Menu

Dinamo Kijev – Maccabi Tel Aviv

Maccabi-Tel-Aviv-vs-Dinamo-Kiev-702x336Tipp: Denys Garmash bármikor gólt szerez
Odds: 2.60

Denys Garmash nem az a kimondottam gólszerző típusú labdarúgó, hanem általában az van, hogy amikor játéklehetőséghez jut, akkor megpróbál élni ezzel: küzd, hajt, kiszolgálja a társakat, kiveszi a részét a csapatmunkából, s amikor úgy adódik, akkor még akár gól is szerez. Talán az izraeliek elleni lehet megint egy olyan találkozó, amikor gólszerzés terén is eljön megint az ő ideje. Gondolom én, hogy így lesz.

Tippek a Logibet rendszerben:
Tippek | Tippmesterek | Regisztráció | Logibet főoldal

Abból indulok ki, hogy az ukrán csapat úgy elveri ellenfelét, mint szódás a lovát. Ez nálam több gólos hazai győzelmet jelent, s ezen a meccsen jó esetben akár még az is előfordulhat, hogy Garmash lesz a kijeviek egyik gólszerzője. Az eléggé valószínű, hogy a villámléptű cselezőgép Jarmolenko lesz a hazai csapat egyik gólszerzője, de további 2-3 Dinamo-gól esetén talán lesz esély arra is, hogy Garmash rúgja az egyik gólt. Legalábbis én ezt remélem.

A kijevi együttes jó formában van és bár jelenleg a 3. helyen áll a G-csoportban, még bízhat abban, hogy a Chelsea-Porto meccsen nyerni fognak a hazaiak, mert ebben az esetben számára elég lehet a hazai győzelem a továbbjutáshoz. Abban tehát lehet bízni, hogy a Dinamo Kijev nem fogja elszórakozni a mérkőzését, hanem hajtani fog a magabiztos győzelemért. Mivel a Maccabi Tel Aviv eléggé gyenge ellenfélnek minősíthető (5 mérkőzésen 5 vereség és 15 kapott gól) nem kevés esély van arra, hogy a hazai csapat nagyon meg fogja szórni gólokkal Kijevben.

Egyáltalán nincs komolynak nevezhető hiányzó a hazaiaknál – de a vendégeknél is csak Radonjic és Ben Haim fog hiányozni -, s így még akár az is előfordulhat, hogy nem fog játszani Garmash, esetleg csereként játéklehetőséghez jut majd néhány percre, de hát jobb híján elhessegetem magamtól ezt a gondolatot, s azzal számolok, hogy Sergiy Rebrov edző játszatni fogja az általam gólszerzőnek kinézett játékost. Nekem mindössze annyi lesz a dolgom, hogy szárazon tartsam a puskaport és bízzak Garmash gólszerzésében.

Tipp: Denys Garmash bármikor gólt szerez.