Menu

PSV Eindhoven – CSZKA Moszkva

CSKA-Moscow-vs-PSV-EindhovenTipp: PSV -1 gól hendikep
Odds: 2.60

Csakis akkor érdemes számolgatniuk a hollandoknak, ha több gól különbséggel győzik le az oroszokat. Természetesen jó esetben akár az 1-2 gól különbség is elegendő lehet, de a 2-3 gól különbség már megnyugtatóbb lehet. Még így is lesni kell majd a csoport másik meccsének eredményét, ám ezt csakis akkor lesz majd érdemes megtenni, ha már gólzáporos győzelmet aratott a PSV Eindhoven. Szóval nem az van, hogy neki lehet állni leskelődni és várakozni, hogy mi történik a csoport másik mérkőzésén, hanem nagy győzelemre kell játszaniuk a hollandoknak. Ez az egyetlen esélyük arra, hogy reménykedhessenek a továbbjutásban.

Tippek a Logibet rendszerben:
Tippek | Tippmesterek | Regisztráció | Logibet főoldal

És bizony a továbbjutásra már esélytelen vendégcsapat ellen ezt már csak azért is meg lehet tenni, mert kissé motiválatlan lehet a moszkvai együttes, plusz meg azért is, mert már eddig is bizonyította, hogy lehet gólt szerezni neki (5 mérkőzésen 7 kapott gól). Leonid Slutsky edző vendégcsapatából jó eséllyel hiányozni fog az egyik hátvéd, mégpedig a Berezuckij-fivérek egyike, Vaszilij. Emellett az már biztos, hogy nem lehet pályán az olykor a gólszerzésben is jeleskedő Jeremenko.

Az igaz, hogy nem lesz Narsingh a hazaiaknál, de viszont ott lesz a pályán Luuk de Jong, Locadia és Guardado is. Szóval, úgy vélem, hogy nem kell félteni a holland együttest, mert még így is lesz ott több lehetséges gólszerző. Szerintem nagyon sok fog azon múlni, hogy milyen hamar sikerül majd a hazai csapatnak megszereznie az első gólt. Amennyiben ez a dolog hamar összejön, akkor nem lehet túl nagy gond a tippel, viszont ha nem sikerül időben feltörni az orosz reteszt, akkor izgalmasabb sors vár a tippre. Természetesen az első lehetőségben bízom.

Tipp: PSV -1 gól hendikep.