Menu

Chelsea – Watford

eden-hazardTipp: Eden Hazard bármikor gólt szerez
Odds: 2.62

Arra tippelek, hogy Eden Hazard gólt fog szerezni. És már csak azért is hajtani fognak a hazaiak, mert ez lesz az első mérkőzésük, amikor az új tréner, a holland Guus Hiddink ül majd a kispadon.

Mint ismeretes, a belga Hazard volt az egyik olyan játékos, akit Jose Mourinho edzősködésének végső felében a renitensek közé soroltak. Ha ez tényleg így volt, akkor Hazardnak nagyon érdekében áll, hogy jó benyomást tegyen az új menedzserre és ezzel jobbára biztosítsa helyét a kezdőcsapatban. Egyelőre sajnos még a pályára lépés is kérdéses a gólérzékeny focista számára, hiszen kisebb csípőbántalmai miatt kénytelen volt lejönni a pályáról a december 14-i – Leicester elleni – meccs 31. percében, majd pedig emiatt ki kellett hagynia a december 19-i – Sunderland elleni – mérkőzést. Most már jól van a belga játékmester, meggyógyult (helyre jött, játékra jelentkezett, satöbbi) és semmi akadálya sincs annak, hogy pályára lépjen a Watford elleni találkozón. Persze előfordulhat, hogy nem lesz kezdő, hanem csak csere lesz, ám mivel arra számítok, hogy a Chelsea több góllal fogja verni ellenfelét, reménykedek abban, hogy még Hazardnak is jut idő a gólszerzésre.

Jelenleg a londoni csapat közelebb áll a kieső helyekhez, mint a BL-szereplést biztosítókhoz. Mivel megvolt az edzőváltás, arra számítok, hogy mostantól kezdve már az a “harapós” Chelsea lesz a hazai csapat, amelyikre már az idény megkezdése előtt is számítottak a drukkerek. Nagyon nagy menetelés vár a londoni gárdára, s ezt már a Watford ellen meg kell kezdeni. A belgára szerintem kulcsszerep hárul majd ebben a menetelésben. No, és abban, hogy Hiddink edző is ezt gondolja, csak jót tehet, ha Eden Hazard gólt szerez a Watford elleni meccsen.

Tipp: Eden Hazard bármikor gólt szerez.