Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM
   
   
 


Hacked By Rojavahackers. ColdHackers. Mezopotamia Hackers.GerillaHackTeaM    


KURD HALK ONDERI ABDULLAH OCALAN'IN 69. DOGUM GUNUNU BIZLERE BUGUNLERI VEREN OZGURLUK GUNESIMIZIN,!...

TUM HAKIKAT SAVASCILARININ 4 NISAN GUNUNU KUTLUYORUZ.BUGUN KURT TOPLUMU SAHSINDA DUNYA INSANLIGI ICIN ONEMLI BIR GUNDUR.
CUNKU ONDERLIKSEL DOGUS YENIDEN BIR OZGURLUK DOGUMUDUR.
TUM INSANLIGI BENIMSEMIS BIR ONDERLIK FELSEFESI SOZ KONUSUDUR,VE BUNUN ICIN!..


PKK HALKIN OZGURLUGUDUR,

ZAFERIN, KURTULUSUN PARTISIDIR!,

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR.

ONDER APO'NUN BASLATMIS OLDUGU OZGURLUK MUCADELESINI

HAKILERIN, KEMALLERIN, HAYRILERIN, MAZLUMLARIN, AGITLERIN, ZILANLARIN, BERITANLARIN, SAKINELERIN

BAGLILIK CIZGISINDE YASAMAKTIR

PKK HALKTIR ! HALK HER ALANDA MUCADELEYI YUKSELTECEKTIR..

PKK' DE CANLANDIRILAN OZGURLUK TARIHIDIR

AYAGA KALDIRLILAN INSANDIR

YURUDUGUNDE ZAFERI GETIREBILECEK KISILIKTIR

PKK YASAMA YURUYEN KANIN PARTISIDIR

PKK DEVRIMCI BIR TUTKUDUR

KURDISTAN SOMUTUNDA BUYUK BIR OFKE, BUYUK BIR INTIKAM HAREKETIDIR

PKK TARIHTEKI EN DEGERLI UMUTTUR

PKK, HALKIN OZGURLUGUNE KILITLENME HAREKETIDIR.

APOCU RUHLA FEDAI EYLEM GUCUNU YARATMANIN ADIDIR PKK..

PKK CIZGISI IDEOLOJISI ILE BASLAMIS VE ONUNLA GELISMIS BIRCIZGIDIR..

BIJI SEROK APO

BIJI PKK

BIJI KURD U KURDISTAN

SEHID NAMIRIN !
SEHID NAMIRIN!..
SEHID NAMIRIN!..


 
 
 
Hacked By ColdHackers & Mezopotamia Hackers & RojavaHackers & GerillaHackTeaM


/wp-includes/wlwmanifest.xml" />
Menu

Gent – Zenit

Zenit-St-Petersburg-vs-Gent-702x336Tipp: Gent
Odds: 2.25

Előrebocsátom, hogy több fogadásomat is megemlítem majd ennek a meccsnek a kapcsán. Természetesen lesz szó a Gent-Zenit találkozóról is, de minden bizonnyal most érkezett el az a valamicsoda, hogy én is kénytelen vagyok idézni az utóbbi években sokszor hallott dumát, miszerint ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra figyeljenek, amit csinálok.

Tippek a Logibet rendszerben:
Tippek | Tippmesterek | Regisztráció | Logibet főoldal

Szóval és tehát és így tovább.

Van egy olyan – számomra nem örömteli dolog -, hogy már egy jó ideje vesztesek a 2.50 körüli szorzós tippjeim (lásd a november havi SfGuru-teljesítményemet, plusz a tegnapi tippeket), ezért amolyan biztonsági dologként kénytelen leszek a tippjeim ellenkezőjére is fogadni. Például a Gent-Zenit kapcsán most hazai győzelemet tippelek, de muszáj lesz az X2-re is fogadnom valahol. Ugyanígy járok el majd az Olimpiakosz-Arsenal meccs kapcsán is, ahol eredetileg 3.5 gól felettről és vendéggyőzelemről szól az egyik tippem, de kénytelen leszek az 1X-re is fogadni. Úgy látszik, hogy muszáj lesz saját magam ellen fogadnom. A Gent-Zenit X2 és az Olimpiakosz-Arsenal 1X mellé beveszem az AS Roma-BATE és a Valencia-Lyon mérkőzések hazai győzelmét is, és így kijön majd egy egészen “combos” szorzójú biztonsági fogadás.

Na, de most itten nem a Gent-Zenit X2-ről, hanem Gent-Zenit 1-ről van szó.

Majdnem minden idényben van egy úgynevezett meglepetéscsapat a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában. Idén erre szerintem a belga Gent és a görög Olimpiakosz pályázik jó eséllyel. (Például régebben a ciprusi APOEL is ilyen volt.) Valószínűnek tartom, hogy mindkettő nem fog bejutni a kieséses szakaszba, hanem csak az egyik: azaz vagy a Gent vagy pedig az Olimpiakosz lesz a boldog “underdog”.

A belga Gent már most is továbbjutó helyen van. Persze, az Olimpiakosz is továbbjutó egyelőre, de most legyen szó csak a belgákról. Ők otthon játszanak és azt a pontveszteség nélkül listavezető Zenitet fogadják, amelyik már továbbjutott és tutira 1. helyezett lesz, s így akár motiválatlan is lehet. Nem csak emiatt tippelek itt hazai győzelmet, hanem azért is, mert valószínűnek tartom, hogy viszonylag tartalékos lesz a már páholyban levő orosz ellenfél és ez bizony – ha tényleg így alakul majd a dolog – a hazai gárda malmára hajthatja a vizet.

Azt tutira veszem, hogy a hazai pályán játszó BL-újonc belga Gent nagyon-nagyon hajtani fog a továbbjutásért, s akár még sikeres is lehet az akciója, ha közben a Zenit is komolytalanra veszi a figurát. Bőven van tehát motiváció a hazai oldalon.

Csak Pedersen és Matton, illetve Fajzulin és Witsel fognak hiányozni a mérkőzésről. Elvileg pontszerzésre és győzelemre is jó a Zenit, de mivel nagyon-nagyon motiváltak lesznek a hazaiak és teljesen mindegy a dolog a vendégcsapatnak, bepróbálom a Gent győzelmét. Így elsőre persze nem sok esély van erre, de hát például a női kézilabda VB egyik tegnapi meccsén is sokan várták előzőleg Magyarország sikerét, aztán pedig láttuk, hogy mi történt és Montenegró úgy győzött, ahogyan akart.

Tipp: Gent.