mert abban bízom, hogy a hazaiaknál végre összejönnek a dolgok, s a vendégek pedig megkapják azt a vereséget, ami egy újonccsapatnak „jár”.

Tudom, hogy nem túl meggyőző ez az indok, de hát ez van, próbálkozom és hátha összejön. Az egyértelmű, hogy alacsony lesz a tét, s nem fogok kockáztatni túl sokat, ám úgy vagyok vele, hogy mikor máskor, ha most nem. Ez a BL-csoportkör utolsó fordulója, mindkét gárda búcsúzik a Bajnokok Ligájától és a hazai pályán játszó Galatasaray lehet olyan helyzetben, hogy háromnál több góllal szórja meg ellenfelét.

Tipp: 3.5 gól felett.