Menu

Olimpiakosz – Arsenal

Arsenal-vs-OlympiakosTipp: 3.5 gól felett
Odds: 2.75

Nem hiszem, hogy ez a találkozó 1-2 árva góllal fog zárulni, hanem sokkal inkább hiszek abban, hogy potyogni fognak a gólok. Ugyebár ez a BL-csoportkör utolsó fordulója, s a még mindig csak 3. helyezett Arsenalnak mindenképpen győznie kell a továbbjutáshoz. Sőt, az van, persze ha jól számolok és nincs semmi tévedés a dologban, hogy az angol csapatnak nem csak simán kell nyernie, hanem minimum 1 gól különbséggel muszáj győznie a továbbjutáshoz.

Tippek a Logibet rendszerben:
Tippek | Tippmesterek | Regisztráció | Logibet főoldal

Emellett persze azzal is érdemes számolni, hogy a hazai pályán játszó és jelenleg a 2. helyen álló Olimpiakosz egyáltalán nem fogja olcsón adni a bőrét. A görög gárda is továbbjuthat, méghozzá annyira így van ez, hogy egyelőre az Olimpiakosz esélye a továbbjutásra nagyobb, mint az angoloké. Tuti, hogy ilyen helyzetben nem lesznek nyuszik a görögök és foggal-körömmel fognak küzdeni azért, hogy gólt vagy gólokat szerezzenek az Arsenal elleni találkozón.

Erre – mármint a hazai gólszerzésre – már csak azért is nagy esély van, mert rengeteg a sérült a vendégcsapatnál: Alexis Sanchez, Cazorla, Welbeck, Wilshere, Coquelin, Rosicky, Arteta és Ospina sem játszhat az Olimpiakosz elleni meccsen. A hazaiaknál csak Maniatis és Gianniotis van a hiányzók listáján. És persze az is a hazai gólnak vagy góloknak kedvez, hogy minden bizonnyal ezúttal is a félelmetes hangulatú lesz a Karaiszkakisz stadion.

Úgy számolok, hogy ha szerez egy gólt a hazai együttes, akkor már legalább hármat kell szereznie a vendégcsapatnak. Ez már önmagában 4 gól. És akkor még ott van az a lehetőség is, hogy mindenképpen gólokat kell szereznie az erősen foghíjas Arsenalnak, s a sokszor megnyíló angol védelem több esélyt is kínál majd a gólszerzésre a hazaiaknak. Háromnál több gól lesz ezen a meccsen, na.

Tipp: 3.5 gól felett.