Menu

Tottenham – Norwich

Christian-EriksenTipp: Christian Eriksen bármikor gólt szerez
Odds: 2.87

Eriksen nem számít fő gólszerzőnek a Spursben (ugyebár a Hurrikán, azaz Harry Kane az első számú gólvágó), de néhanapján a dán játékmester is betalál a kapuba. Ez esetben is azért is az a tippem, hogy “Christian Eriksen bármikor gólt szerez”, mert számítok a játékos újabb találatára. Úgy vagyok vele, hogy a Norwich van annyival gyengébb gárda, mint az otthon játszó Tottenham, hogy a hazai gárda gólfesztivált rendezve verje el jó alaposan. Ilyen esetben ugyanis várhatóan nem csak Kane fog betalálni a vendég Kanárik kapujába, hanem a nála jóval ritkábban gólokat szerző Eriksen is.

Wisdom személyében egy bizonyos esetekben nagyon hasznos hátvéd fog hiányozni a vendégcsapatból, de a középpályán bevethető Jarvis játékára sem lehet számítani. Ezzel szemben a hazaiaknál minden fontosabb játékos egészséges, bármelyikük játszhat és csak három peremjátékos (Mason, Pritchard, N’Jie) hiányával kell számolni.

A 4. helyezett Tottenham némileg jobb formában van, mint a 16. helyen álló Norwich. Mivel mindkét gárdának szüksége van a pontokra, így egyáltalán nem zárható ki a gólpárbaj és az ennek köszönhetően gólokban gazdag mérkőzés. Ha pedig több gól lesz, akkor valószínűsíthető, hogy az általában a gólt előkészítő játékos szerepkörében tetszelgő Christian Eriksen is eljuthat odáig, hogy a már közvetlenül kapu előtt van, nincs kinek passzolnia, hanem neki kell/illik begurítania a labdát a kapuba.

Tipp: Christian Eriksen bármikor gólt szerez.