Menu

Newcastle – Everton

Aleksandar-MitrovicTipp: Aleksandar Mitrovic bármikor gólt szerez
Odds: 2.87

Idén már három szerzett gólnál jár a szerb légiós, s nagyon bízom abban, hogy az Everton elleni találkozón tovább fogja növelni góljainak számát. Tehát az a tippem, hogy Aleksandar Mitrovic bármikor gólt szerez.

Elsősorban azért bízok ebben, mert a Szarkák nagyon szorult helyzetben vannak, közvetlenül a kieső helyezések környékén tanyáznak és nagyon nagy szükségük van a pontokra ahhoz, hogy elkerüljenek a veszélyes zónából. Nagyon valószínű tehát, hogy rendesen hajtani fognak a győzelemért, s úgy gondolom, hogy ebben a sikerben a fiatal szerb focistának is jelentős szerepe lehet. Persze, elképzelhető olyan verzió is, hogy Mitrovic nem fog játszani, viszont Papiss Demba Cisse igen, de hát most ezzel a lehetőséggel nem foglalkozok. Én bízok abban, hogy Mitrovic játszani fog és gólt fog szerezni.

Bár az igaz, hogy a szenegáli játékosra sérülés miatt talán nem kell számítani. Azért írom, hogy talán, mert gyakran csak találgatni lehet, hogy ténylegesen kik sérültek és kikre fogják rá (ilyen-olyan-amolyan okokból), hogy sérültek. Szóval elvileg Cisse hiányozni fog a hazai csapatból, de rajta kívül Krul, Obertan, Riviere, Haidara, Williamson és Good is ki fogja hagyni a meccset. A vendégek hiányzói listája: Jagielka, Hibbert, Oviedo, Browning.

Tehát egyrészt Cisse hiánya miatt lehet számítani Mitrovic játékára, másrészt pedig a szorult helyzetben levő hazai gárdának szüksége van mindhárom pontra a kiesés elleni küzdelemben. Azaz gólokat kell szereznie. Ha megvalósul mindkettő, akkor szerintem semmi akadálya nem lesz annak, hogy Mitrovic gólt szerezzen.

Tipp: Aleksandar Mitrovic bármikor gólt szerez.