Menu

Wolfsburg – Man Utd

Dost-BasTipp: Bas Dost bármikor gólt szerez
Odds: 2.50

Arra fogadok, hogy Bas Dost bármikor szerez gólt. Nem nagyon részletezném a továbbjutási lehetőségeket, mert ez kissé hosszadalmas lenne, ezért inkább csak annyit jegyzek meg, hogy – megfelelő eredmény esetén – még mindkét gárda tovább léphet. Azaz a mérkőző felek mindegyike számára fontos ez a találkozó.

Tippek a Logibet rendszerben:
Tippek | Tippmesterek | Regisztráció | Logibet főoldal

Ennek megfelelően nagy küzdelemre és több gólra számítok, no és persze arra is, hogy a továbbjutásban reménykedő hazaiak legveszélyesebb gólszerzője, a holland válogatott Bas Dost bármikor gólt fog szerezni. Erre nem csak azért látok jó esélyt, mert nem nevezhető túl acélosnak a vendégcsapat védelme, s a németalföldi gólvágó ezt képes lehet mattolni, hanem azért is, mert sok sérült van az angoloknál. Nem csak Rooney és Schneiderlin fog hiányozni a MU-ból, hanem a muszájból olykor hátvédként szereplő Antonio Valencia is, valamint olyan védőfeladatokat ellátó focisták, mint Rojo, Jones, Shaw és Ander Herrera. Sőt, még az sem zárható ki, hogy egy újabb hátvéd, Patrick McNair sem lesz bevethető állapotban.

Ehhez képest hazai oldalon mindenki egészséges és rosszabbik esetben is csak annyi a hiány, hogy Felipe Lopes nem játszhat. Ennyi.

Nem hiszen, hogy a továbbjutás küszöbén álló Wolfsburg játékosai nem lesznek tudatában annak, hogy az ellenfelük is esélyes a továbbjutásra, s így csak gólokat szerezve tudják biztosítani majd a saját számukra a sikert. Hazai pályán fog játszani a német csapat, támogatni fogják a szurkolók is, de még abban is lehet bízni, hogy az angol csapatok leszálló ágban vannak a BL-ben. Annyi mindössze a Wolfsburg dolga, hogy megoldjon egy nem túl nehéznek tűnő, de persze nem is könnyű feladatot, hogy legalább 2 gólt szerezzen a MU elleni mérkőzésen. Ha összejön ez a két gól, akkor nagyon valószínű, hogy a gólveszélyes középcsatár, Bas Dost lesz a hazaiak egyik gólszerzője. Már csak azért is, mert neki ez lesz a fő feladata ezen a meccsen. Mondhatni, hogy ez lesz az egyetlen feladata: gól szerezni a MU elleni találkozón.

Tipp: Bas Dost bármikor gólt szerez.