Menu

Bajai Péter lett az év edzője

20150108-bajaipeti-ev-edzoje

Bajai Péter, a Mogyi SE vezetőedzője kapta meg az Év Edzője díjat a Magyar Triatlon Szövetség által a budapesti Podmaniczky kastélyban rendezett gálán. Többek között azért díjazta a bajaiak trénerének munkáját a honi szövetség, mert Faldum Gábor az elit triatlonistáknál lett első, az Ironman magyar bajnoki címet pedig Nagyatádon megvédő Flander Márton révén pedig felnőtt hosszútávú triatlonban is a bajai Mogyi SE adja az év sportolóját. Természetesen Bajai Péter kimagasló 2015. évi munkájához nyugodtan hozzá lehet tenni azt is, hogy Faldum Gábor személyében ismét indulhat magyar triatlonista a 2016-os olimpián.

Bár a 2016-os olimpián való indulás tekintetében még nem hivatalos, hanem csak 99,99 százalékban biztos a dolog, azt el lehet könyvelni, hogy Faldum Gábor személyében – a cselgáncsozó Pekli Mária és az úszó Hosszú Katinka után – ismét olyan bajai sportoló vehet majd részt a világ legrangosabb sporteseményén, aki Baján nevelkedett, bajai sportegyesület színeiben versenyzett és bajai sportegyesület tagjaként jutott ki az olimpiára.

Az MTSZ-gálán díjazott mogyisok névsora a következő linkre kattintva olvasható: Faldum Gábor, Flander Márton és Karai Botond a 2015-ös év sportolói között.

A 2015. év edzőjének választott Bajai Péternek további eredményes és sikerekben gazdag munkát kívánunk!

20150108-bajaipeti-ev-edzoje-03

20150108-MTSZ-gala-2