Menu

Aston Villa – WHU

Rudy-GestedeTipp: Rudy Gestede bármikor gólt szerez
Odds: 3.20

Valószínűsítem, hogy Rudy Gestede bármikor gólt szerez. Mivel erre tippelek, reménykedek is abban, hogy ez meg fog történni. Az a nagy harci helyzet van, hogy a sereghajtó birminghami csapatnak illene győznie, hiszen már jó ideje eléggé egyértelmű, hogy a kiesés elkerülése elleni küzdelemben nagyon-nagyon szüksége van a pontokra.

Pontokat pedig általában úgy lehet szerezni, ha gólokat szerez és az eddigieknél gyakrabban győzni fog egy csapat. Eltelt már 17 forduló a bajnokságból, de még mindig ott tartunk, hogy hazai pályán nem tudott nyerni a Villa. Az eddigi nyolc otthoni meccs mérlege: 0 győzelem, 2 döntetlen, 6 vereség. Előbb-utóbb győznie kell hazai pályán a birminghami együttesnek. Ha másért nem, hát akkor a szerencsejátékosok körében gyakran tévesen értelmezett “nagy számok törvénye” alapján igen.

Erre alapozok én is. Mármint arra, hogy megtörik a Villa rossz sorozata és végre nyerni tud majd hazai pályán. Természetesen már a West Ham United elleni mérkőzésen összejöhet ez a győzelem. Ennek a sikernek az egyik letéteményese lehet Gestede, aki időközben az egyik legfontosabb csatárrá lépett elő ebben a szerencsétlen és harmatgyenge Aston Villában. Persze, az is benne van a pakliban, hogy Jordan Ayew lesz csak a hazaiak gólszerzője, ám nálam most az van, hogy nagyon reménykedek abban, hogy nem csak egyetlen egy gólt fog szerezni az otthon játszó birminghami gárda.

Tetejében a WHU három darab gólnélküli és egy 1-1-es döntetlen után lép pályára a Villa Parkban, s talán nem zárható ki, hogy az Aston Villa-WHU bajnoki mérkőzés nem lesz gólszegény. Szerintem bőven van esély arra, hogy Gestede gólt szerezzen.

Tipp: Rudy Gestede bármikor gólt szerez.